Verf vervoeren voor dummies

Auteur: , 22 Reacties

Kent u de term 'wiggers'? Blanke mannetjes die maar wat graag zwart zouden zijn, omdat dat veel cooler is. Of zoiets. Gek genoeg werkt dit altijd maar één kant op, want bij onze donkergetinte medemens zien we nooit echt een aandrang om 'blank' te zijn. De familie die u hierboven ziet houdt een beetje het midden tussen twee huidskleuren: ze zijn donker, maar na een auto-ongelukje tevens voorzien van een flinke laag witte verf.

Wat u hierboven ziet is niet een scene uit Bukkake All Stars deel 21. Evenmin is het de set van een Leslie Nielsen-achtige slapstickfilm, maar rauwe realiteit. Nadat ze bij de lokale Gamma een flinke emmer verf hadden ingeslagen, keerden ze met hun Fiat Palio huiswaarts. Maar tijdens deze rit raakten ze verzeild in een auto-ongeluk. Het resultaat hiervan mag duidelijk zijn uit de foto’s: 25 liter verf in je mik ziet er dus zo uit.

Gelukkig was dit het enige wat ze aan de crash overhielden, hoewel het een absolute crime moet zijn om die verf weg te krijgen. Je gaat per slot van rekening niet met een fles terpentine aan de slag lijkt me. Kennelijk zijn deze mensen geen autoblog-lezers, want dan hadden ze wel geweten dat je je verf het beste in je kofferbak zet. Anders krijg je dit soort taferelen. En nu we toch bezig zijn: herinnert u zich deze motorrijdende Rus nog? (SWNS, via carscoop)

It don't matter if you're black or white

It don't matter if you're black or white

It don't matter if you're black or white

It don't matter if you're black or white22 reacties

Sjaa, als het buiten niet wit is verf ik mezelf toch wit?
the-budel-guy
de witte lak op je auto is zooo 2010 in 2011 gaan we allemaal aan het witte interieur met hier een budget ombouw kit
Het doet mij denken aan die dure BMW die hier lang geleden voorbij is gekomen. Maar toen had die gast “gerommeld buiten de slaapkamer”.. daar had zijn (ex) vriendin wel een “terug-betaal” ideetje voor..

http://www.autoblog.nl/archive/2005/11/02/exvriendin_en_m3
Voor het gemak Michael Jackson vergeten Smokalot :P

@ verf, Nice!
Nee hoor, kijk maar eens bij de alt-tekst van de foto’s, daar moet je Michael Jackson wel in herkennen lijkt me!
@sir_smokalot: hehe, trap ik daar effe goed in
‘Gek genoeg werkt dit altijd maar één kant op, want bij onze donkergetinte medemens zien we nooit echt een aandrang om ‘blank’ te zijn.’

oh? Beter opletten dan.
Nooit gehoord van bounties?
Ontopic: misschien een goeie tegen autodiefstal, GPRS-getriggerde verfbommen in de airboagcompartimenten.
@Mo: Ben je niet alleen je navigatie kwijt, is je interieur ook gelijk naar de haaien :S
Geert Schoots
Als het verf op waterbasis is dan zou een flinke douche voldoende moeten zijn maar het blijft natuurlijk bizar. De sluiting van die pot verf (meestal zo’n plastic strip die je eraf moet peuteren) zal ook niet al te best zijn geweest…
Ik gok op een el cheapo verfmenger die het goedje in een zelf meegebrachte bak heeft gegoten en misschien met wat plasticfolie heeft afgedekt.
@Geert Schoots: daarom wordt er ook nooit watergedragen verf buiten gebruikt volgens jou? :-D
Politie:
Ok, wie zaten er allemaal in de blauwe Fiat? Oh laat maar ik zie het al. ;-)
Wit is zo 2007 en al uit de mode.
Hilarisch!

PETER NORTH IS LANGS GEWEEST…

Props naar Sir Smokealot!
is zo te zien zuid-afrika (ZN nummerplaat, zulu-natal).
en daar doen ze wel dommere dingen, zoals met 10 man achterin een pick-up truck (sorry, bakkie). die kan je allemaal van het asphalt schrapen na een botsing. En de blanken doen het net zo goed daar hoor, was een boer-familie die alle 6 de kinderen had verloren die achterin hun bakkie zaten, allemaal ter plaatse of in het ziekenhuis (waar ik werkte in kaapstad) overleden, echt heel erg triest.
‘Gek genoeg werkt dit altijd maar één kant op, want bij onze donkergetinte medemens zien we nooit echt een aandrang om ‘blank’ te zijn.’
Oh die bestaan weldegelijk. In dat geval krijg je een Bounty, zwart van buiten, wit van binnen.
“.. want bij onze donkergetinte medemens zien we nooit echt een aandrang om ‘blank’ te zijn.”
De Sir moet toch maar eens de verkoopstatistieken van bleekmiddelen in “donkere” landen bekijken. Een uiterst lonende investering! Vooral India en Brazilië. Unilever verdient er goed aan.
Of Vietnam, Cambodja, Thailand. Je kunt er geen verzorginsproduct kopen, of er zit ‘whitening’ in. Maar dat was niet wat ik bedoelde.
@Oxymoron:
We hebben het hier niet over Azië, maar over Zuid-Afrika. Daar willen de zwartjes absoluut niet blank zijn en proberen ze zoveel mogelijk van het blanke erfgoed te vernietigen (zoals straat en plaatsnamen). Daar kan je beter zwart zijn met al die positieve discriminatie regels sinds 1995. Niet voor niks dat een kwart van de blanke bevolking inmiddels is geëmigreerd.
it don’t matter?

Engels van het niveau likmevestje!
nooit gehoord van bounties smoke alot, je weet wel, de john williams types,…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).