Laurence Fishburne gaat Cadillacs verkopen

Auteur: , 6 Reacties

Als je makkelijk extra zakcentje kunt verdienen, dan doe je dat. Dit geldt ook voor Hollywood-acteurs, die er doorgaans niet vies van zijn zich te lenen voor een reclamespotje. Eerder zagen we al deze droge Dodge-commercial met/zonder aap, waar Michael C. Hall, beter bekend als Dexter, zijn stem voor leende. De concurrent GM heeft nu Laurence "I will bleed on the American flag to keep its stripes red" Fishburne weten te strikken als stem van luxemerk Cadillac.

Morpheus’ eerste optreden zal een reclamespotje voor de Rose Bowl op 1 januari zijn, dat de aftrap moet vormen voor Cadillacs nieuwe reclamecampagne “red-blooded luxury”. Verwacht dit keer geen geneuzel over blauwe of rode pilletjes, maar een herkenbare stem die volgens de Cadillac-bobo’s “new thinking to the automotive luxury space in 2011” zal brengen. Juist.6 reacties

Dan kan hij het geld dat hij hier voor krijgt gebruiken om alle dvd’s van de homevideo van zijn dochter op te kopen :-)
@jeffie: Exactly what I was thinking! Ik weet alleen niet of je deze grap nog grappig zou vinden als je zelf een dochter zou hebben.

OT: Ik vind dit soort boulevard-nieuws niet heel interessant, ik zie bijvoorbeeld liever een klassiekerrijtest + vid of iets dergelijks.

Maar deze acteur is zeker in staat tot het spelen van een goede rol. Het zou mooi zijn als hij het merk net zo cool te maken als Morpheus in The Matrix: Reloaded.
@Truttenschudder: kon maken*
@Truttenschudder: Zolang mijn dochter geen sextape uitbrengt om beroemd te worden kan ik er nog mee lachen :-)
@jeffie: Hmm. tja. Hmm.

Ik zou dat dan maar niet laten merken aan je vrouw.
Juist.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).