Audi R8 afdekhoes, ideaal voor BMW- & Mercedes-rijders

Auteur: , 42 Reacties

Ook zo'n spijt dat je gevallen bent voor een Mercedes of BMW? En voelt het nog iedere keer als een miskoop wanneer je een R8 Spyder voorbij ziet stuiven? Geen nood, Audi heeft de oplossing. Een kek afdekhoesje om iedereen voor de gek te houden, vooral jezelf.

Dit hersenspinsel is afkomstig van hetzelfde reclamebureau dat ons vorig jaar de Audi R8 V10-garagedeurwrap bracht. Bedacht als ludiek dingetje, maar in deze barre tijden van sneeuwbommen en snelheidsdekens (het blijft een fascinerend woord) is het natuurlijk retehandig om een afdekhoes paraat te hebben. Zeker eentje met de afbeelding van een R8 Spyder, toch? Dit is wat het betreffende reclamebureau er over te zeggen heeft:

Don’t have an Audi R8 Spyder? Now you can pretend to have one. Trick your neighbours, and best of all, trick yourself into thinking you have the car of your dreams. Perfect for the BMW or Mercedes owner in your life filled with regret.

Hulde voor de Bimmer-bestuurders en Mercedes-rijders die deze hoes daadwerkelijk gaan gebruiken. (via Carscoop)42 reacties

Hulde voor die laatste zin! Ik zou dat ding wel over een SLS leggen.
Ik zou die hoes best wel om mijn Impreza willen trekken
als ik hem van iemand krijg trek ik hem wel over mijn bmw heen :)
…Waarschijnlijk gaat ie alleen over Kia’s ,Mazda 323F’s heen en over Golfjes met dikke wielen van mensen die een petje op hebben…
Waarschijnlijk komtie alleen op audi A3-19’s of andere vag zooi. leuk voor de wannabe’s
Hij staat vast prachtig om mijn Smart :D Die lijnen, wauw
ik zou het pas leuk vinden als je hem over je pagani zonda doet.
Leuk voor over je Audi R8 V10 spyder. Die wordt minder snel gestolen, omdat ze denken dat iemand die die auto echt heeft nooit zo’n hoes koopt.
Liever een Audi die vies wordt dan een BMW. Slimme actie van Audi :D
Stuur maar op ik gebruik hem wel hoor, ik weet dat er een echte zuid duitse auto, met de aandrijving aan de goede kant onder staat…..
Een BMW of Mercedes rijder gaat echt niet zo’n achterlijke hoes over hun auto trekken. Deze merken hebben veel meer bieden dan dat zielige Audi. Eerder perfekt voor Audi losers die geen R8 kunnen betalen
@geertje: Meer te bieden? Heb anders nog geen BMW of Mercedes afdekhoezen gezien, en ook al geen stoere poosters om op je garagedeur te plakken! Er moet toch iemand orgineel zijn he. ;)
@Tommy2: BMW reklame boven een Audi dealer vind ik origineler
@geertje: leer eerst schrijven voor je merken afbreekt….

OT: Leuke actie van Audi en geef mij maar zo’n hoes… trek ik hem gelijk over mijn Mercedes :D
Haha. Als dit ding niet te veel kost geef ik hem aan mn schoonmoeder voor dr merc. Ookal staat die altijd binnen. Gewoon om ze te jennen. En ik ben het er mee eens dat je een mooi mens bent als je dit zelf over je eigen bimmer / merc trekt.
@rc1990: Ik vind het eigenlijk vrij zielig als je een mercedes of bmw koopt en er dan achter komt dat je eigenlijk een audi fan-waarom bestaat zoiets- bent.
dit is voor tokkies die ook een v12 embleem bij de action kopen
@Erikb: haha, een V12-badge is nog niets… heb onlangs een B-klasse in Brussel zien rond rijden met een AMG-badge opgeplakt :D
@jip: Alsof @rc1990 dat bedoeld? Probeer nog eens goed zijn reactie te lezen alvorens je wat zegt..

OT: Ik denk dat Audi TT-rijders (kappers, golddiggers e.d.) zo’n hoes graag willen hebben.
Mooi voor over een Merc, die kun je gerust verbergen!
Hoe duur is zo’n ding dan ?
Ik denk dat deze hoes inderdaad de perfecte Audi is: een prachtig mode accessoire.
Helaas, de pasvorm is niet zo lekker op mijn fiets.
Ik denk eerder R8 eigenaren zullen de nieuwe M6 uitgeplaat op zijn auto gezet
Leuke grap. Maar op de Zafira (die wordt gekocht door het soort praktische mensen dat ook echt met een hoes in de weer gaat) zal wel niet passen.
Nou ik zal niet flauw doen.. ik zal hem niet kopen.. maar als ik hem heb.. zal ik plechtig beloven dat ik hem over mijn auto doe. Beloofd.
Hoe ziet dat eruit op mijn 7-zits familiehok? ;-)
toppunt van wannabe…
En waar kan ik het bestellen?
@tommy2 Op Ebay Duitsland kun je al jaren garagedeur posters kopen van Mercedes Benz. Zelfs voor een 40 jaar oud model. Dus orgineel?
the-budel-guy
staat leuk op mn R8 V8 schaal 1:18
Als nu ook al het reclamebureau van Audi in herhaling gaat vallen net als hun klant voorspel ik niet veel goeds…wat saai en voorspelbaar…en dom ook nog.

Welke BMW 318 bezitter heeft nou spijt dat hij geen R8 Spyder heeft gekocht?
High Performance
Sommige van Audi zijn grappig, deze helaas niet.
audi is nep
@piet: Grapjas. jij weet er echt de ballen van.
Pffffff liever 1tje van een mercedes
Bedacht door mensen met tijd teveel of wat?
Kan dat vreselijke bijvoeglijk naamwoord “KEK” nu eindelijk eens uit de woordenlijst van autoliefhebbers c.q. -journalisten worden geschrapt?
Ze hebben dat verschrikkelijke woord ca. 20 jaar geleden in Autovisie afgestoft en opgepoetst en sindsdien heeft jan en alleman in “autoland” het overgenomen.
Een “kek afdekhoesje”, hoe origineel … brrrrrrr.
Stelletje papegaaien!
Ik ken iemand die een hoes over zijn Fiat 500 legt… Kan misschien deze voorstellen :p
Dat ding past nog niet eens op een auto groter dan 4m denk ik?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).