Autoblog Uitzending Gemist: Top Gear Kerstspecial

Auteur: , 48 Reacties

Mocht je gisteren geen acht hebben geslagen op onze reminder, of nog druk zijn geweest met een bezoek aan je schoonouders (of iets in die trant) en de Kerstspecial van Top Gear hebben gemist, dan biedt autoblog wederom de helpende hand.

In de kerstspecial van gisteren reisden de drie heren per Russisch transportvliegtuig af naar het beginpunt van hun bestemming (Irak), met de bedoeling om uiteindelijk op hun eindpunt in Bethlehem (Israël) uit te komen. Hun vervoer bestond uit een drietal goedkope tweezitters, waar dus makkelijk van alles kapot aan kan gaan. Vermaak gegarandeerd zou je dus zeggen!

Wat er verder gebeurt moet je zelf maar bekijken, want we hoeven natuurlijk niet de hele aflevering te spoileren. Wel geef ik jullie nog mee dat James May tijdens de trip een onfortuinlijk ongelukje beleefde, met een hoofdwond als gevolg. Enjoy! (directe link)
48 reacties

Zeker de moeite om te zien.
Blijf me verbazen over hoe ze het iedere keer doen.
Vond het nergens over gaan.. Saai gewoon..
HAHAHA gistere op tv, echt een machtig einde
Was inderdaad een behoorlijk briljante special.
Ik heb me ziek gelachen met deze aflevering. Jeremy was geweldig!

“I invented swimming!!”
Ik vond het toch niet zo schitterend hoor, kwam allemaal veel te geacteerd over. Het was leuk om te zien hoor, maar dara blijft het bij.
@Erik: Het is tv, de bedoeling is dat het leuk is om te zien.
nintendo ds dat was briljant hahhahha
Hij was weer leuk
Verpesten = to spoil
Verpester = spoiler

Spoileren = verpesteren?

Autoblog maakt zijn eigen werkwoorden? Dán ben je premium :D
Ik vond het persoonlijk niet zo goed. De vorige specials waren beter.
Pfff….. Ik vond het erg slecht, uiteraard is het allemaal scenario werk, maar dit was gewoon slecht scenario werk. Bij het begin dat ze uit het vliegtuig rijden, wat allemaal heel spannend moet zijn!!??? The A-Team deja-vu….

Ja! Ik weet: kijk dan niet! Maar ik vind het jammer dat Top Gear toch steeds minder wordt, maar toch kijk ik nog elke week…..
Was weer een flink gescripte uitzending. Ik had het opgenomen en heb diverse keren op het punt gestaan de band vooruit te spoelen. Allemaal erg flauw. Het enige positieve van deze uitzending was dat ze lieten zien dat het niet allemaal kommer en kwel is in Irak, maar er ook zat mensen zijn die gewoon hun leven leiden. En een mooie grap van de Russische vliegers in het begin van de film! Voor de rest, geef mij maar de uitzending van afgelopen dinsdag. Dat was een 9, deze 3 koningenspecial een 6je.
@midasracer: Ben het met je eens.. het viel tegen.. leuk.. maar ook niet meer dan dat.. ik betrapte mijzelf een paar keer er op dat ik dacht: “..wanneer komt er reclame.. even zappen.. even kijken of er iets leukers is..” Dan boeit het inderdaad niet zo.. ik vond dat met de SLS in HillyBilly county veel leuker..
@Freewarefreak: agreed… De vorige aflevering was echt wel goed. In deze special was er niet veel te beleven, hij was wel leuk maar niet meer dan dat. Hun vorige specials (Bolivia, Vietnam, Amerika, Noordpool, Afrika,…) waren echt geniaal.
@Freewarefreak:
Ja precies, effe reclame. Wat een gemis.

Vond het inderdaad wel 1 van de minst boeiende TG afleveringen maar er waren ook sterke punten zoals dat einde. Die zag ik helemaal niet aankomen.

Geweldig.
Ik heb me prima vermaakt. En de conclusie over de automatische versnellingsbak van de Z3 was erg leuk gevonden.
Tedje de Haag
Ik vond hem ook niet zo sterk. Maar het einde was compleet briljant, een van de beste TG scenes ooit.
Gister avond de torrent al aan gegooid. Helaas is het internet van mijn ouders niet zo snel, maar ik heb zo de aflevering in 720P :D
@MrB
Same here ;) lange leven de 720P.
Het was een leuke aflevering. Inderdaad veel gescript en het was af en toe flauw, maar ik ben blij dat ze dit soort dingen blijven doen. toegegeven, de aflevering van afgelopen dinsdag vond ik wel stuken beter.
Turkeeeeey!!!:D:D:D

Leuke aflevering..
maar de start was Irak.
En de stop was geen “Israel” maar gewoon Palestina.;)
Beetje lullig dat ze een peijnenburg onbijtkoek uit de ‘video-auto’ hangen om zo een mooi beeld te schieten van een meisje dat door de straten rent van Irak
@itsme38: @ 27:00
heb genoten. damn wat zag die Slow er slecht uit na die val! had veel slechter af kunnen lopen.
“t was een beetje fake maar wel leuk!
haha geweldig met de baby stig xD
ik a.k.a hans
I am JC whahaha
FIAT
Vond ‘m tegenvallen. Opzich wel mooie beelden, maar heb leukere specials gezien. Einde was wel geniaal!
the stig als the baby Jesus.
geweldige special!

Fiat barchetta rules!
Ik vond het de slechtste special die top gear ooit gemaakt heeft :(
Het was idd een van de slechtste specials van TG tot nu toe. Maar ik vind TG nog steeds beter dan het grootste deel van wat je de dag van vandaag op tv voorgeschoteld krijgt.
Vanavond al de herhaling: BBC2 19.45.
hahahah dat einde, geweldig
Ach, het was wel weer vermakelijk en leuker dan de zoveelste kerstfilm…
Niet een de beste uitzending in de geschiedenis van Top Gear, maar heb me desondanks prima kunnen vermaken met deze special
http://www.youtube.com/watch?v=g6Y66Wn_pBk

Top gear three wise men season 16 episode 1 in FULL HD High definition
Idd niet de beste maar heb me ook prima vermaakt :)
Was best aardig, vorige specials waren idd allemaal beter. Capt. Slow had wel een pracht van een quote over zijn slechte automaat:

“It’s the ratios, it’s a case of many are called but few are chosen, and many who are first shall be fourth. And many who are third will actually kick down into second.”
Kan iemand mij helpen met een (directe) link waar ik de afleveringen van het afgelopen seizoen kan kijken?
Grappige aftiteling vooral.
@ turkseheer

de start was in koerdistan en niet irak dat hoor je duidelijke koerdische regio, of kan je geen engels verstaan?
Hahaha op het laatst dat ze naar het licht reden en in de stal waren schoot mij van te voren al in mijn gedachten van oh god er ligt toch geen baby Stiggie in die mand he? hahaha en ja hoor! Geweldig! Leuke special en wat een klap van die May!
Zoals hierboven al vaak gezegd de aflevering zelf zoog zwaar. Vooral dat er niets leukers werd gedaan bij het verbouwen of geen uitdagendere challenge’s werden gehouden vond ik wel lam.

Ik wil best geloven dat ze ondanks een heel leger beveiliging en ondersteuning best wel ff gezweet hebben in Irak en Koerdistan/ Turkije maar dat zien wij als kijker amper. Dat driften in de arena kan best wel leuk geweest zijn maar ook daar hebben wij weinig aan. Ze hebben een hele zandbak voor hun, en oneindig veel mogelijkheden tot capriolen en al wat ze kunnen doen is een Hippie/tent en leger mobiel bouwen om daarmee rustig te gaan rijden? En dat alles zonder enige vorm van politieke incorrectheid. Het enige wat grappig was was de Stig Jesus.
James had wel pijn zeg
Was weer een leuke aflevering :-)
Haha, prachtig hoe James May op het eind loopt te klagen over die versnellingsbak; ‘While you’re in third, why not shift into second?’

Ik vond het wel een goeie special.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).