Hoe snel krijg je een Maybach-rijder over de zeik?

Auteur: , 169 Reacties

Kerstmis is weer voorbij, dus hoeven we niet meer lief tegen elkaar te doen. Daarom wijken we even uit naar Rusland voor een schitterend burgerinitiatief. Moskou is zo onderhand de duurste stad ter wereld, en de stad herbergt dan ook vele miljonairs en miljardairs. Probleem is echter dat deze rijke Russen dankzij hun geld gewoon kunnen doen waar ze zin in hebben. Een voorbeeld hiervan zagen we eerder in de vorm van een gouden M5 die door het drukke verkeer jakkert. Een groep studenten had genoeg van deze wetteloosheid en besloot in actie te komen.

Zij lanceerden een campagne tegen asociaal parkeren. Gewapend met een camera gaan ze op zoek naar de nieuwe aso-rijken, en wanneer ze een fout geparkeerde auto aantreffen beplakken ze deze met een grote sticker waarop staat: ‘Ik heb schijt aan alles! Parkeer waar ik wil!’. Dit uiteraard tot grote irritatie van de automobilist, die meer dan eens verbaal en fysiek geweld op de studenten toepast. Het moet per slot van rekening erg ego-krenkend zijn als je denkt boven de wet te staan, en er komt vervolgens een snotneus je auto beplakken.

In de volgende video’s is goed te zien hoe hellig de slachtoffers van de studenten worden; ze beginnen tussen de scheldkannonades door te dreigen met best wel erge dingen, en een Mercedes-bestuurder probeert ze zelfs nader kennis te laten maken met zijn motorkap. De studenten tonen aan niet over knikkende knietjes te beschikken, en hebben hier lak aan. Hulde voor deze gasten om zich zo op te stellen in een land waar je vrij gemakkelijk iets kan ‘overkomen’ als je de verkeerde vijanden maakt. Deze mannen zijn uit het juiste hout gesneden, wat mij betreft een heel verschil met ons studentenvolk. Maar ja, ander land, andere regels.

Voor degenen die deze video’s reeds op autojunk hadden gezien, en zich afvroegen waar dit nou in hemelsnaam over ging, hier is uw antwoord.

Maybach-bestuurder wordt maximaal geïrriteerd, haalt uit, en krijgt een tikkie terug

Bentley-eigenaar 1 over de zeik

Bentley-eigenaar 2 over de zeik

S-klasse chauffeur pikt het niet en gaat tot de aanval over

Tot slot deze Nissan Maxima-rijder. Hij begint hen te bedreigen en waarschuwt ze nog dat hij een elitenummerbord (belangrijk persoon) heeft. Studenten weigeren er gehoor aan te geven en zeggen dat de verkeersregels op elke burger van toepassing zijn. De eigenaar reageert hier erg agressief op. Met een stuk gereedschap.

Met dank aan Innokenty voor de tip!169 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Blijf met je handen dan van ander mans spullen af
@HKH: inderdaad, in een dubbele file parkeren en andermans rijbaan afpakken is iets wat je niet doet.
@HKH: ach kom, ze vernielen en stelen uiteindelijk niks, en willen ventjes gewoon wat duidelijk maken.
@Megakix:

duidelijk maken ??

dat ze nix te doen hebben ..
dat ze andere willen lastigvallen ..
dat ze jaloers zijn ..
dat er een camera op hun telefoontje zit ..

dat ze uitermate geschikt zijn om rijbewijsloos groenlinks raadslid te worden ..
Het is simpelweg het ene burgelijke ongehoorzaamheid (lees: de oorzaak –> verkeerd parkeren) belonen met een andere ongehoorzaamheid (lees: gevolg –> sticker op de ruit).

@Benz: Als jij met een corrigerend tikje komt, mag je blij zijn ooit nog wakker te kunnen worden in een ziekenhuis; 3 weken later …
@lincoln: kom kom…sommigen hebben andere ambities inderdaad (GroenLinks). Maar laat je niet zo uitgebreid afzeiken door studentjes van de sociale academie ! Rijd ff weg, doe een rondje en parkeer weer op dezelfde asshole-mobilisten-plek.
@Megakix:
Ze moeten er gewoon van af blijven, ik zou ze neerknuppelen
@HKH: Tuurlijk, internet held … of ben je echt zo’n mongool ?
@HKH:

Die rijkelui kunnen zich ook gewoon aan de wet houden?
Ik hoor het Max Terstal nog zeggen; “Regels zijn gemaakt om nageleefd te worden”… :roll:
@HKH:
Heb je het verhaal überhaupt gelezen? (fyi dat is een retorische vraag)
@JanJansen:

Buiten het feit dat dubbelparkeerders ook grote eikels zijn, is de manier waarop die studenten reageren niet de goeie.
Wat een triest volk. Hoezo het slechtste bij iemand naar boven willen halen? Doe wat nuttigs ofzo …
@sven: 50 jaar achter een hek opgesloten gezeten laat zo zijn sporen na. Nog een generatie of drie en zelfs de Russen zullen beschaafde mensen zijn.
Ach bij de efteling krijg je ook kl¤te sticker op je auto,en dan heb je nog geen eens fout geparkeerd ;)
hahahah moet je een keer bij mij vader proberen nou geloof mij hij slaat hun de eerste keer al kapott
@MAB: Nou MAB, we zullen allemaal voor de papa oppassen ;)
@MAB: blablabla, wat een agressieve vader heb jij.
Je zou toch verwachten dat ze in Rusland ondertussen gewend zijn aan “all are equal, but some are more equal than others”…
Ballen ! Echt hoor, die lui zijn zó ongelooflijk ziek relaxed…hahaha, gewedlig. En dan die bollebuikpappies met hun conditie van een dood paard…maar wel centen…je bent gewoon nergens ! :lol:
@Megakix:

die Poetin-generatie bollebuikjes rijden niet voor nix in zulke bakken ..
denk niet dat je ze moet onderschatten ..
@lincoln: ze zijn goed in wodka drinken met vriendjes van vriendjes. Vervolgens veel arbeiders afplassen en abmtenaren omkopen!
Hoezo dom, gewoon die sticker meenemen in de auto en wegblaze!
@Tommy2: Ja, tot 3x aan toe … hoezo epic fail :)
Oké dat je het niet eens bent met het feit dat sommige mensen zich boven de wet wanen, maar in dat 2e Bentley filmpje zijn ze gewoon aan het discrimineren, want er staan wel 4 tot 5 auto’s dubbel geparkeerd volgens mij.
Dat is dus niet alleen in Moskou, maar ook in Roemenie doen ze dat, en de wegsleep dienst doet er niks aan, die sleept alleen kleine autootjes weg die op een plek staat waar echt niemand last ervan heeft…
ik weet wat die ventjes ECHT willen ..

een dikke Maybach ..
@lincoln: +1 :D
Het zou leuk zijn om te weten wat ze zeggen :)
Haha, maar ik denk dat er een dag komt dat ze het beide niet meer na kunnen vertellen..? Iemand die uit zijn Mansory getunede Bentley zijn 9mm pakt en die blonde gayfuck met zijn camera asfalt laat kussen..
@Lumowe:

denk niet dat ze dit s,nachts bij een casino doen hoor ..
ook daar is de pvda-jugend selectief ..
@lincoln: snachts of niet de verkeerde mensen boeit het niet hoe laat het is, ze kijken alleen of je ze in de weg loopt en dan moet je niet een sticker op zijn auto plakken want dan ben je zo weg geruimd, denk je dat ze hun auto’s alleen niet weg slepen, nee ze helpen hun ook nog met mensen op te ruimen of door niks gezien te hebben
Gewoon met je poten van andermans eigendommen afblijven..

Afgunstige zielepootjes ;)
Achterlijke actie…
Ja ja, best wel opvallend dat alle autobloggers toevallig rechts zijn hé! Jongens, jullie kunnen geen mening baseren op basis van alleen deze beelden, uit dan ook niet je mening want je niet weet wat daar afspeelt/hoe situatie daar is, begrepen? Wat zijn jullie voor stelletjes deugnieten, snappen jullie dan echt niet dat wie geen respect toont voor de wetten, hij zich alles kan permitteren wat ie maar wil doen en dus nooit gestraft kan worden.
Om jullie een perspectief te geven: stel dat jullie door al die lui (hoogstwaarschijnlijk met een criminele verleden) benadeeld worden en jullie je recht niet kunt halen bij de rechter? Wat doen jullie dan?

Ik spreek al de (rechtse) autobloggers toe: ik val jullie hiermee niet aan, maar ik geef even een korte toelichting op wat daar afspeelt en hoe jij je daar zult gedragen. Uiteraard keur ik de actie van de studenten niet goed, maar hé, waarom mogen al die hoge pieten dan zich wel alles permitteren en jan modaal niet?

PS. denk eerst goed na voordat jij een reactie plaatst
@qwertyuiop:

stickers plakken natuurlijk ..
@qwertyuiop: Jij weet heel goed hoe het eraan toe gaat? Laten we dan eens het “extreemrechtse” Moskou met het “extreemlinkse” Leuven vergelijken, dat is immers de Belgische studentenstad bij uitstek. Daar gebeurt alles volgens het boekje en de politie ligt altijd op de loer. Daar gaat het zo ver dat de wegcode tot op de letter gevolgd wordt en het rationeel denken precies niet van toepassing is. Zo heb ik enkele maanden geleden een boete gekregen (75 euro) toen ik met mijn fiets 2 meter een eenrichtingsstraat ben ingereden, en vervolgens gewoon ben afgestapt, de smurf in kwestie zijn uitleg was: “Je bent het bord gepasseerd”. Blijkbaar waren deze controles al weken aan de gang, zodat ze iedereen wel eens te pakken hebben gekregen. De smurf wist ook nog toe te voegen: “Als je wat op facebook had gezien op het profiel van de studenteninspecteur, dan had je dit geweten”. Ik heb de smurf geantwoord of het in de wegcode staat dat het verplicht is om op facebook te zitten. Diezelfde avond ging ik het desbetreffende profiel van deze studenteninspecteur opzoeken (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000221749575) en ik heb mijn beklag gedaan op een formele en vriendelijke manier. Hij had er echter geen gehoor naar en heeft mij van zijn profiel geblokkeerd. Dit geldde ook voor enkele medestudenten met gelijkaardige klachten. Ook opvallend is hoe hij zogezegd 40000 studenten wilt vertegenwoordigen, maar toch maar 4000 vrienden heeft, en dan is nog niet gekend hoeveel hij er al op zijn blokkeerlijst heeft staan.
Andere mooie “rechtvaardige” praktijken die ik mocht ervaren:
– Politiewagen die een ongeval doet omdat hij zonder sirene door het rood reed.
– Wagens die om stipt 5u31 worden weggesleept omdat het bord aangeeft dat je maar tot 5u30 parkeren. En dat op een stuk dat voor de hele dag door niets of niemand bezet werd.
– Een politiewagen die mij zo’n 3km van Heverlee tot centrum Leuven is gevolgd in de hoop dat ik ergens over de 30/50 zou gaan. Hoe weet ik dit? Ik ging mijn vriendin afzetten en reed daarna terug naar Heverlee. Wonder boven wonder reed dezelfde politiewagen toen het hele traject voor mij (hij was gewoon een straat eerder gedraaid).
– Als het vorige week zo dramatisch hard gesneeuw had was het praktisch onmogelijk om in of uit Leuven te geraken met de wagen. De bussen reden zelfs niet binnen de ring. Ik ging dan maar te voet tot het centrum en de parkeerwachters waren blijkbaar ook al op post rond 9u om al degenen die niet weggeraakten een boete te geven. Maar strooiwagen, niet gezien hoor…

Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar mijn punt is: wat deze “maffiosi” ook fout doen, als jij eens wat fout doet gaan ze er ook niet om zagen. Wat deze studenten in de filmpjes doen stelt niet veel voor aangezien ze het met medeburgers doen en de politie er toch niet naar omziet. Als ik in leuven de smurf of de parkeerwachter een loer wil draaien zal het wel wat erger aflopen en nefast zijn voor mijn verdere carriere…

Rechts of links, de politie is nergens je vriend hoor.
@KoenMB: ooch, Leuven!? :D
Ge weet nu toch al da ge de Tiense ni naar beneden moogt fietsen…? :D
Moet btw de post van Alexander lezen hier iets boven, die waar ik op gereplied heb.
En ondanks het beleid in Leuven ligt de tiense iedere maandag toch vol vuilnis van de opengetrapte vuilniszakken.;)
@KoenMB: toch nog even toevoegen dat de politie in sommige gevallen toch je vriend is, dat weet je zelf best ook. ;)
Maar ik begrijp uw ergernis, boete voor het fietsen in de eenrichtingsstraat, ARE YOU FOR REAL? =D
@As_long_as_it_is_fast:
Dat ze studenten beboeten die er echt doorheen rijden tot daar aan toe. Maar ik reed gewoon naar de Alma. Dus ik reed linksaf en stapte onmiddelijk van mijn fiets omdat het gedrag van de politie mij min of meer bekend was op dat moment. Die 2-3meter voorbij het bord was voor de flikken genoeg om mij een boete te geven van 75 euro (normaal 150, maar halve prijs omdat het een actie was of zoiets). Anyway, ze zullen er wel voor u zijn op de cruciale momenten, maar als je de burger zo hard straft, moet je er voor hun zijn als het nodig is. Ik ben bv. genoeg mensen waarvan de fiets ooit gestolen is, maar geen enkele heeft zijn fiets ooit teruggezien. Daarnaast zijn de vele flitspalen u wel al opgevallen. Daar blijkt geld genoeg voor te zijn, maar aan de wegen en fietspaden die er op verschillende plaatsen al 4 jaar rotslecht bijliggen is er intussen nog niets veranderd. Het enige wat veranderd is zijn de “busstilstaanplaatsen” aan de haltes die er nu niet meer zijn, waardoor de bussen nu op de weg moeten stoppen en nog meer files veroorzaken…
@KoenMB: Laat ons eerlijk zijn, over gestolen fietsen kan je 1000 pv’s opmaken per week. Ik had ook een fiets, nu niet meer, of ja, occasioneel. =D
@As_long_as_it_is_fast: Over fietsen in een eenrichtingsstraat kunnen ze blijkbaar ook 1000 pv’s opstellen per week. Waarom lukt het dan niet met gestolen fietsen? ;)
@KoenMB: Ben je er nog goedkoop van afgekomen… een vriendin van me werd ook gepakt aan de PDS-aula voor dezelfde feiten… een ticketje van €250 kon ze in ontvangst nemen…
@xilver: met de fiets toch niet?
@As_long_as_it_is_fast: toch wel, exact hetzelfde verhaal, ze had enkel haar ID niet mee.
@xilver: das ne zure. =D
@Lumowe: Leuk verwoord..

Ik zou het als zwaar irritant beschouwen als er constant 3 van die opgewonden snotneusjes met stickers aan het provoceren waren.

Een abonnement bij de kaakchirurg zou die camerahoer niet misstaan denk ik. ;)
Enerzijds goed initiatief, maar toch 2 aanmerkingen waardoor ik mijn sympathie ervoor verlies:
1) Kies er niet per sé de duurste wagens uit, maar plak zo’n sticker op alle wagens die fout geparkeerd staan. Dit lijkt eerder op jaloezie…
2) Wat is er mis met de Bentley uit het derde filmpje? Geparkeerd zodanig dat de andere er niet meer uit kan? Boeit toch echt niets als de bestuurder bij zijn wagen blijft staan…
Dat tuig moet zelf gaan werken.Kunnen ze ook een lada kopemlosers.
@qwertyuiop: (Nog steeds aan de paddo’s?)

En jij weet dat natuurlijk wel allemaal?
Nee he, dacht ik al.

Ik geef gewoon mijn mening en verwoord hetgeen ik gezien heb in bovenstaande filmpjes.
Wat ik er over te zeggen heb is het volgende:
Natuurlijk is dubbel parkeren niet juist, maar zoals je in de filmpjes zag deden heel veel mensen dat. Die linkse snotneusjes pakten juist diegene met een dikke/mooie/grote auto.

En wanneer men hem/haar gelijk wil halen, dan zijn er nog andere, minder directe middelen om dat tot stand te laten brengen.
@Benz..:

alleen @qwertypoep kan dingen baseren op dingen ..
en ieder ander kan dat niet ..

en iid ..
de oorzaak moet je waarschijnlijk in de geestbeperkende middelen zoeken ..
Studenten hebben de neiging om mensen lastig te vallen.
Ik zou ze gelijk in elkaar slaan als ze zo door blijven gaan met dat kontelikkende schijnheilige sticker plakken om goed proberen te doen. Ze blijven er gewoon met hun fikken vanaf, punt uit.
@HDM: Tuurlijk internet held, medicijnen wel gehad vandaag ?

http://www.mrbrightsky.com/wp-content/uploads/2010/07/internetHero.jpg
@Dawg: haha ziet hij er zo uit?
@Dawg: ik zat nog te denken.miss is het wel een hete dame.dan zou ik hr reactie nl helemaal niet zo gek vinden :P
@HDM: gelijk heb je!
Wat een reacties zeg. Ik geef ze groot gelijk, want het recht nemen zij niet in de hand maar die chaffeur. De politie erbij halen ?? volgens mij snapt de gemiddelde autoblog bezoeker niet wat dat betekent in rusland…

Die rijke russen zijn gewoon smerig.. (niet allemaal).

Oja voor jullie commentaar leveren op mijn reactie denk eerst ff bij jezelf of je al in rusland bent geweest. En zo ja , of je dan ook nog eens tussen dit schorem heb gezeten. Dan wil ik wel ff terug reageren.
@PAN:

hell yeah ..
maar dat was/is echte schorrie morrie ..

dus niet van die “daar ga ik eens vrolijk een sticker opplakken schorem” ..
@PAN: Arme russen zijn nog smeriger, ja ik ben al eens naar rusland geweest. Van de rijke had ik geen last zolang je hen met gerust laat gebeurt er niets verkeerd. Waar ik wel problemen mee kreeg waren van de normale(zatte) russen niettegenstaande ik niets had uitgelokt.
@qwertyuiop: Wat is er mis met rechts zijn? Niemand kan zich baseren op deze beelden, jij ook niet, want het is niet alleen op de “hoge pieten” hun auto dat ze stickers plakken, maar ook op de goedkopere auto’s. Deze actie gaat dus totaal niet om wie zicht alles kan permiteren en wie niet.
@Nv: Natuurlijk hebben sommige arme russen ook rare trekjes evenals de militairen daar. Ben door 2 rijksdienders inelkaargeslagen. Nee, mooi land. Ik wil gewoon zeggen dat iedereen zich daar meer aan de regels moet houden.
Wat een kut studentjes. Ze zijn gewoon jaloers. Ik snap trouwens ook wel dat die bestuurders zo uit hun dak gaan. Zijn ze nog mild in mijn optiek.
Die gasten zijn helden, vooral die ene die de stickers plakt blijft relaxed. (rijke) Russen zijn nu eenmaal mongolen.. ;)
Gewoon met u fikken van iemand anders zijn gerief blijven.. Maar ik versta/ken de irritatie wel.
Een paar gezellige dames inzetten is veel efficiënter:
http://www.youtube.com/watch?v=jkS2ijr4MkE
@Rob: Studentjes psychologie zijn het blijkbaar niet, dan hadden ze wel geweten dat het met die vrouwen veel beter werkt! Opvallend zeg, ‘diskriemienaasie’. ;)
@Citrofiel: Zo opvallend is het nu ook al weer niet. ;)
Waar de mannen vol in de aanval gaan met verbaal zoniet fysiek geweld, gaan de vrouwen presentjes geven als je een fatsoenlijke parkeer plek opzoekt. En, niet geheel onbelangrijk, je word voor die tijd gewaarschuwd als je niet weg gaat er een sticker met een niet zo malse tekst op je wagen wordt geplakt.
Het is niet voor niks dat de levensverwachting in Rusland voor vrouwen ruim 10 jaar hoger is dan bij de mannen ;)
Youtube staat trouwens vol met deze filmpjes en er worden wel gauw eens klappen uitgedeeld! :P
BallerConfusion
Godverdomme wat een lomp volk in de reacties hier.
High Performance
@BallerConfusion: hahaha, en jij gooit een dikke gvd in de ether….
Mooie actie van deze studenten, maar op deze manier is dat vragen om vechtpartijen natuurlijk!

Ik ben eerder voor een “stille” actie, stiekem een gelijkaardige kleine stikker op zijn achterbumper kleven. (zonder iets te beschadigen)
Ook zouden ze zich beter beperken tot echte fout geparkeerde (rijke)wagens zonder inzittenden, anders is het gewoon even stilstaan om iemand op te pikken, waar uiteindelijk niks verkeerd aan is.

Ik begrijp ook de mensen die zeggen “blijf van andermans spullen af”.
Maar deze rijke snobs mogen best toch ook wel eens op de vingers getikt worden. Financiële boetes, daar lachen ze eens om, met een acties als deze worden ze wel eens goed te kakken gezet!
High Performance
@vale46: vanwege je avatar heb ik al symphatie voor je maar de inhoud van je tekst iets minder. Wie zijn wij (in dit geval zij) om een ander terecht te wijzen? Das ook een niveautje hooghartigheid van heb ik jou daar. Maak je school af, ga bij de politie en schrijf tot je een ons weegt en een miljoen hebt verdiend voor de maatschappij. Veel waardevoller dan deze egoverhogende actie van een stel reljongeren. Want al die cameras zijn bedoeld voor youtube waar onze helden duidelijk in beeld verkeren. Als ze echte helden zijn doen zij het bij het casino om 4.30 uur in de nacht als iedereen vrolijk naar buiten komt. Dan hebben wij op youtube ook een beetje vuurwerk.
@High Performance: Ik begrijp je wel, maar de politie(die zelf bang is van rijke russen) doet er weinig of niks aan.

Dus vind ik dat burgers het probleem dan wel eens mogen blootleggen door een actie te doen. Zie het als een soort betoging tegen een vorm van onrecht, en door het te filmen bereikt het ook andere mensen (het is zelfs al buiten de grenzen! hier op Autoblog)
De jongens worden door hun andere vrienden misschien als stoer aanzien, maar ik betwijfel het of dat de eigenlijke bedoeling was.

Het is gewoon dom van ze dat ze gevechten uitlokken en zo misschien wat stoer willen overkomen. Achja, bij Russen jeukt het al wat vaker dan bij W-Europeanen zeker :p
High Performance
@vale46: Ik kan me de frustratie zeker voorstellen. Maar zij ondervinden geen fysieke hinder (ff een aanname van mij) van dit parkeergedrag (ms later als zij groot zijn en ook mogen autorijden). Verder betreft het vaker de auto met chauffeur, want er staan genoeg dikke auto’s zonder inzittende die zij niet aanspreken/beplakken. Dus zoeken zij bewust de confrontatie voor de mooie beelden (als de beelden voor hun veiligheid worden geschoten hoef je ze niet op youtube te plaatsen en een leermoment is het ook niet, want de gemiddelde miljonair in Moskou kijkt geen youtube). En dan ook nog bij iemand die niet echt een keuze heeft, want zijn baas/bazin heeft nu eenmaal aangegeven daar te moeten gaan staan.
Maar als iedere keer als je gefrustreerd raakt door andermans handelen moet gaan reageren door provocatie dan wordt het wel heel ongezellig op de weg hoor. Dit is ook een vorm van verkeersgeweld, want het lokt uit tot narigheid.
Als ze echt een hele nare treffen dan maakt het niet uit dat je staat te filmen en eindig je wellicht heel ongemakkelijk in een gouden X5M….
Wat mij betreft twee conclusies, zij doen dit voor eigen gewin (stoere jongens die de confrontatie zoeken, maar ook wegrennen als ze echt opgezocht worden) en je mag geen eigen rechter spelen.
@High Performance:
Voor alle duidelijkheid, ik vond de manier waarop die jongens het deden niet goed. Het waren soms idd chauffeurs die de bevelen van hun bazen opvolgde, dan is het idd ook dom om die mensen aan te pakken.
Wettelijk mag je zelf niet het heft in handen nemen, maar de politie doet er ook niks aan. Ook frustrerend voor de mensen in Moskou die hun auto altijd goed parkeren maar er soms lang achter moeten zoeken.

Komt er op neer dat hun actie niet op deze manier had mogen verlopen, het is fout, maar ik vind het wel goed dat ze die problematiek willen aanvechten, in dat opzciht vind ik het dan weer goed.
@lincoln: Tja, het is triest..

Maar is dit soms de Russische afdeling van de PvdA?

@PAN: Kijk eerst eens aandachtig naar de filmpjes alvorens zo’n stoer praatje te houden. Zoals je ziet pakken ze alleen de chauffeurs eruit met een dikke/mooie/grote/snelle auto.

Dubbelparkeren is natuurlijk niet juist maar mochten er om mij heen 3 van die snotneuzen staan te schreeuwen en schelden + beledigende stickers opplakken dan zou ook ik uitstappen en verhaal halen.

Snapt dat tuig het dan nog niet, dan kan een corrigerend tikje misschien uitkomst bieden.
@tommy2: fix linkje eens van youtube.

ltrzz
the-budel-guy
en het is maar goed dat ze klappen krijgen Tuig dat het er is
je blijft van andermans auto af.

bay the way slag haren kan er ook wat van met die (…) stickers van ze zijn 3 uur bezig geweest om die sticker van de auto af te krijgen
Svenska Aeroplan AB
Ze pakken die gasten echt niet alleen maar om de dure auto’s hoor… Hier zit veel meer achter. Dit zijn de rijke lui die ook gewoon een zwaailicht in de auto hebben liggen, voor als ze haast hebben. En de poilitie als taxi gebruiken, want met zwaailicht ben je er sneller, ze zijn alleen iets duurder.

Ik ben echt niet links, maar ik heb al zoveel puur onrecht gezien in Moskou, dat ik dit volledig snap en alleen maar kan aanmoedigen!
Ongelooflijk, wat een ezels hier! Ik kom zelf uit Rusland. Verkeersregels worden daar niet echt nageleefd. Wat een hoop lompe reacties hier van rechtse tieners. Ze pakken iedereen aan die fout geparkeerd staat. Het heeft niks met links of rechts te maken, maar het is gewoon mega irritant als er zo’n lompe wagen op het trottoir staat geparkeerd.

Is het gemiddelde IQ hier onder de 100?
@Sergey: Eindelijk iemand die het begrijpt en ben het helemaal eens met je verhaal. Ik begin echt te twijfelen over de bezoekers van autoblog.
@Svenska Aeroplan AB: Overigens helemaal eens met jou reactie.
@Sergey: jouw*
Studenten zijn zo nutteloos. Het zijn echt een kutvolk.

studenten niks te doen hebben,jaloers zijn,dat ze uitermate geschikt zijn om rijbewijsloos groenlinks raadslid te worden. Klopt alllemaal.

Het zijn gewoon kutlui.
@Alexander: LOL, jij rijdt liever een auto ontworpen door een clubje Sjonnies die 3x gezakt zijn voor VMBO-A ? Leuke rant, maar studenten zijn de toekomst dude ;)
@Dawg:

Dat denk jij, de geschiedenis zegt iets anders.
@Alexander: “Studenten zijn zo nutteloos.”
Van wat niveau ben jij man?
Mensen die studeren zijn de mensen die later uw pensioen zullen binnenbrengen. Moesten ze allemaal zo kortzichtig zijn als u en uitspraken die getuigen van een niveau nihil (wederom zoals u) doen, de wereld zou er mooi uitzien.
@Alexander: Ben je ervaringsexpert, Alexander? Of vind je het gewoon lastig dat je voor een ex-student werkt?
High Performance
@Alexander: je reactie is een beetje onhandig, maar de hautaine opmerkingen/reacties er op nog veel meer….. Alsof je alleen als geleerde iets kan bereiken in het leven. De meest briljante mensen eindigen alleen, verward, wereldvreemd en opgejaagd in een tehuis (gooi ook maar even wat onzin er uit, zijn toch lekker bezig). Grappig nu student tegen drop-out, hoe verhoudt zicht dat autotechnisch…. Golf vs Superb?
@High Performance: je weet even goed dat studenten een grotere kans hebben op een beter betaalde job dan mensen die niet gestudeerd hebben. Dat is de beloning die ze krijgen om verder te studeren. Niemand insinueert dat mensen zonder diploma niets kunnen bereiken, maar het is niet zo eenvoudig met een briljant idee op de proppen te komen, anders waren er veel meer geweest. En de meeste geniale geesten eindigen alleen, maar die rijden dan ook zeer zelden met een maybach of een bentley. ;)
Iemand die gelukkig is en een tevreden is met zijn positie in het leven zal geen dergelijke uitspraken doen als: “Studenten zijn zo nutteloos”
Want hoe je het ook draait of keert, de studenten van vandaag zijn de wetenschappers van morgen die remedies moeten zoeken voor ziektes en oplossingen voor problemen, en niet zij die studenten uitmaken.
High Performance
@As_long_as_it_is_fast: Het was ook alleen maar bedoeld als een reactie op een onzinnige uitlating die weer reageerde op een onzinnige uitlating. Ik word altijd een beetje sneu dat men de tegenstellingen opzoekt i.p.v. kijkt naar de dingen die we hier delen. Namelijk voorliefde voor auto’s. Vandaar ook de Golf vs Superb opmerking.
@High Performance: geef mij dan maar de golf.. =D
High Performance
@As_long_as_it_is_fast: nahnah, as long is een petje ;-)
@High Performance: Neenee, ik rijd met een corolla 3 deurs, 1.9. Een ongelofelijk race-beest. Maar je kan zeggen wat je wil, dat ding, met winterbanden, heeft me wel door de sneeuw geholpen. Zonder vertrekproblemen. En op de parking van de colruyt om 3uur ’s nachts behoorlijk wat pret bezorgd. =D Handrem even aantrekken en gaan! =D
Maar niet op de openbare weg, dus geen petje. =p
@Alexander: agjha jij hbt cker niet eens the retard school af kunnen maken
@Alexander:
Haha jij hebt zeker nog niet eens de middelbare school afgemaakt. zelden zo iets doms en achterlijks gehoord *zucht* en jij moet dan onze toekomst zijn…
Je kunt er ook de humor van inzien natuurlijk als eigenaar van zo’n dikke bak. En hem dan ergens fatsoenlijk neerzetten of zo. Maar daar heeft blijkbaar niemand hier problemen mee, het asociale gedrag van de “dikbuiken” Alhoewel in het geval van die Bentleys het beiden maar de chauffeurs zijn die wachten op eigenaar/baas. En dan wil je natuurlijk wel die auto “vrij” houden, anders kost het jou dadelijk de kop, dat is dan ook wel weer begrijpelijk. Maar ook hier geld weer, do the right thing en je krijgt ook geen zeik van politie of in dit geval studenten.
@jp: Ja, ze gaan natuurlijk vooral de filmpjes op het net zetten waarin niets spectaculairs gebeurd. Wat denk je nou zelf? :P
Ik wacht op het eerste filmpje waarbij een maffialid die kutventjes neerknalt
Ik zou die gasten zo hard trappen, zo hard dat ze zich 2 weken niet normaal kunnen voortbewegen
Ik zou er persoonlijk ook niet lang mee kunnen lachen. Ik zeg niet dat ik mij op de stoep zou parkeren of dubbel zou zetten, maar ’t zou, op een mindere dag, toch niet erg lang duren denk ik. =D
Heel stoer van hun, met z’n 4 rond 1 iemand zijn auto staan stickers plakken. Kwil wel eens zien als ze op hun eentje die stickers zouden blijven plakken.
oh oh moskou ;)
the-budel-guy
@bertdb: LOL
die gasten durven nogal… steeds weer die sticker erop :D
totdat ze straks een gast tegenkomen met een 9mm of iets in rusland zitte er echt maffe tussen zeg
@Dennis21: Was ik eigenlijk op aan het hopen… een of andere Russisch maffialid die hen gewoon omver knalt.
Moeilijk, grote auto parkeren…
bende mongolen…
mister knallie
Kunnen ze niet gewoon van andermans spullen af blijven.
Praat gewoon met de bestuurder en lukt het niet dan is dat jammer maar dan ga je het gewoon bij de volgende bestuurder proberen. Nu maken ze er meer een kattenkwaad spel van tot slaan aan toe en dat zoeken ze zelf op!
sticker van je raam en op hun plakken.
Wat een tuig….
Wie betaalt, die bepaalt
wat een vervelende kerels , wrs gwn een chauffeur die probeert zn werk te doen! hij zal wel uit de kante als er iemand uitrijdt ,wrm een probleem vn maken?
hebben ze geen geweren in rusland? dan snappen ze miss dat ze geen stickers mogen plakken op auto’s
Corrupte nouveau riche proleten die meestal via omkoping/diefstal/fraude of misbruik aan hun geld zijn gekomen mogen ze best wijzen op hun asociale gedrag. En idd, zeer moedig om in zo’n dictatuur zo’n ludieke actie te voeren. Typerend ook voor die bestuurders, ze hadden net zo goed aardig kunnen reageren, zo erg is zo’n sticker nou ook weer niet, en hij zit op de ruit, niet op de motorkap oid. Geen schade dus. Zegt veel over ’t soort mensen wat zo parkeert.
@DavidZ:

Het is toch niet meer dan normaal dat als je de kans ertoe hebt zo’n dingen te doen dat je dat dan doet.


Ik weet niet of je het weet maar dankzij die linkse rakkers en een totalitair regime (anti-liberaal dus) is ieder vorm van rijkdom en rationaliteit voor bijna 100 jaar verbannen geweest uit Rusland (en daarvoor ging het er daar nog potseriger aan toe dan in de Parijse salons of londense culbs dus het zit ook een beetje in de genen en het collectief geheugen) iedereen die er nu geld heeft is nouveau riche. Niemand is daar opgegroeid met geld (nuja de “second generation” maar die zijn nog erger) en iedereen die er nu iets heeft heeft dat zelf op korte tijd verdiend.
Door genadeloos te zijn en hard te werken in een systeem dat corrupt is als de pest. Wie denk je dat er zo zijn geld verdient? Mr. Nice Guy???

Daarbij zij gedragen zich gewoon volgens een algemeen aanvaard patroon. (wetten zijn ook maar belachelijke inhoudsloze dingen die op papier staan)
Ik vind net dat de studenten die daar zo belachelijk staan doen in fout zijn. Zij gaan tegen de gangbare orde in, protesteren (niet dat er iets mis is met protest), en als je daarbij mensen hindert krijg je maar op je donder. Van andermans spullen blijf je af, schade of geen schade.

(voor zover ik weet parkeren ze niet voor de garagepoort van hun studentenhuis)
@Hupke: Het regime in Rusland was niet links. Het was zelfs niet communistisch. Het was totalitair. Dat je het onderscheid niet begrijpt, zegt genoeg. Overigens is het liberale beleid waar je zijdelings naar verwijst bij ons ook redelijk hard aan het wegeroderen. Getuige de hersenloze reacties hier op Autoblog.
High Performance
@BaRa: wegeroderen, mooi woord, maaruh is het geen tautologie (gewoon nieuwsgierigheid van een drop-out)?
@BaRa:

Ik heb toch vrij duidelijk gezegd dat het een totalitair regime was geloof ik. (“dankzij die linkse rakkers en een totalitair regime “)
Maar kom.
(ff in de kantlijn, ik zou me wel afvragen hoe je een niet totalitaire communistische staat/wereld(want daar draait het toch om) zou willen organiseren? Leuk op papier maar ik zou er al alleszins niet aan deelnemen moest ik niet gedwongen worden)

Er is bij ons anders ook amper sprake geweest van een liberaal systeem. Het was iets vrijer dan bij onze oosterburen maar da’s dan ook alles.
Zo’n goede 600 a 1000 jaar geleden toen ging het er hier redelijk vrij aan toe maar de laatste 100 jaar echt wel niet.
Die hersenloze reacties hier op AB hebben er volgens mij vrij weinig mee te maken met de teloorgang van het liberalisme. Zie de reacties waarmee jij het absoluut niet eens ben, die jij dus als achterlijk beschouwt eerder als een argument tegen democratie.
Goeie actie van die studenten hoor, Rusland schijnt een puinhoop te zijn wat betreft verkeersregels. Er wordt als een dolle gereden en die rijke lui denken allemaal dat ze boven de wet staan. Kijk maar eens op Youtube naar filmpjes van verkeersongelukken in Rusland, dat is echt niet normaal.
Dit kan je als studentennozem (en ik ben zelf student maar geen nozem) toch niet maken.
Tenzij jezelf erdoor gehindert (en niet van ik het hindert mij want ik ven jaloers dat ik het niet kan zonder gestraft te worden) word vind ik dat je je er niet mee moet bemoeien. Als het systeem (van staat en politie) het je toelaat om dat te doen doe je het maar. Dan moet zo’n bende moraalridders, ethieknozems, morelenazi’s zich daar niet mee komen bemoeien. Ok als je voor hun deur parkeert (of hun moeder vermoord, vrouw verkracht & hun kinderen zuur in de ogen gooit) maar anders bemoei je je er toch niet mee. Echtwaar zo’n mensen maken me ziek.
(niet dat ik fan ben van mensen die denken boven de wet te staan, wel van een systeem waarin de wetten (voor zover die ondingen nodig zijn) logisch & rationeel zijn ofwel niet bestaan)
Aso’s hebben de halve wereld?
Voor degene die niet bekend zijn met Rusland of de Russische cultuur….

1) In Rusland zijn er geen wetten
2) De rijkste bepaald wat er gebeurt
3) Als je een Maybach rijd parkeer je gewoon waar je wilt, punt uit.
4) Als je er niet mee eens bent…dan heb je een probleem

Een moedige maar tevens levensgevaarlijke actie van deze studenten. Er wordt er nog eentje neergeknald of neer geknuppeld….
http://www.youtube.com/watch?v=WAbNuT9cqsU
@FlowMotion: Levensgevaarlijk onbekende mensen lastigvallen die in een geblendeerde X5 rijden. Hij had moeten weten dat je niet met iedereen kan spotten… Hun geluk is wel dat alles gefilmd is. :P
@FlowMotion: Het echte werk ;)
@FlowMotion: Is natuurlijk fake.
Wat is hier nou echt aan de hand ??
De meeste van deze mannen in die dikke auto’s zijn chauffeurs want als ik dubbel parkeer zit ik helemaal niet in de auto maar ben ik dus wat halen.
Ik zelf had ze echt een paar flinke klappen gegeven als die sticker zo zou vast blijven plakken aan mijn voorruit !
En als ik Bentley in Moskou zou kunnen rijden had ik vast wat lieve kennissen die deze jongens wat privelessen rolstoelrijden zouden kunnen geven. :)
@Flowmotion: Word er nou één gast op het laatst meegenomen ? Die heeft echt een probleem denk ik.
En dat terwijl ik net wilde zeggen dat die studenten best lef hebben. Ik zou het hier in elke grote stad niet durven op een goude X5 zo’n sticker plakken, als je al voor een sneeuwbal gooien overhoop geschoten word (R’dam).
Maar wat zijn die Russen toch een lieverdjes ik had echt mij niet zo kunnen inhouden, sorry.
High Performance
@Rob USA: lievertjes, ik denk dat dat laatste ventje op de passagierstoel binnenkort op een pak melk staat in de supermarkt en dat ze lang kunnen zoeken eer zij hem vinden.
@Flowmotion: Die krijgt misschien een gratis paar betonnen laarzen aangemeten zoals het naar goed Russisch gebruik vroegah ging ! :)
Eerlijk is eerlijk, ik zou ook klappen beginnen uitdelen.
Mooie actie. Je eigendom wordt niet beschadigd, maar je wordt er wel netjes op gewezen dat je gedrag niet door de beugel kan. Als de staat het niet doen wegens te veel corruptie, dan is burgerlijke ongehoorzaamheid niet verkeerd.
Is het omdat het eindejaar is dat alle rechtse rukkers plots op Autoblog zitten? In België hangt Greenpeace slogans op koeltorens. De Belgische rechtspraak laat dat toe. En volledig terecht, volgens mij. Als de Vlaamse beweging een keer per jaar de Eerste Wereldoorlog mag opeisen voor hun eigen promotie, dan mogen andere mensen stickers plakken. Zelfs al is het dan in Rusland, met andere wetten en regels. Het maatschappelijk principe is namelijk exact hetzelfde.
@BaRa: komt denk ik doordat de geenstijlers en nu.nllers hun horizon verbreden. Nee, niet hun horizon, hun schootsveld.

Dat filmpje van FlowMotion eindigt toch wel eng… Ben benieuwd of het goed gaat met die knul. Die kerel heeft sowieso een probleem want die gewrapte X5M van ‘m staat natuurlijk al lang en breed op het web.

Natuurlijk heeft iedereen gelijke rechten en behoort zich gelijk binnen de wetten en regels te gedragen! Maar ja, als autoliefhebber zwicht ik toch wel voor de situatie waarin iemand aan je auto zit. Als iemand uitdagend aan m’n auto zit stap ik ook even uit.
Dit legt een maatschappelijk probleem bloot. In Rusland heerst wetteloosheid en corruptie. Onderwereld en bovenwereld zijn daar zo verweven dat je bijna niet succesvol kan zijn zonder ook crimineel te zijn. Logisch gevolg is dat welgestelde Russen, zonder uitzondering zich wanstaltig gedragen en overal lak aan hebben.
Ik vind het heel goed en niet meer dan logisch dat er burgers zijn die in opstand komen tegen dit fenomeen. Dit keer uit zich het in het bestickeren van aso-parkeerders, vorige keer door het plakken van een blauwe emmer op je autodak. Ik vind het prima!
Blijkbaar snappen die studentjes ook niet dat het gros van de rijken daar in Moskou niet helemaal eerlijk aan zijn/haar geld is gekomen en dat dit provocerende gedrag bloedlink is.

Die jongen in het laatste filmpje bovenstaand stapt in de gewrapte X5 en die man achter het stuur trapt ineens de kickdown in en spurt er vandoor. Ik wist even niet wat ik daar van moest denken..

Oja, ik heb het maybe al een keer gezegd in dit topic: Je blijft met je poten van andermans eigendom af. Ik vind, gezien de bovenstaande filmpjes (okay, de laatste hier net bovenstaand niet meegerekend) dat de chauffeurs zich echt inhielden. Deed zo’n wijsneus tegen mij zp provocerend/bijdehand dan kon hij er donder op zeggen dat een bezoekje bij de tandarts wel eens nuttig zou kunnen zijn.

Ik vind het goed wanneer je iemand op een dergelijke fout wijst maar doet het dan op een gepaste, normale manier. Deze studentjes zal het de reet roesten dat hier auto’s dubbel geparkeerd staan. Omdat het gross van die auto’s reteluxe, retesnel en reteduur is worden juist die er uit gepikt.
@Benz..: ik denk dat dat laatste filmpje opgezet spel is. Je dacht toch niet dat die zomaar in de auto ging stappen.
@KoenMB: ik was er ook over ah denken, je stapt zomaar niet in die wagen… Misschien manier om de andere studenten af te schrikken?
En even on topic ivm auto’s, LEKKER GELUID DIE X5 ! =D
ze lijken wel op PVDA en SP.
Deze filmpjes zijn slecht voor m´n bloeddruk.
@KoenMB: In dergelijke Bananenrepublieken kijk ik nergens meer van op..

Of zou die snotneus enkel en alleen even mee mogen rijden voor weer een levenslink kat en muis spel met z’n maatjes op de Russian Highway?

Tja, joost mag het weten ;)
@Benz..:
Het hele filmpje :p
@KoenMB:
Geen idee hoe je youtube invoegt: http://www.youtube.com/watch?v=ycXkAGNjVqU
wat een agressieve lui hier, laat ze die sticker plakken zeggen dat ze gelijk hebben en om de hoek van de straat heel rustig die sticker er weer vanaf afhalen.. ;)

sommige al mateen: oohh ik had ze klappen gegeven dit en dat!
kunnen ze niet gewoon een beetje normaal doen in dat land, allemaal :lol: zeker weer de armoe dat niks voor mekaar is.
San Sebastiano
Wie onlangs nog in Moskou is geweest, kan niet anders dan enige sympathie te hebben voor deze studenten. De migalki (zwaailichten) hebben voor niets of niemand ontzag op de weg en zijn daarmee levensgevaarlijk.. De studenten zijn zo dapper om het brede maatschappelijke onbehagen op een dergelijke ludieke manier te uiten.
Op zich prima dat hier eens wat tegen wordt gedaan.

Zolang er geen eigendommen worden beschadigd vind ik het best, aangezien de politie in Moskou blijkbaar niet in staat is dit probleem zelf op te lossen.
Ik denk dat ze niet voor niets filmen. Als je de verkeerde zo aanpakt is dat meteen je laatste actie in dit leven.

Je ziet overigens ook dat ze de bestuurder eerst aanspreken en als hij dan nog zijn auto niet wil verplaatsen komt de sticker pas. Het gaat gewoon om een bevolkingsgroep die denken dat ze boven de wet staan en grote hinder veroorzaken.

Al dat gelul over studenten ook.

Niet leuk als ze een sticker plakken maar ja, had je je normaal gedragen was er niets aan de hand.
@Jimbo: En jij doet natuurlijk nooit iets dat niet mag, laat iedereen eerst eens naar zen eigen kijken en als je alles perfect doet mag je de barmhartige samaritaan uithangen (of hoe je dat ook schijft;))
Goed bezig mensen!!!
@KoenMB: Aha, dat verklaart een hoop..
Ik heb niet alle posts gelezen, dus ga me gewoon bij mijn eigen visie houden.

Ik rijd af en toe te snel, niet als een gek, gewoon een beetje sneller, afhankelijk van de plaats en tijd. Als ik wordt geflitst, dan is dat uiteraard irritant, maar ik zaag er niet over, ik weet dat het kan gebeuren.

Als je verkeerd geparkeerd staat, met gelijk welke auto, dan verdien je mijn inziens ook een boete, want daar hebben andere mensen last van (als je iets sneller rijdt, meestal niet, tenzij je je echt als een aso gaat gedragen).
Dus ik vind deze actie best te pruimen, als jij iemand anders gaat irriteren, moet je niet komen bleiten als je dat terug krijgt.

En ivm alle wannebe rambo’s, die gast zag er eigenlijk niet uit alsof hij schrik had en eerlijk gezegd denk ik niet dat hij zich zomaar even zou laten in elkaar slaan.

Wil je dit niet voor hebben, houd je dan aan de beleefdheidsregels en dubbel parkeren is niet beleefd.
wel…bij mij mochten de snotneuzen een nieuw gebit mogen laten aanmeten en de cameraman kreeg gratis beelden van z’n ingewanden…ik vind dat die eigenaars vrij beheerst zijn…
ik ben voor uitbreiding van ‘wettelijke zelfverdediging’ voor eigendom!!! Komt iemand ongewenst met zijn fikkies aan iets wat van mij is breek ik die fikkies, simpel zat, breken en goed draaien om genoeg versplintering te krijgen dus…
Poten af van andermans eigendom of je draagt de gevolgen!
@junkreader: misschien toch een beetje een overdreven reactie daar? :p nieuwe gebit en beelden van z’n ingewanden…
Begrijp je ergernis, maar met een gewone slag kom je er waarschijnlijk ook, je hoeft ze geen blijvende letsels toe te brengen. ;)
the-budel-guy
wie betaalt bepaald
@the-budel-guy: bepaalt, niet bepaald =D
Studenten die voor de darwin award gaan. :roll:
Wat een taal als reactie op de filmpjes! Hulde aan deze studenten welke duidelijk proberen te maken dat geld niet boven de wet gaat. En relativeer eens even. Ik lees over vingers breken e.d, wat een onzin, JIJ zou moeten worden opgepakt. Rijken in Rusland hebben teveel invloed en het is geweldig wanneer studenten de durf hebben om te laten voelen dat die rijken ook gewone burgers zijn die op een gewone parkeerplek moeten staan.
Wat een mongolen. Ze moeten maar lekker voor dat paleis gaan zeuren over fout parkeerders in plaats van andermans (dure) auto onderplakken. Want soms zijn die auto’s wél eerlijk verdient en moest die man daar maar een minuutje staan ofzo. Echt sukkels op z’n zachts gezegt…
Had je eens moeten proberen om met je gore poten aan mn Bentley te komen! Dan had je echt een probleem gehad. Ik vind dat deze bestuurders zich nog netjes houden!
wat een rukfilmpjes zeg. waar is het bewijs dan dat Russen gewelddadig zijn? Er gebeurt helegaar nakkes! LAME!
Ik vindt het belachelijk dat ze dit doen. Lijkt wel pure jalozie. Als ze problemen hebben met asociaal parkeergedrag, dan moeten ze het maar via het systeem oplossen… doet de politie er niets aan, dan hebben ze dikke pech. Zomaar iemand op stang jagen omdat ie rijk is, en proberen uit de tent te lokken is gewoon zielig.

@FS
Jaloers? Ik ben het ermee eens dat ook rijken zich aan de wet moeten houden. Maar doen ze dat niet, is het een zaak voor de politie, en niet van zielige studentjes die interessant/irritant willen doen. Laat ze met rust.
BallerConfusion
Mensen die hier de eigenaren van de auto’s zitten te verdedigen hebben duidelijk geen enkel benul van de situatie in Moskou of Rusland in het algemeen.
@BallerConfusion: En jij natuurlijk wel, mister wise-guy? Leg het dan uit?

Of houd anders gewoon je mond..
@Benz..: Benz, beter houd jij gewoon je mond. Je praat alleen maar poep. Ik woon en werk in Rusland.
BallerConfusion
@Benz: omdat mensen te achterlijk zijn om zichzelf te informeren moet ik het gaan uitleggen, ik denk het ook.
Kan niet iemand die filmpjes ondertitelen? Ik ben wel benieuwd naar de reactie van die gasten, maar mijn Russisch is niet al te best :(
Je moet niet boven de wet gaan staan als je meer geld te spenderen heb.
Ik ben wel van mening dat deze jonge mensen van andermans spullen af moeten blijven.
Zelf rij ik in een [e38]7serie en zou zelf ook gek worden als iemand me autoruit beplakt.
@Sergey: Ik ben zelf ook een fiks aantal keren in Rusland en dan met name Moskou geweest voor mijn werk dus praat ik in de verste verte geen poep of pies.

Dergelijke taal link ik automatisch aan arrogantje knulletjes van amper 14-15.

Snotneus.. ;)
Puur jalousie! Blijf van andere mensen hun zuur verdiende wagens af!!
wat een dweilen jongen, beetje meneer met maybach pesten? terwijl er ook een a4 en een 7-serie staat. Die man wil geen krassen op z’n dure wagen. die studenten zouden moeten worden opgepakt en gewoon even lekker 7 dagen in de cel laten afkoelen, stel mafkezen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).