Ideaal voor draaikonten: Tush Turner

Auteur: , 27 Reacties

Het schijnt dat Wouter Bos er al eentje heeft besteld...

Heb jij ook zo’n moeite om uit je auto te klauteren? Dan moet je wellicht eens denken aan de geweldige, formidabele, ongelofelijke Tush Turner. Ideaal voor bejaarden die als een jonge god uit hun auto willen springen, maar uiteraard ook voor dames in korte rokjes die elegant uit willen stappen. Het schijnt dat Britney Spears en Paris Hilton er al een paar besteld hebben.

Waar ik het precies over heb? Over het nieuwste Tell Sell apparaat natuurlijk, kijk snel naar onderstaande video en zie hoe makkelijk zo’n Tush Turner is. (via: egmcartech.com)

Tush Turner video

En voor de liefhebbers nog een extra video.

PS Hebben jullie Bernie Madoff ook gespot in de video?27 reacties

Heeft autoblog hier niet eerder over gepost? of ging dat over de complete stoel die kon draaien? handig voor bejaarden en Viper eigenaren.
@Laue: Dat was een hele stoel. Was in een Meriva denk ik.
@Esprit_de_Flandre: dat soort dingen hebben ze al jaren in Japan trouwens
het stinkt naar reclame.

ik hoopte van dit soort onzinnige reclame’s af te zijn door geen tv te kijken, maar helaas heeft het autoblog kennelijk ook geinfecteerd. jammer…
@Ikke:
advertorials hebben geen low res vids.
@Ikke: het IS ook een reclame
@Ikke: je bent niet verplicht ernaar te kijken hé.
Haha, zoeen had mijn oma toen ze een nieuwe heup kreeg :D idd niet echt voor mensen die hip zijn leuk vinden :p
De allereerste serie Espace had al een stoel die om zijn as kon draaien. Makkelijk met het in- en uitstappan van mijn oude Oma.
Raymond witvoet
Wanneer stoppen jullie eens met die autojunk onzin? Deze filmpjes zijn gewoon op jijtube te zien en doen het dan bijvoorbeeld wel op een ipad. Embed gewoon de jijtube code, veel makkelijker dan dat klikken en wachten op het laden van een nieuwe pagina..
Wat Bas_K al zegt: de Espace had dit al. Evenals enkele andere MPV’s
De Chrysler Voyager had/heeft het volgens mij ook. Alleen draait dan de hele stoel mee. Sterker nog: ’t is ook leverbaar geweest op de R-klasse van Mercedes. En wat te denken van de bijrijderszetel in het A-team busje…
@Emile_Benz:
nop, chrysler voyager heeft uitneembare stoelen gehad, geen draaibare. Vanaf de 4e en 5e generatie heb je ook die stow’n’go, het systeem dat de tweede en de derde rij stoelen in de bodem verdwijnen. Onze oude toyota previa had draaistoelen, maar deze waren enkel bedoeld om de tweede rij zetels naar voor of naar achter te richten, niet om uit te stappen
@captain: ik moet je toch even corrigeren. Chrysler/Dodge heeft naast Stow ’n Go ook nog een systeem dat Swivel ’n Go heet. En daarbij kan je de stoelen wel degelijk omdraaien.

http://www.youtube.com/watch?v=C3jJgZP1p2g
Of je koopt gewoon een schietstoel zodat je ook niet meer hoeft te lopen naar je bestemming….
Mijn moeder is invalide, kan zelf niet autorijden, maar zo’n stoel is voor haar reuze handig bij het overstappen van de rolstoel, naar de auto en andersom.
Gelukkig nieuwjaar allemaal.
Kan de Pagani Zonda zijn stoel ook niet draaien?
@Pieter: Zit je dan niet nog altijd te laag bij de grond om goed op te kunnen staan?
weer zo’n wonderbaarlijk product van Tell Sell. Net als die krassenverwijderaar die ze hebben. Ik geloof er allemaal geen reet van. Als het allemaal zo goed is waarom kan je dit niet normaal in de winkel krijgen
@geertje: dat kan je wel. Over een half jaar ligt het allemaal voor minder dan 10 euro bij de Blokker met op de doos “bekend van TV”.
maar wacht, er is meer…
@Wokpan: en als je nu bestelt krijg je er gratis de 13-delige wokpannenset bij!
@Robin: Dit alles U aangeboden door een Janet on Steroids en een blond wijf met 12 kg plastiek in haar lijf.

Plus af en toe eens een oud wijf met ‘ervaring’…

http://www.oetz.nl/~pkuijven/telsell.jpg
Dit voegt in mijn ogen niet heel veel toe? Kun je zelf niet gewoon 90 graden op je stoel draaien, of belast dit je rug te veel als je ouder wordt (Geen idee, ben nog geen 50+)?

Ik wil het wel eens proberen, maar volgens mij zit het vreselijk tijdens het rijden!
Mijn oma heeft ook een gelijkaardige draaischijf. Ze had het gekocht omdat er reclame voor werd gemaakt voor het makkelijk in en uitstappen bij de auto.
Nu bleek ten
eerste: dat er een sticker op de onderkant plakt die het gebruik in de auto verbiedt
tweede: dat het niet aan te raden is in de auto te gerbuiken omdat je bij elke bocht verdraait. Dat heeft ze zelf mogen ondervinden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).