Gelekt: 2012 Chrysler 200 convertible

Auteur: , 33 Reacties

De officiële presentatie van het open broertje van de Chrysler 200 sedan staat gepland voor de New York Autoshow, in maart dit jaar, maar ook van deze auto zijn de afbeeldingen voortijdig uitgelekt! De (zwaar gefacelifte) opvolger van de Chrysler Sebring is nog steeds niet heel spannend te noemen, maar het is zeker een vooruitgang.

Deze auto zal waarschijnlijk als Lancia Flavia de oversteek naar Europa maken. Net als de sedan zal deze versie niet veel afwijken van zijn Chrysler broertje. Een andere grille en bumpers moeten hem omtoveren tot een ware Italiaanse schone. Als Chrysler krijgt de auto een 2,4 liter viercilinder en 3,6 liter V6. Of de dieselmotor waarmee de Lancia Flavia sedan geleverd gaat worden ook zijn weg naar de cabriolet weet te vinden is nog niet bekend. (via autoblog.it)33 reacties

De facelift kan niet verhullen dat het een auto op leeftijd is. Dit wordt een flop als Lancia, tenzij ze hem spotgoedkoop maken…
Ik kan maar niet geloven dit merk als Lancia naar Europa komt. Ik vind Lancia toch wat meer klasse hebben dan Chrysler.

Maar wel leuk, zal een leuke, betaalbare RWD occasion worden met een starre achteras. Zal wel leuk spelen zijn met die 3,6 V6.
Maar toch vooral een cruiser.
De crossfire is nog steeds veel gewaagder maar ook zeker mooier dan deze hier :D
ook mijn eerste indruk was, dit is de sebring… Ik hoop dat ze hem goed aanpassen voordat ze er een lancia logo opplakken.
Ik ben allang blij dat die lijntjes op de motorkap gehalveerd zijn! Voor de rest, wordt ik hier niet warm van.
geloof het nou hier is een grotere doel groep voor dan wij denken , want het ziet er echt niet verkeerd uit , maar een amerikaanse deint zuipt kan geen bochten nemen is plastic daar moeten we ons vooral aan vast houden .
amerikaanse auto bedoelde ik.
Ziet er niet verkeerd uit voor een Chrysler: ben wel benieuwd hoe de auto eruit ziet met de kap gesloten.
Ik krijg het hier niet warm van…
best een leuke kar, ik gok op een leuke betaalbare,rdw wagentje die niet al duur zal zijn. Die 2.4 is verrassend kwiek. Voor een chrysler is de styling een beetje neutraal dat wel. safe gespeeld dus.
Een verbetering maar doet me nog altijd niks..
Hij komt net te laat voor z’n bekendste gebruiker…

http://collider.com/wp-content/uploads/the_office_nbc_tv_show_image_steve_carrol_as_michael_scott__1_.jpg
@Jochempie: Señor As_long_as_it_is_fast? ;)
@AutomotiveDesigner: hahaaa :D het zal wel zijn. Trots dat hij erop is. En dan als hij zich parkeert tussen 2 andere auto’s en er uit moet klauteren, geniaal.
@As_long_as_it_is_fast: They took away my parking space but they can’t take away my pride! *Season 5, episode 21.
@Jochempie: We zitten met ne kenner. :D
Overigens, vond het nieuwe seizoen flauw van start gegaan maar de kerstmis finale was heer-lijk! :D
Dwight K. Schrute assistant regional manager, thank you.
@As_long_as_it_is_fast: assistant TO the regional manager.
Pff Chrysler… Hebben we ooit gehad: Chrysler Voyager. Constant gezeik mee gehad. Dan deden de sensoren het opeens niet meer (kostte zo rond de drie nulletjes…), dan ging opeens de rechtse electrische spiegel kapot (400 euro!). Belachelijk gewoon. Ik houd het liever bij een Jap.
@G-Ammo: wij ook eens een Voyager gehad. De tweede generatie. Ook een rampenbak. Daarna wilde mijn vader eig een jong gebruikte Stratus kopen. Gelukkig werd het een nieuwe (in 1996) 626 hatchback
De 200 Convertible ziet er gedateerd uit. :? De LED lightunits en de prominent (in de middenconsole) aanwezige USB poort moet blijkbaar enigszins moderniteit uitstralen. Daar trap ik dus mooi niet in. :( Ik kan alleen maar hopen dat het nog voorzien is van onafhankelijke wielophanging achter. OMG wie zet tegenwoordig nog een RC antenne op de achterklep! Hadden ze daar geen sharkfin kunnen zetten. :?
Ik vind het wel een mooie auto, van binnen en van buiten.
mag bij mij op de stoep worden gezet.
vind het wel net een beetje te veel europees ogen.
ietsie pietse meer usa was beter geweest.
Fml-auto…
leuk ding! :).
achterkant ziet er nice uit !
goede facelift, achterkant is iets beter , mr ng altijd iets te ‘dik’
Die achterkant is idd nog wel te pruimen, maar zoals bij elke amerikaan lopen ze toch ergens de kantjes er vanaf…. Kijk maar naar die antenne, en het stukje onder de radio tot de armleuning. Het is het allemaal nèt niet.
Wel, over de wagen, interieur is best knap. Ik heb het voor blauwe verlichting op een dashboard. Dat versnellingspookje staat mij weer niet aan. Lijkt alsof het zal afbreken als je er een per ongelukt tegen stoot met je knie.
Achterkant geslaagd, zowel als voorkant. Maar dan bekijk je dat ding van opzij en dan zie je het, sjonge jonge, wat hebben ze toch gedaan. Dat ziet er toch niet uit? Van aan de deurklink tot aan het achterlicht, daar lijkt een hele mini tussen te passen. Te uitgerokken naar mijn zin.
Sowieso geen koop voor mij.:)
Hoe zit het met de stijfheid.De vorige brak gewoon door midden,slap vehikel.
Ik vond de Sebring altijd wel een leuke bak, en deze des te meer. Maar ik vind het toch moeilijk te verkroppen dat dit verkracht wordt tot iets wat een Lancia moet voorstellen
Het had zomaar een BYD kunnen zijn: een Chinees die een cabrio probeert na te maken: alles past net precies niet.
En mijn experience met een Chrystler: de stratos, 2,5 V6 zal t zijn geweest: ik vond erg mooi, en zodra je gas gaf dacht je dat je keihard ging; het wal alleen zo raar dat een Honda civic van een andere vriend (geen typeR) dat ding er finaal uit reed.
Bah, Dat het amerikanen als doelgroep heeft oke, maar dit omtoveren tot Lancia? Ik heb er geen woorden voor.
Is mooier dan de Sebring.. maar is toch nog geen echte beauty..
Lancia heeft zowiezo een mooiere neus……..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).