Niet in lelijk oranje: BMW 1M in het wit in Brussel

Auteur: , 36 Reacties

In tegenstelling tot Wouter ben ik absoluut geen fan van het kleurtje dat we tot nu toe steeds zagen op de BMW 1M. Gelukkig wisten we in Brussel een beter afgelakt exemplaar te spotten.

Helaas is de kleurenkeuze op dit autootje beperkt. Je keuzes zijn “Wit”, “Zwart” en “Ontlasting na een avond stappen” op de 1M, en waarom is onduidelijk. Waarom BMW niet de veel mooiere kleuren LeMansblau of Karmesinrot beschikbaar heeft gesteld voor de 1M coupé is mij een raadsel. Of misschien zelfs Atacamagelb, kom op BMW!

Maar goed, het feit dat hij nu een keer in het Alpinweiß te bezichtigen is, dat is best verfrissend te noemen. Alle specs van de 1M vind je overigens hier en de configurator hier.36 reacties

Die oranje is wel mooi.
En ik weet ook een dealer die hem krijgt in die kleur
Ik vind dakargelb mooier op een bmw, maar das mijn mening :-)

gr tom
@tom307: Flink balen dat dakargelb en Le Mans blauw niet leverbaar zijn om de 1-M…
Vind hem er in het wit ook wel netter uitzien dan dat oranje inderdaad. Zwart is misschien een beetje saai.
@Lan_Evo: Ik voel het precies andersom. Ik vind hem in dat Oranje prachtig! Deze witte.. weet niet.. hij oogt braver.. doe mij maar een Oranje. Maar ja hij is op. In Essen stond trouwens een waanzinnig mooie Diesel met een SuperSport kit er op, dan lijkt hij vreselijk op een 1 M Coupe. Dit mag ook op mijn oprit hoor! Ik heb hem gefotografeerd:

http://i987.photobucket.com/albums/ae351/chriztian666/Motorshow%20Essen2010%20by%20Jeff/DSC_0092.jpg

http://i987.photobucket.com/albums/ae351/chriztian666/Motorshow%20Essen2010%20by%20Jeff/DSC_0091.jpg
@Lan_Evo: Ik heb de keuze mogelijkheid nog eens 24 uur laten bezinken.. en de foto’s nog eens 100 keer bekeken en vind een witte toch ook erg mooi. Dat geeft mij de mogelijkheid om hem in de beroemde M kleuren uit te voeren. Dat zou ik dan 100% zeker weten doen. Zo dus:

http://www.bmwvideopost.com/wp-content/gallery/bmw-motorsport/bmw-motorsport-2.jpg

Weet iemand hier alles over die BMW 3-kleur? Het BMW forum zegt dit:

“De eerste (rode) streep stond voor Texaco, het bekende Amerikaanse brandstof- en oliemerk; welke samenwerkte met de Motorsport afdeling van BMW in de begindagen van deze afdeling. De derde (blauwe) streep staat natuurlijk voor BMW en de Beierse deelstaat. De tweede (paarse) streep is het gevolg van het mengen van rood en blauw en symboliseert daarmee ook de samenwerking van de twee. Toen het samenwerkingsverband eindigde tussen BMW en Texaco moest BMW Texaco uitkopen voor wat betreft de rechten op de rode streep.”

Maar nou kijk ik eens goed naar die officiele Motorsport foto.. hebben ze nou de lichtblauwe Beierse streep alweer laten vervallen?
hij ziet er al beter uit, ik blijf wel van mening dat ze de verkeerde carrosserie vorm hebben gekozen, ze hadden beter voor de hatchback, met voorkeur van de 2 deurs kunnen gaan… Die was misschien ook niet zo zwaar geweest!
Best een dik bommetje, alleen vind ik die voorbumper zo overdesigned.
@marbre: De zgn. Air Curtain is geen overdesign maar vorm volgt functie: Dit speciale ‘gordijn’ dekt als het ware de voorwielen af en vermindert zo turbulentie en verstoring van de aerodynamica.”
Ach, als je bijbetaald willen ze hem vast wel in kleurtje spuiten dat niet in de folder staat. Doe mij maar Laguna Seca Blue. :)
@JoepeN: Ook gaaf!
Ik wil hem wel, maar alleen in dat mooie groen wat op de m3 zat.. Maar wit is ook goed
Dat lelijke saaie donkere zwarte interieur; zou voor mij een reden zijn m niet te nemen!
zet hier dan zwarte wielen onder. :D
interieur blijft een heikel punt.
@philipzuidijk: *heikelpunt, en inderdaad ze hebben geen large size cupholders :O.
Och als je meer bijlegt krijg je denk ik wel een ander kleurtje.
Ik rijd zelf een 120d hatch en als je het interieur wat opfleurt met alu inlegstukken etc ziet het er strak uit. Moet het tegenwoordig overal blinken en flikkeren ofzo?
Of in frozen gray…
M’n buurman heeft een 1 serie. Over het algemeen vind ik BMW’s maar saaie auto’s, maar die 1 serie vind ik echt een van de weinige die ik mooi vind!
@G-Ammo: een coupe of de gewone?ik vind nl. de coupe stukken mooier. lekker achterkantje! eigenlijk nog lekkerder de cabrioversie!

maarja doe mij deze maar gewoon in die prachtige kleur oranje.die kleur lijkt er echt voor gemaakt te zijn of andersom
Arme Casper moet naar Bxl terwijl Wouter in Detroit zit :p
@SHFT: ik ben er niet geweest hoor. Suffe beurs, in Brussel. Wouter was overigens wél even in Brussel ;)
Erg knap die stiknaad aan het stuur. Niet sober, maar in de kleuren van M. Echt zalig gedaan zoiets. En het dash valt beter mee dan bij de standaard bmw. Kleur alpinweiss is ook beter dan dat afgrijselijk oranje. Jammer van het beperkte kleurenpalet, idd. Gifgroen had erg origineel geweest.
Zwart en dan 116i badge erop. Kun je lachen bij het stoplicht..
csl via iPhone app
Prachtig
Lekker! Maar toch zou ik hem in zwart bestellen.
Neen, neen, neen, en nogges neen…

Het ding ziet er gewoon niet uit, maakt niet uit in welke BMW-kleur, dat ding is veel te opgefokt, lijkt net of het zit aan de anabolen. Het blijft een matchboxautootje, prestaties of niet, gewoon WEER een miskleun van BMW
Werd wel tijd dat die 1M versie uitkwam, maar wel teveel tupperware troep erop zitten. En voor de kleurtjes gewoon ff carwrap.
Jawel, Jawel, Jawel, heerlijk juist eens iets lekker opgefokt. En zeker niet sjonnie, lijkt meer op een ouderwets homologatiemodel. Bij de Focus RS vind iedereen het ook gaaf. Nou hier vind ik het ook lekker. Alleen snap ik niet waarom BMW hem steeds promoot met de M3 E30 terwijl hij veel meer weg heeft van een 2002 turbo. Trouwens een vergeten en ondergewaardeerd concept. Kleine 2 deurs sedans met potente motoren.
Geef mij toch maar dat oranje, en dan lekker alcantara met oranje stiksel! Damn Ben blij dat BMW die kleur heeft durven wagen. Meestal houden ze het heel sober qua basiskleuren!
Ben echt zooooo blij met de komst van hun nieuwe M!
Ik heb liever wit, maar als je op wilt vallen, dan de oranje. In 1 woord: wauw!
Dat wit ziet er wel heel goed uit… matblauw zou volgens mij anders ook wel goed staan op deze… ;-)
Prima kleurtje voor grondverf toch?
Hoewel het wit niet misstaat op deze kleine 1’er vind ik wit de laatste tijd wel erg gehyped…
De bekrompen kleurkeus is echt heel zonde en weinig origineel. Wit en zwart zijn nogal standaard, en dat rare oranje is niet zo mijn ding. Dat wordt wrappen dan!
oeh het is dat ik het geld er niet voor heb, anders had ik er lang een besteld.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).