Present: Citroën Survolt mét babes

Auteur: , 29 Reacties

De Citroën Survolt is een chick-magnet. Hier, hier en hier, bijna alleen maar vrouwen in en om de elektro-racer te zien. In Brussel krijgt 'ze' zelfs gewoon twee assistentes.

Citroën laat erg veel van de auto zien, alsof ze er iets mee willen. In maart vorig jaar werden de eerste beelden getoond, inmiddels zijn er vele kleuren en variaties voorbij gekomen. Dik kans dus, dat de auto in 2012 daadwerkelijk bij een select aantal dealers staat.

De twee elektromotoren in de Survolt zijn goed voor 300pk, een sprint van 0-100km/u in 5 seconden en een topsnelheid van 260km/u. Geen V8 Citroën GT dus, waarschijnlijk wel een duo-elektro Survolt. Voor nu: nog even van de plaatjes genieten.29 reacties

Citroën, meer van dit graag !
@atakan: inderdaad! ben geen fan maar als ze zo doorgaan dan ben ik snel om!
Prachtige wagen! Liever dit dan een SLS E-cell dinges, zelfs al mag die sneller zijn. En die chicks mogen er ook zeker wezen, maar waarom geen close-ups van blond? :P
@fant: Dat dacht ik nou ook, ik zie liever die blonde.. die kijkt zo schattig.. da’s een veel rustiger meisje als die brunette.. denk ik. Maar ja dat ga ik niet “uitzoeken”, dit jaar geen Brussel voor mij. Deze vind ik niet zo interessant. Dit jaar is de Camper/Caravan/Bedrijfsauto versie of zoiets, ik ga volgend jaar wel weer als de Personenauto/Motoren versie weer is.
Hmm.. Lekkere leggings hebben die meisjes aan.. Hmm..
@bosnialove: das er dan weer over e… :D
@As_long_as_it_is_fast: ?
@bosnialove: die mmmms moeten daar toch helemaal ni achter?! :D er zijn andere sites voor dat soort gedoe. Gewoon zeggen dat ze lekker is volstaat. ;)
@As_long_as_it_is_fast: Ze hebben echt lekkere leggings aan. Mmmmmmmmmmh..
Dit is passie en emotie ten top. Mijn gevoelens over een auto ? Ik vind dit waanzinnig mooi bedacht van Citroen.
Wat een leuke vrouwen !
@fant,

Ik zou ook close-ups gemaakt hebben van die zwartharige (?) meid.

Ziet er veel beter uit. Al zou het idd. eerlijk zijn om ook close-ups te maken van de blonde. Maar van mij hoeft dat niet. ;)

OT:
Nogal een wilde concept…En blijkbaar is de pk-race een kW-race geworden.

Er kan geen elektro-mobiel verschijnen of de power van die dingen is weer groter dan die van de concurrent!

8)
Ziet er erg nice uit! Nu, die spoiler achterop dat is toch even slikken als je die ziet. :D Deuren zijn wel vet, kleurtint ook. Als je die tegenkomt, draai je je sowieso om. Je wilt er wel geen verkeersdrempel mee tegenkomen denk ik!
Sjongejongejongejonge zeg.
Wat is die brunette verschrikkelijk lekker zeg!

En dat kan ook gezegd worden over die auto. Tof autootje.
@oula: win +1 :D
wat een gave bak! en dat voor een citroen :D!
Ik geef dit ding een 7 omdat het niet op een citroen lijkt
Haha ben net terug van de VIP avond van het autosalon, deze stond daar met de spatborden vol modder en vuil. Zelfs de banden waren nog smerig. Goed ‘poets’ werk daar bij Citroën.

Enkel de Range Rover Evoque en de hapjes op de Volvo stand waren best de moeite waard :)
Mooie auto….
Citroën rulessss
Waarom heeft dit ding een uitlaat terwijl er geen verbrandingsmotor in zit? Of is dat een stekker?
En toch, waarom zit er dan een uitlaat op, verraart hij zichzelf een beetje en zit er dan toch een benzine motor in+ 2 elektro motoren? Maar ik verwacht echt niet dat deze in productie gaat net zoals de: GT, C Metisse, C Cactus, C China ding, en Hypnos.
Ben niet echt fan van de auto…. Van de dames daarintegen ;-)
de rode versie is mooier
ik vind de daklijn en de achterkant van de auto niet mooi, de rest valt best te pruimen.
Doe eens scherpe foto’s maken?
@rotarypowah: Ja dat vind ik ook. Staat je scherpte/diepte verhouding wel goed? Die staat namelijk heel kort.. vooraan scherp.. 1 meter naar achteren al wazig. Het viel mij vooral op bij veel dashboard foto’s. Zet die eens een stuk langer, dat de verdere gedeelten ook scherp blijven, da’s veel mooier. Kijk maar naar foto 14.. brunette scherp, blonde al waziger, man met rugzak helemaal wazig. Je S/D afstand is dus nog geen 5 meter.
@Freewarefreak: Ik heb ’t vermoeden dat de camera op de n00bie automaat-stand staat en een programma draait als bijv. ‘auto scene recognition’ samen met antibibberhandjes.
De auto is mij te gedrongen en oogt te krap, de babes vind ik wat te plat. Maar op zich, als ze beide voor mijn deur staan, ik denk niet dat ik zou klagen;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).