Ferrari plunderen voor gevorderden in Tunesië

Auteur: , 57 Reacties

De familie van ex-president Ben Ali van Tunesië heeft het zwaar. Na jaren van leven in luxe worden ze nu uit hun huizen gejaagd en worden hun bezittingen geplunderd. Waaronder deze knalgele Ferrari 599.

Waarschijnlijk zal er een spuitbeurtje overheen moeten, maar de man in deze king-size heftruck gaat de komende jaren in luxe naar zijn werk, zoveel is zeker! De knalgele Ferrari die hij heeft weggekaapt bij één van de huizen van de familie van president Ben Ali had waarschijnlijk geen sleuteltjes in het contact zitten en daarom besloot de heftruckert een eenvoudige oplossing te bedenken. Het commentaar van één van de heren in de heftruck: “Het is ons eigen geld hoor!”

Daar heeft hij natuurlijk gelijk in, ik stel daarom voor dat wij petrolheads ook in opstand komen. Eens kijken wat de Oranjes in hun garages hebben staan, betaald van ons geld, om laten we zeggen 15:00 vanmiddag? Ik begin bij Bernard Junior denk ik. Heeft er nog iemand een heftruck?

Met dank aan iedereen voor de tips!57 reacties

Wel spijtig, maar het is een productiewagen dus geen ramp.
Misschien volgende keer iets minder opvallends terug vorderen? Moeilijk om hier geld voor te krijgen.

Als hij het vervoer regelt, betaal ik er wel 30k euro voor.
@gregorius:

Het vervoer moet volgens mij geen probleem zijn ;)
@DeltaCycles: ik hoop dat ie voldoende lucht in zijn bandjes heeft, anders komt ie de Middellandse Zee niet over!
@gregorius: hij is al onderweg, ge ziet het toch?
Wat een SBS filmpje.
‘De familie heeft hoog spel gespeeld maar uiteindelijke toch verloren.’ En dan een monopoly bord laten zien.. flauw
awch dit doet pijn
in onderdelen verkopen brengt veel meer op hoor… :)
Zo, dit zie je niet elke dag, haha. Heel mooi samegesteld is die Ferrari. Ik zou hetzelfde doen als ik in die posiie zou zitten en als ik beschikking had over een heftruck. :P

-> Een witte Panamera. Ik begin bij Gordon… O, shit.. Straks wacht hij mij op en heeft hij een ‘cadeautje’ voor mij…… :?
@bosnialove: “..Eens kijken wat de Oranjes in hun garages hebben staan, betaald van ons geld, om laten we zeggen 15:00 vanmiddag?..”

Gordon is toch geen lid van het koningshuis? Dus zijn bezittingen zijn niet betaald van ons belastinggeld, maar met eigen geld verkregen uit CD verkoop en optredens. Geen recht op een claim dus.

En wat dat cadeautje betreft.. gewoon van te voren een vork inslikken. Zitten er tralies voor.. ;)
@Freewarefreak:

“Gordon is toch geen lid van het koningshuis?”

Het is wel een enorme ‘queen’ heh.
@carmasterr: Kijk. Jij snapt hem. ;)
@Freewarefreak: “Dus zijn bezittingen zijn niet betaald van ons belastinggeld, maar met eigen geld verkregen uit CD verkoop en optredens.”

en wat nu als je z’n cd hebt gekocht of naar een optreden bent geweest en je vond het maar nix?!
@towi1989: Tsja.. dat had je van tevoren moeten bedenken, je weet wat die gast doet. ;)
@carmasterr: Goeie! :)
@Freewarefreak: Carmaster heeft hem al voor mij uitgelegd.
@bosnialove: Heel scherp! Ik had hem inderdaad niet door. :oops: Goeie! ;)
Ik geef de bevolking groot gelijk.
zou het toch iets anders hebben aangepakt denk ik. zonde
Dat snap ik dan niet hè, als je een 599 buit kan maken, do it with care -_- regel 1 of ander krot waar je hem op kan rijden of zo.
Aanpakken die stomme rijkelui die mensen alles afhandig maken. Ik keur dit goed.

En sowieso, altijd in een heftruck moeten rijden verveeld ook wel eens :P.
Horsepower to the people!
the-budel-guy
en de sleutels ???
@the-budel-guy:

Als hij een FIAT Panda thuis heeft staan, dan kan hij die sloten vast wel 1 op 1 overzetten… :mrgreen:
Vast weer zo’n joyrider
Ergens heeft die plunderaar wel gelijk… uiteindelijk is het hun geld. Spijtig genoeg is die decadentie van menig koningshuizen overal ter wereld te vinden. Mensen die geld krijgen zonder dat ze het verdienen. Heb onlangs de dotaties gezien van het Belgische koningshuis…. klaarblijkelijk krijgt Fabiola (ex-koningin) €1,800,000. Dat is toch helemaal nergens goed voor. Afschaffen en ze zelf laten werken voor hun geld. Durf ik mijn arm op verwedden dat prins Filip binnen de maand zit te doppen, alweer op onze kosten (om geen slechte gewoontes af te leren natuurlijk)

Waar ik dan wel weer respect voor heb zijn de multimiljardairs zoals Richard Branson die keihard hebben gewerkt om hun fortuin te vergaren.
@xilver: hij heeft gelijk mits hij de buit deelt met alle andere inwoners van tunesie wat niet gaat gebeuren denk ik.
@Birdman: Niet te communistisch beginnen denken aub…
@xilver: Wat hij bedoelt is dat hij nu geen haar beter is. Alleen is het nu niet Ben Ali, maar de “nieuwe eigenaar” van deze Ferrari die op deze manier van het volk zijn centen zit te genieten.
@xilver: Richard Branson is een held. Echte zakenman, maar wel met emotie.
@xilver: prins Filip is best oke, ok ze krijgen het geld in hun schoot geworpen, das natuurlijk het voordeel als prins. Maar ga even kijken in andere landen, wat prinsen daar krijgen. In persoon best een sympathiek man, denk ik toch. En niet vies van werken, laurent daarentegen.
@As_long_as_it_is_fast: True, enkel de opvolgende prins en koning mogen van mijn part dotaties hebben. De rest moet ervoor werken…
@xilver: of leven op de kap van hun prins of koning, for that matter. :D
@As_long_as_it_is_fast: Werken?? Haha
@xilver: maar het koningshuis werkt hard voor hun geld. Ze ontvangen ambasadeurs, ze regelen de formatie (zwaar werk in België), ze begleiden handelsmissies en zorgen tegelijkertijd dat de roddelbladen vol komen. Ik zou dat niet willen doen voor dat geld.
@mashell:

Ze ontvangen ambasadeurs: Handjes schudden, een beetje tetteren.

ze regelen de formatie (zwaar werk in België): Handjes schudden, een beetje tetteren, iemand aanduiden die het NOG een keer mag proberen.

ze begleiden handelsmissies: Handjes schudden, een beetje tetteren, Champagne drinken.

en zorgen tegelijkertijd dat de roddelbladen vol komen: Gewoon zichzelf zijn.

Boeiende ‘job’…
@mashell: Nee ik zou zeker geen koning van België willen worden… dat is idd een gouden kooi. Doe mij maar het postje van prins Albert in Monaco.. of de prins van Dubai ;-) Veel interessanter en veel meer geld.
Wel terecht, maar niet slim. Dat de president zich zelf en zijn familie zo verrijkt ten koste van de bevolking is verschrikkelijk. Maar als je alles sloopt kun je het ook niet meer terug krijgen.
Om 15:00? DEAL! Ik neem mijn AK-47 mee! Waar spreken we af??!?! :twisted:
@CasperH, die 8C wou stond toen toch al op mobile.de te koop dus vind die vast niet zo erg ;)
zonde van de ferrari om hem zo te vervoeren! Daarbij snap ik deze mensen in tunis niet helemaal, de president hebben ze weg gekregen, en nog blijven ze doorgaan met het geweld…. Zodat wij over een tijdje weer een VN troepenmacht kunnen gaan sturen…
@Jipp:

Het geweld komt van de aanhangers van de oude President die dus hun macht verloren hebben. Vind je het gek dat het leger dan geweld gebruikt tegen hun. Die gasten zijn zwaarbewapend.
@Relief: net toch maar even het nieuws gekeken, en je zit fout, het is weer de strijd vanwege leden van de partij van de ex-president in de nieuwe regering, die al bijna is gevallen.
Mijn eerste gedachte: komop, wat kan die Ferrari er aan doen??
Dat doe je toch niet zo…
subtiel..
haha als zo iets in nederland zou gebuuren wie zou er dan het eerst bij hessing zijn ? maar dat kan hier niet te veel regels
@rob1:
Hessing is toch geen koninklijk bedrijf? Tenzij er natuurlijk een van de wagens van het koninklijk huis uitgestald staat. Dan kan je daar wel terecht om hem te claimen ;)
jonkerswheelstore
ben benieuwd hoe ze die aan de praat krijgen, geen sleutel…en een sleutel aanvragen bij de dealer zit er ook niet in denk ik zo
@jonkerswheelstore: gewoon, twee draadjes aan elkaar binden, dat doen ze ook altijd in films, DUS is het waar…
@jonkerswheelstore: Marokkanen of Tunesiërs (quasi hetzelfde) hebben daar een zekere handigheid in…Die wagen verzekerd krijgen is een groter probleem dan hem gestart krijgen ;-)
@xilver: Wat heeft een marokkaan in hemelsnaam hiermee te maken. Een hollandse autodief kan dat evengoed, of zelfs beter
het zal de jouwe zijn..
dan denk je er anders over lijkt me
En als jullie als prins waren geboren gaven jullie grote delen van jullie geld weg en namen jullie een tweede baan? Nee hè? Bek dicht dan…
Ie had toch wel best iets van bescherming aan die Ferrari kunnen doen..
Vraag mij af hoe ze het gaan doen zo zonder sleutels trouwens…
Ik had tog maar een paar kussentjes tussen de deur en de vorken van de sjofel gelegt om krasjes te voorkomen xd zet er voor een paar 50jes nieuw contact slot in(Y)
Mja, je kan de mensen daar geen ongelijk geven. Het heeft eigenlijk al bij al nog lang geduurd voor ze daar in actie zijn geschoten.
Nu vraag ik me wel af, hoe denkt ie het ding te gaan starten? Of wordt het choppen?
Ah ga weg man! Een Ferrari vervoer je gewoon niet zo! Onterend, dat is het!
hahaha, dat is echt een vieze streek! dikke repo daarow :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).