Kijkersvraag: Mag je op deze manier jokken?

Auteur: , 140 Reacties

Deze dikke Mercedes S-klasse in Lorinser outfit, rijdt geregeld door Rotterdam. Een dikke verschijning, maar niet alles is wat het lijkt.

Wanneer we namelijk het kenteken opvragen op de website van de RDW, dan blijkt dat onder de motorkap van deze gepimpte S helemaal geen V12 ligt, zoals de V12 badge rechtsboven het benzinedeksel ons wil doen geloven (klik op de foto voor groter formaat). Sterker nog, we hebben hier te maken met een oerdegelijke oliestoker, een 320 CDI met zes cilinders en dus geen twaalf.

Het ziet er zonder twijfel lekker bruut uit, dus mijn welgemeende complimenten aan de eigenaar, maar daar waar men in de politiek spreekt van kiezersbedrog, speken we hier van kijkersbedrog. Mag je op deze manier jokken?

Met dank aan Miranda voor de spot.140 reacties

nee, maar goed gevonden
@supercarwaar:
Is het niet mogelijk dat de meneer dit allemaal aftermarktet heeft laten doen, dus daarnaast er een lorinser van gemaakt?
Alleen is en blijft het een diesel..

Zo niet; dan vind ik het nogal kansloos. Tokkies, in mijn dropje zie je vaak genoeg een C-klasse rond rijden die volledig standaard is met een Amg badge..
Maar bij mij om de hoek staat wel een S5 zonder een badge of iets. Die ziet er dus standaard uit, jammer vind ik dat wel dat is een veel minder aantrekkelijkere auto geworden.
Dus is ie niet zo snel als ie lijkt ,, dat is nou eens jammer
@Damoss: Inderdaad, dus daar faalt hij! Als hem dat eens gebeurt, vind ik dat hij best zo mag jokken.
@Damoss: Tjah da’s waar, maar ik vind het nog wel proper gedaan, alleen wel kut dat er dan geen DIK AMG geluid uitkomt, misschien wel met de juiste uitlaat dat je ergens in de buurt komt :P en vind het ook nog altijd beter als een jhonny tuning bak met uitlaat die bijna tegen de grond schuurt als die een drempel over moet.
Ach ja, dicht bij de havens he, dicht bij de stash.
Het is toch geen staf om met een 320 cdi te rijden?? En als ik hierin zou rijden, zou ik ook de typeaanduiding er af halen. Alleen v12 is dan net iets teveel van het goede.

Ik zou er alleen nooit in gaan rijden. Ook niet in een gewone S-klasse
Haha, all show no go. Geluid verhult niets…
Sneu, standaard is ’t best een strakke bak imo.
Ik vind dat zo pauper, als je een auto die sowieso al niet goedkoop is, laat voordoen voor een auto die hij al helemaal niet is!

Ik bedoel, als je V12 ziet staan en je hoort het ratelende/suizende geluid van een cdi, dan is dat toch gewoon lachwekkend.
@Friez: Het klinkt als een oude opgefokte civic
@Friez: Heb ooit een B-klasse met een AMG-badge gezien… zegt toch genoeg…
ja
What The Hell is “Jokken”??
@Rsimon: liegen, bedriegen?
@Rsimon: Is dat een serieuze vraag?
@Rsimon: “Jokken” en “sneu” klinkt wel echt Hollands he. Kennen we in België niet, maar ik begrijp het wel! Zonder V12 batch is hij al snel genoeg!
@driftkicker: Moet natuurlijk badge zijn, maar ik kan niet editen!
@Rsimon: Geeen idee….
@Jokkebrok: moet jij zeggen :)
Wie trapt hier dan ook in :roll:

FAAL
Moet ‘ie helemaal zelf weten. Maar wie wil hij nou eigenlijk voor de gek houden?
Een V12 met 320CDI logo zou ik leuker vinden…
Als hij een rustige chauffeur is, en niet begint te racen naast een M3 vin ik dat hij dat mag, en maakt hij zich ook niet belachelijk als hij eventjes gas geeft :P
Als die ff naar de chipboer gaat en dat vermogen een beetje opkrikt zal die nog wel aardig hard gaan. En als er een beetje fatsoenlijk uitlaatsysteem onder ligt klinkt dat nog niet zo heel verkeerd.
Mogen?
Je kan ze moeilijk tegenhouden.
Maar of ik iemand die zoiets lapt nog au sérieux kan nemen.
De persoon hierin verliest trouwens sowieso alle respect. Niemand houd van show-offs en losers.
En een S-klasse zo pimpen, komaan seg. Hoeveel aandacht kan je willen?
De mensen doen maar ik zal ze niet tegenhouden. Maar ik kan me moeilijk inbeelden dat ik zo iemand, die dit nodig vind, tof zou kunnen vinden.
Humanspectrum
Jokken mag niet en bovendien vind ik het sneu. OK, een V12 zou je misschien nog kunnen verwachten in de dikste S, maar eigenlijk is het net zo sneu als die losers die op hun Daewoo Matiz “V12” plakken. Had ‘ie er “12V” van gemaakt, dan had ik er wel om kunnen lachen. Zeker met die verchroomde of verchroomd lijkende Mercedes-wannabe-lettertjes. :-D
aah das nou jammer. ja je mag wel zo jokken. maar je bent dan wel echt slap
typisch voorbeeld van iemand die de patser wil spelen, en maar roepen dat een merc klasse heeft!
@Jipp: zelfde gebeurt bij bmw en aldi.Deze drie merken trekken nou eenmaal ook foute mensen aan.
@mbman: is aldi een auto merk dan? maar het gebeurd ook vaak bij bmw ja, daar staan ze ook wel open voor zo’n tuner.
“Ik wil wel, maar ik kan niet.”
staat hier ook in borne ov
Iedereen zit te roepen dat ie een poser is en doet alsof… niet vergeten mensen… het blijft een S-klasse… 1 van de duurste Mercedessen die er rondrijdt…V12 of niet… er is hier bijna niemand op dit forum die dat bakkie kan betalen…zelfs al is het een 320 cdi… beetje spijtig van de badge, maar n
@xilver: geef ik je 100% gelijk in.
75% van dit forum zit sowieso onder de 2 liter qua cilindergrootte van hun motor:)
@steffenn: en dan nog 24% die geen auto heeft zoals mij
Waarschijnlijk zijn dat ook nog 4 de zelfde velgen, de echte slr velgen zijn allemaal verschillend:p
@mustang84664: Ze zij nog verkeerd gemonteerd ook (speciale koeling voor de remmen verhaal dinges toch?)
@Jokkebrok: Klopt dan zijn ze idd verkeerd gemonteerd, ze moeten in spiegelbeeld zegmaar;p
Misschien is ’t een schadebak die opgelapt is met Lorinser body-panelen? Stel dat de neus compleet in de poeier gelegen heeft, dan is er misschien zelfs echt een V12 in gelepeld.
Looks + zuinigheid = interessante combinatie.
Tja het is wel een beetje triest.

Toen ik mn eerste golf 1 gti kocht zaten er 16V emblemen op terwijl er een 8V blok in lag ;) die emblemen waren er snel af, de wagen zelf was ook nogal rot maar de motor was prima
@Dennis mag je wel klikken dan? (a)
@B_Mulsane: Dat is ook een hele goede kijkersvraag. ;)
Had hij beter alle emblemen achterwege kunnen laten. Dat misstaat niet en dan krijg je ook niet dit soort reacties.
ook een keer over de meent zien rijden en dacht in eerste instantie ook van ik heb een top spot, maar op de RDW bleek dus ook dat ie nep was, echt balen, maar ziet er wel goed uit.
All Show, No Go!
Mja er zijn er zoveel ….. Er rijdt iemand van m’n klas met een Cls 320 en ie ziet er volledig uit als een Cls amg… dusja
wsch klein “geschapen” eigenaar. Ach, moet ook kunnen toch?
Milieubewuste Lorinser-fan?
gecombineerd met een jasje met een nep-bont kraagje en een dame met plastic borsten en aangebrand haar (extensions) is er niets mis met deze opgeleukte mercedes.
@betonstaal:

All fur coat and no knickers is the expression I believe.
Wie bedriegt wie! Hahahaha
@ Xilver

Het blijft inderdaad een kampersbak. Heb je zoveel geld besteed aan je auto, plak je er een v12 badge op, terwijl het een 320 diesel is, erg triest.
Kijk een Nissan Micra met een v12 badge is LoL, maar een S-klasse met een v12 badge is FAIL.
@FazielK: je hebt wrs nog niet het geld om de wieldoppen van die wagen te kopen…In mijn ogen mag kritiek zolang je hetzelfde kan veroorloven..;
@xilver: OMG jij bent zo eentje van de club: “Show and no Go” Je bent een schande voor het merk Lorinser!! Als je voor het stoplicht staat en gas geeft…hahahah laat me niet lachen jongen, en dan ook nog die V12 badge. Trieste mensen bestaan dus ook…
@FazielK: Lees mijn comments… ‘spijtige zaak van de V12-badge’. Voor je gaat lullen over zielige figuren wil ik jouw S-klasse wel eens zien… Petjespiloot…
@xilver: Niet zo huilen jongen, jij bent de slimste niet dat blijkt uit je reacties..
“In mijn ogen mag kritiek zolang je hetzelfde kan veroorloven..;”
Hoe dom kan je zijn, dus jij hebt geen mening over een Ferrari, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce etc, of kan jij dat wel betalen?
En wat zeik je nou over waar mijn Mercedes blijft? Ik heb geen Mercedes maar een Golf 6 18t LE stage 1 JD Engineered. Heb geen ton over voor een ster op m’n motorkap. En dan ook nog een Lorinser bodykit terwijl het een domme diesel is.
@FazielK: Ga niet verder ingaan op je reacties…heb je profiel is bekeken met vroegere geposte reacties… heb medelijden met je familie…
@xilver: uit je reactie blijkt (alweer) hoe dom je bent. Je zinsbouw is ook heel lekker…goed bezig gozer. Gelukkig bestaan er mensen zoals jou, zodat wij lekker kunnen lachen op AB. Je hebt, net zoals deze Mercedes bestuurder, het IQ van een pinda…
@FazielK: leer zelf eerst schrijven… haal je fout uit je tekst vooraleer je die van mij wil verbeteren…
integralechubasco
gevalletje omgekatte schade….
integralechubasco
waarschijnlijk zo krom als een hoepel…
Sneu om je zo voor te moeten doen.”pauper” gedrag.
Of zorg dat je een echte hebt of accepteer waar je mee rijdt.
Dit zul je minder snel tegenkomen in echte wereldsteden zoals bijv. Londen……………
Daar zit pas geld!!
Dit is toch zielig? Dan lijk je klasse te hebben met je mooie dure mercedes, degradeer je jezelf alsnog tot het petjesvolk. Rotterdam zei je toch?
Het is maar waar je je druk om kunt maken..
Ik vraag me net af. Weet niet hoe het werkt bij julie en de RDW enzo.
Maar als je een wagen koopt. Stel bvb een e36 bmw 316 coupetje ofzo.
En je lepelt daar dan een moderne M3 V8 in met alles erop en eraan.
Staat die een keer dat hij gekeurd is dan nog bij de RDW ingeschreven als een 4-cilindertje of als de V8?

Zou er in deze S-klasse met andere woorden effectief een V12 kunnen liggen?
@Hupke: Ik ben zelf Belg, dus ik weet het niet helemaal zeker, maar ik heb eens ergens gelezen dat er wel een marge is aan de aanpassingen die je aan je auto mag maken voordat je het bij de RDW moet aangeven. Denk maar aan andere kleurtjes etc. Zo zou er ook een vermogensmarge zijn, als je daar over gaat moet je bij de RDW gaan zeggen hoeveel peekaa er nu op zit ipv de fabrieksopgave. Hoe het zit met andere motoren weet ik niet, ik denk wel dat dit aangegeven zal moeten worden. Maar, ik zeg het nog eens, ik ben dit helemaal niet zeker en het kan zijn dat ik de bal volledig mis sla, ik weet ook niet of het verplicht is om deze dingen aan te geven.
@Hupke: Dat zou kunnen maar dan moet hij bij elke APK zn 6-cilinder diesel er weer in lepelen. (of naar een minder streng apk station gaan)
knap zielig, tof doen met wat je niet hebt, als je het niet kan betalen, moet je ook niet doen alsof.
Net als BMW 318 modelletjes met een M3 bodykit enz.
Of BMW 5 serie vorrige gen. met M5 velgen en body om maar te doen alsof.

het is gewoon te triest voor woorden.

Ik heb respect voor iemand die het juist omgekeerd doet, een S600 met een 320 badge, of een BMW E30 met een 318 badge en een dikke V8 onder de kap, dat is leuk, maar doen alsof je veel geld hebt zonder het te hebben is triest.
@MrSkyline: BMW 5 heeft een optie om M-velgen erop te zetten… het staat in hun catalogus… niets mis mee…
Ja dit mag, en sterker nog, dit is een gepaste straf voor mensen de opgewonden worden als ze een Lorinser V12 denken te herkennen.
Ik durf te wedden dat het merendeel een stijve plasser heeft als ze deze auto voor de deuren hebben staan.
@BmwMPower: jaja van een auto zeker :?
ik vind het zielig om iemand zijn kenteken te checken, toen je zag dat het geen echte v12 was kwam je zeker klaar of niet?
@jeanclaude: ai…’t is de jouwe zeker?
Het is wel teleurstellend als je met je 6 pitter een stoplicht sprint probeert te doen en de mensen denken: whoo dat is een V12, is kijken hoe hij het doet. En dan gaat hij uiteindelijk wel met een vlot gangetje van zijn plek, maar lang geen V12 acceleratie. Dus je. Verneukt het imago van je merk of jezelf.
Die zie ik regelmatig bij mij in de buurt staan. Hij heeft trouwens wel iets aan zijn uitlaat gedaan want daar komt standaard 6-cilinder dieselgeluid uit.
@Roelio: Je bedoelt “daar komt GEEN standaard 6-cilinder dieselgeluid uit”?
@dennis: idd dat bedoelde ik ;)
Goed bedacht! Gewoon een V12-badge op je auto plakken waar eigenlijk veel kleinere motor in ligt! Geniaal want nu denkt vast iedereen dat hij rijk is.
Kampers. Waarschijnlijk slopers die van wat schade benzjes weer 1 rijdende hebben gemaakt.
@jippie: wat is dat nou weer voor domme opmerking? dus omdat het een S320 CDI V6 is met Lorinser pakket zijn het kampers ?
absoluut! al lag er een 1.4L in
Bizar volk hier.. Eigenlijk wil iedereen wel zoiets voor de deur hebben staan… Maar nee hoor, ze kunnen de ‘prut’versie niet betalen en mekkeren dan tegen iemand die dat wel kan.. Als hij dat wil, laat em in zn waarde..
@autoblogamateur: geef je gelijk… Parkeer dat ding maar voor mijn deur… is alleszins beter als mijn E-cabrio…
met alleen de extra uitlaten eronder was hij veel mooier geweest!
@vwally: Lorinser kan wel mooie plaatjes maken ^^ Wald International doet ongeveer hetzelfde. Die dingen zien er meestal ook wel tamelijk goed uit voor een tjoenert.
Voorbeeldje van een CL Wald
http://www.manualgear.com/en/article_pics/driven/43/gallery/Wald_W216_003.jpg
@xilver: bedoelde je misschien deze?
http://cdn2.worldcarfans.co/2007/12/medium/9071213.012.1M.jpg
je zou haast zeggen dat ze dezelfde kit eronder hebben gedaan
@vwally: Is ook dezelfde
Ben eigenlijk wel benieuwd naar het antwoord op de vraag van Hupke. Volgens mij mag je 1 van de drie onderdelen carrosserie, chassis, motor vervangen met behoud van de typegoedkeuring toch? Dan is het mogelijk dat hier een V12 in ligt, de RDW houdt dat vast niet bij of wel?
@CasperH: Bij een toename van het vermogen van meer dan 40% moet de auto een test ondergaan of hij nog wel veilig is. Daaronder moet het aangegeven worden als er een verandering is in het aantal cilinders of de brandstofsoort, geloof ik. Zoiets staat me bij.
Nee. Dat mag je niet. Dit is gewoon zielig. Maar wel een strakke bodykit eigenlijk, enkel de velgen vind ik wat minder goed passen.

Ik heb trouwens toch wel wat bedenkingen bij het feit dat jullie in NL als particulier zomaar kentekens kunnen checken. OK, je krijgt geen persoons- of adresgegevens te zien, maar toch, ik vind het ergens wel een beetje inbreuk op de privacy. Ik zie echt niet in waarom je als particulier toegang zou moeten hebben tot dit soort gegevens.
Ik vind dat de eigenaar van deze auto dat best mag…tis zijn auto tenslotte;-) En tis weer eens wat anders dan een 316i met M logo’s of een Golf 1.4 TFSI met GTI Velgen/bodykit/logo’s
gadverdamme, wat een nep gangster :D
In kerkdriel rijdt er ook een S 320 CDI in S65 AMG aankleding rond. Helaas kon ik zien hoe de eigenaar hem startte en kon ik een diesel tokkel bespeuren. Na het controleren van het kenteken was mijn droom helemaal vervlogen
Ik vind het jezelf aan het rood licht voor aap zetten..
Heb beiden auto’s daadwerkelijk gereden. De S65 AMG en de S320 CDI. Maar het verschil is echt ongelofelijk groot tussen die twee. Daarom vind ik het triest, maar eerlijk is eerlijk iedereen zijn hobby’s :P
@jehoofd3: “het verschil is echt ongelofelijk groot tussen die twee”

Je meent het!
@jehoofd3: ach, K&N luchtfiltertje en een andere chip in die S320 en je merkt niets meer van dat verschil!

;)
Haha wat grappig ik zag deze afgelopen zondag rijden op de Kruiskade!! Er zat volgensmij een turk in, geen marokkaan, maar hij heeft zeker smaak met z’n Lorinser pakket, alleen die V12 badge is not-done, want de kenner hoort het ook gelijk..
toch altijd beetje zwak van die opplakdingetjes maar ach ja, hij kan al een s klasse betalen en er nog is een kit voor kopen ook, dat doe ik hem niet na…
@thomasvg: die kit kopen zou ik hem inderdaad niet na willen doen ;) Velgen eigenlijk wel.
Mijn buurman rijdt ook zoiets. Spuuglelijk ding zonder prestaties! Beter een wolf in schaapskleren;)
Ik heb deze 2 maanden geleden al eens gespot en op Autojunk gezet.http://www.autojunk.nl/2010/11/s-klasse-by-lorinser

ik had toen echter ook niet in de gaten dat het eigenlijk een diesel was. GTI velgen onder je golf5, dubbele pijpen onder je 3 serie, ok maar dit gaat te ver.
gewoon vragen of ie even wil revven, hij zal het schaamrood waarschijnlijk op de kaken hebben…
Is het V12 plaatje erg? Natuurlijk niet. Het is een letter en een getal. Dat sommige mensen daaruit menen te kunnen afleiden dat er een 12 cilinder motor onder de motorkap woont is hun fout. Alsof die aanduidingen anno 2011 op auto’s nog een reële betekenis hebben.
Zelfs zie ik het als volgt, het aanpassen van het uiterlijk van de auto, waardoor hij sneller lijkt dan hij daadwerkelijk is, heb ik niets op tegen maar de badge die beweren dat er in het vooronder ook daadwerkelijk een machine ligt gaat mij, net iets te ver.

Dat iemand zijn auto “sportiever” maakt dmv velgen, uitlaten en eventueel bumpers kan ik niet afkeuren, daar ik mij hier zelf ook schuldig aan maak. Krijg ik nu ook een apart topic? :lol:
Bah, wat een nep.

@ mashell:

Oké piet :o
Verlagingsetje, difusers, dikke velgen, extra dikke uitlaten op een CDI…doe je ding. Niet mijn stijl om zelf mee te reden, maar leuk om naar te kijken.


In de weer met Patex en een V12 plaatje is een ander verhaal. Dat is wannabe, dat is fake. En dat is zonde, want een nieuw model S is niet iets om je voor te schamen, ook niet als het een oliestoker is.
Het is sowieso geen S600 of S65 AMG aangezien je op de foto’s duidelijk kunt zien dat we hier met een korte uitvoering te maken hebben en de V12 uitvoering zijn uitsluitend verkrijgbaar in de versie met verlengde wielbasis. Verder wel een mooie bak en zeker niet een voor Jan en alleman!
Mijn mening: JA! Je mag op deze manier jokken!
Op de vraag of ik dat ook zo zou doen? Absoluut niet! Ik vind het een uitgesproken trieste en zielige manier om indruk te maken.
Ik vind het trouwens getuigen van een zielige jeugd en een mislukte sociale ontwikkeling, wanneer je je al een dergelijke auto kunt permitteren ( al dan niet gesponserd door de bank ) en dan meent de indruk te moeten wekken, dat je er meer dan het dubbele voor hebt betaald dan wat het ding feitelijk kost.
En wat de tuning betreft: Een S-klasse heeft van zichzelf al een prachtige uitstraling. Laat het erbij, want ik vind dit voorbeeld iets hebben van: Ik wil anders zijn, maar bepaald niet mooier.

@ xilver: “In mijn ogen mag kritiek zolang je hetzelfde kan veroorloven..;”

Wat een onnozele stelling! Heb jij dan geen mening over auto’s, die je je zelf niet kunt permitteren? Duh! :lol:

@ mashell: Het gaat er niet over wat anderen ervan willen maken, maar om wat de eigenaar ermee willen suggereren. Cijfertjes en lettertjes geven een typeaanduiding weer. Althans, dat is de bedoeling. Ik kan om de hals van mijn teckel ook best een kaartje met “Duitse herder” hangen, maar je zult, -hoop ik tenminste- toch wel begrijpen, dat ik me daarmee belachelijk maak.
@9000cse: Achteraf is die idd een beetje ondoordacht ;-)
Een S-Klasse die toch redelijk uitgebreid is gemodificeerd, en ik kan er niet eens van zeggen dat ik het lelijk vind. De eigenaar lijkt me dan iemand die dus wel redelijk smaak heeft (geld iig genoeg zo te zien)..zou hij dan echt zo stom zijn om het geheel te vern*uken met die V12 badge, tenzij er misschien ook daadwerkelijk een V12 inhangt??
Hulde aan de RDW die alle bedriegers eruit haalt. Een Lorinser diesel: daar mag je je voor schamen…
Dat je je auto mooi probeert te maken, logisch! Maar dat je doet alsof ze sneller is dan werkelijk, dat is hetzelfde als liegen over de lengte van je L#L! Dat is toch niet nodig? Of voor sommige wel?…
Nee.
G in dikke slee met een diesel. Soort van green gangbanger dus. Niks mis mee. V12 embleempje is dan weer jammer.
Te triest voor woorden! Zeker van een gast die met zo’n opgerolde tennissok in zijn broek rondloopt….
Voor hetzelfde geld had ie ook een C 63 AMG kunnen kopen en daar een 180 CGI badge op kunnen plakken. Dan ben je pas “cool” bezig.
Had al een vergelijkbare spot gedaan, zie: http://www.autojunk.nl/2009/02/mercedes-c63-alhoewel

Een C63 AMG, totdag je bij de RDW kijkt, dit is ook een MB 320 CDI. Ziet er echter ook goed uit.
@Goertz: die is helemaal erg zeg!
Er rijden (helaas) wel meer van dit soort grappenmakers in Rotterdam! Te triest
Er rijden (helaas) wel meer van dit soort grappenmakers in R’dam.
Als je die lesauto’s af en toe ziet rijden….
Het mag zeker en vast. De S320 is op zich al een vette bak. Ik zou het zelf ook niet doen, er V12 opkleven, maar ongeacht de tags die al dan niet kloppen, een vette bak is het sowieso. Like de achterkant met dat lipje enzo. Vind het wel geslaagd. En van dat omgekeerd gedoe, op een bmw M3 bvb 318 plakken, er is geen mens die dat doet volgens mij. Dan koop je een M3, dan ben je er toch trots op?! ik zou er gewoon M3 ophangen of het M tagje eraf halen, maar zeker geen onzin erop zetten.
Nee, trying too hard.
@ mashell

idd. Mercedes is daar goed in.
een Mercedes E 250 CGI is gewoon een 1796 cc motor.
dat is wel gierig.
De eigenaar heeft het op zo’n manier gedaan dat je het nog zou geloven ook. Hij doet in ieder geval zijn best :-)
Enkele weken geleden reed ik achter een Citroën C2 waar ook V12 achterop stond. Dan denk ik; dat is jet nou weer net niet.
@mezelf: dat is het nou net niet
leuk gedaan, die v12 badge is dan wel weer jammer.
Ziet er wel heeeeeel lekker uit…. maar een V12 badge erop gooien terwijl dat niet zo is… komt echt wannabe over. Haal die badge eraf en laat iedereen gissen naar wat voor versie het is. Dan moet hij wel niet te hard optrekken, want dan zien we de roetwolkjes en horen we een zescilinder… diesel. Toch wel anders als een V12.
nee! maar als er wel een V12 in lag wast goed
onze s320 had precies t zelfde..ook v12 op zijkant maar was ook van binnen en buiten v12 uitgevoerd ma da was wel een benzine: check:
http://94.100.115.69/524350001-524400000/524363201-524363300/524363292_5_qRNK.jpeg

http://94.100.122.56/524350001-524400000/524363101-524363200/524363142_5_4nY2.jpeg
slim slim, maar het is net als afkijken vind ik. Je mag het doen zolang je niet gesnapt wordt, want dan ben je de bok! En deze eigenaar is nu de bok vind ik. Nouja, nu ik er zo over denk ik dit niet echt een goeie vergelijking met afkijken, maar het is wel fout!
V12 plaatje eraf en je hebt gewoon een dikke S. En dan boeit het niet wat voor motor erin ligt.
Ik bedoel, de een geeft meer om het uiterlijk, de ander om wat er onder de kap zit. Boeit ook allemaal niet.
Alleen ja, pronken met iets dat je niet hebt (ik denk aan GTI of R32 bumpers onder een SDI) is een beetje triest…
Badge’s bedoel ik i.p.v. bumpers… daar gaat mijn betoog…
ik vind t een held. het enige wat ie dan net weer te ver heeft gedaan is de V12 badge. verder is het toch mooi? maakt t straatbeeld ook heel wat leuker. hij heeft t ook niet half half gedaan ofzo…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).