Bitch got balls! Anouk koopt Porsche 911 Turbo S

Auteur: , 75 Reacties

Er zullen niet heel veel vrouwen in een 911 rijden en er zullen er nog veel minder zijn die in een Turbo S rondscheuren. Daar heeft rockchick Anouk natuurlijk schijt aan. Als die zin heeft in een brute Porsche, dan koopt ze die gewoon. Wrap it please!

De meeste vrouwen die in een Porsche rondrijden hebben over het algemeen een Cayenne van hun man gekregen voor in de PC Hooft, maar weinig vrouwen zullen regelmatig plaatsnemen achter het stuur van een 911. En al helemaal niet van een 911 met 530 pk.

Stoer hoor!

Met dank aan Dies voor de tip!75 reacties

bij nader inzien vind ik haar muziek misschien toch mooi!
@Jokkebrok: Linda de Mol heeft ook een 911 Turbo (geen S, maar toch). Vinden we haar ineens ook leuk?
@meneersander: vind jij linda de Mol niet leuk dan ?! ;)
@vwally: Ik vind Linda de Mol een verschrompeld omhooggevallen trutje geworden, dus nee die is niet leuk ook al heeft ze een Porsche.
@vwally:
Als je haar een kusje geeft zit je onder de botox.
Tis net een ballon op helium, zodra het is uitgewerkt heb je er niks meer aan.
mooie auto hoor, ik vind het alleen geen gezicht; een vrouw in een porsche(op de cayenne en panamera na dan)
@vwally: vrij kansloze opmerking.
Zag Vlaamsche überbimbo Joyce de Troch destijds voor haar eerste race in een Porsche 911 racer stappen in Zolder, onder hoongelach, met een grinnikende Koen Wouters bij. Snelste ronde gereden. Slappe pikkies langs de baan.
@heidekonijn: ik zeg niet dat vrouwen niet kunnen rijden oid, ik zeg alleen dat ik het geen gezicht vind; een vrouw in een sportwagen, als bijrijdster OK, maar achter het stuur..
@vwally:
bedankt zal het tegen m’n moeder zeggen ;)
OT heerlijke wagen wou dat die van ons zoveel vermogen had (niet dat je echt mag klagen)
@gullwing: Ik vind het juist heel leuk voor je dat je moeder een sportwagen heeft, kan jij er ook af en toe in rijden ;) Die luxe ken ik helaas niet :(
Wat stoer!
Een vrouw met smaak ;)
Heel goed! De juiste mentaliteit.
zo, kunnen we met een gerust hart gaan slapen
Sexy hoor!
Leuk voor d’r, zeker een vette wagen die Turbo S.Met haar poen had ik ‘em al een tijdje terug gekocht.
@coupe20vturbo: Hiervoor had ze al twee Porsches. Een ‘normale’ 911 en een Cayenne.

Dit is wel het betere werk! Je zal voorbij worden gereden door deze auto en na een scheurpartij op de snelweg er bij het stoplicht achter komen dat er een chick achter het stuur zit.
Weet ze wel wat ze voor dat geld ook had kunnen kopen??! :)
ze is toch hagenees? wat moet je op de A13 nou met al die peekaa’s?
maargoed, loud car, loud woman, past wel bij haar denk ik.
@Simpson: Waarom moet je in ’s hemelsnaam richting Rotterdam? Gewoon de A4 of de A12 opsturen richting de beschaafde wereld, dan komt het goed.
@Simpson: volgens mij woont ze daar al een tijdje niet meer hoor ;)
@robbie: tering robbie.. ga anders voor rlt boulevard werken ofzo :P
@Simpson: Afgelopen jaren heeft ze anders in het nederige Zwijndrecht gewoond.
Hele goeie keuze! Turbo S zou ook mijn daily driver zijn als ik miljonair was, samen met een GT3 RS voor het weekend en een Caterham R500 Superlight voor de zomer en track days… 8)
“er zullen niet heel veel vrouwen in een 911 rondrijden” ga is naar midden oosten… neem kuwait is als voorbeeld er worden daar 56 porsches gemiddelt per maand verkocht… 37 daarvan gaan naar vrouwens… waarvan er 20 911en kopen… dus de andere 17 die naar vrouwen gaan zijn meestal caymans of boxters… hoe ik dit weet… mensen binnen het bedrijf kennen doet een boel ;)
@spykerboy: gast, je zegt iets te vaak dat je in Koeweit zit naar mijn mening. Mijn oom is ceo Mercedes Benz in Saudi Arabië, en daar heb ik het toch ook nooit over..
En die verkopen zijn per dealer neem ik aan, anders valt het me nog tegen.
@Ferdinand1: ik zeg alleen de verkopen daar meer niet hoor ;)
en nee dat is in het hele land, koeweit heeft verder nog maar 2.8 miljoen inwoners.. waarvan er ongeveer maar 800K mensen geld hebben..
@spykerboy: Ik ben blij dat je veel mensen kent binnen het bedrijf want als ik die spelling zo zie bak jij er werkelijk helemaal niks van!
Respect!
De beste auto ter wereld. Er is nog nooit een Ferrari, Lambo of Aston gemaakt die zo snel op de 100 zit. Het comfort van een Bentley ContiGT en is een stad niet veel lastiger dan een golfje. Allround de beste auto die er bestaat.
@raphael: Dus omdat een auto het snelste op de 100 zit, is het meteen de beste auto??
@SimonMc: Iets verder lezen dan alleen de eerste regel. Omdat hij ongelooflijk snel is, ongelooflijk comfortabel en erg wendbaar en gebruiksvriendelijk. Dat alles opgeteld maakt hem de beste allrounder die er bestaat.
Maar WAAROM koopt ze die Porsche? Het is uit met haar vriendje.. zoals we allemaal weten verzacht het kopen van mooie spulletjes de pijn.. iets met stofjes in de hersenen en zo.. Dit betekent dat ze weer vrijgezel is.. *kansen zien doet* ;)
@vwally:
dan wil ik graag je redenen horen waarom je van die mening bent. dat geluk om erin te rijden heb ik afgelopen weekend voor het eerst gehad (heb nu net 2 maanden m’n rijbewijs en vanwege het weer kon het niet eerder) moet zeggen het rijd heerlijk wanneer de boel een beetje opgewarmd is.
@gullwing: luister, in het leven heb je soms van die dingen die je niet kan verklaren maar die gewoon zijn (of in dit geval vindt)

In dit geval kan het misschien komen doordat ik aan het beeld moet wennen van een vrouw achter het stuur van een sportwagen, omdat ik dat niet zo vaak heb gezien.

Een keer heb ik op de autobahn een meisje van zo rond de 18 jaar achter het stuur van een porsche gt3 gezien met pappie ernaast, en thja kweet niet wat het precies is, maar ik vind sportwagens iets echt mannelijks, stoers en als ik dan een vrouw achter het stuur zie zitten, heb ik zoiets van; stap nu heel gauw uit :p.

Iedereen heeft wel zoiets, bv mannen op ballet, vrouwen op voetbal, of vrouwen die gewichtheffen. Ik snap trouwens ook niet waarom je er zo’n probleem van maakt..

btw. gefeliciteerd met je rijbewijs, ik heb de mijne ook nog maar een maand of 6 en ik geniet er nog steeds met volle teugen van :)
@vwally: Makkelijk he een rijbewijs… geniet er van jongen :)
Muziek blijft kut, Anouk is kut. Rest alleen de auto nog.
Ik hoop dat ze een trekhaak heeft aangevinkt. Dan kan ze haar 24 kinderen meenemen in de gehuurde boedelbak. Voor al die kinderen en kilo’s gouden tanden van haar heb je wel 530 pk nodig om een beetje vooruit te komen.
Als je zo’n snel rock’n’roll leven hebt komt een midlife crisis gewoon een paar jaar eerder. Ik had m’n eerste (en laatste) Porsche ook ruimschoots voor m’n veertigste, hoewel dat een 356 was, dus eigenlijk meer geschikt voor bejaarden.
@MarkieS: Ik hoop voor je dat je hem weggezet hebt.. op autosingen.de kosten ze nu meer als 100.000 euro. Je wordt dit jaar 72.. leuke aanvulling op je pensioen toch?
Ik moet eigenlijk zeggen dat ik mooie vrouwen in mooie sportwagens alleen maar meer interessant en spannend vind… Of heb ik nu een zieke fobie :-p en die anouk was/is toch ook best hot!
Als ze met haar mid life crisis nu maar niet James Dean achterna gaat.
@raphael: Ben ik het mee eens, allround is er geen betere sportauto te koop.
Jezus, het is weer komkommer-tijd hoor…
haha nice, toch vet dat ze zo’n dik ding koopt :D
‘Suck on her chocolate salty balls’

put ‘em in your mouth and suck ‘em.

Dit boulevardnieuws is beneden peil. Het volgende grote nieuws is Marc-marie die een Peugeot RCZ koopt. Whooptiefucking dooo.

http://www.youtube.com/watch?v=1WGmeX6CLas
Clarkson heeft gelijk. Vrouwen zijn vooral sexy als ze uit deze stappen:

http://nfs.scorpions.cz/carbon/data/mrE.jpg

Zo’n 911 doet me niks.
@Esprit_de_Flandre: Ik heb een zwakte voor vrouwen lingeriemodellen die een Yamaha YZF-R6 rijden, oftewel motor rijdende lingeriemodellen. 8) Neen, ik ben geen lederfetisjist.
@AutomotiveDesigner: Maar dan moeten ze wel in hun lingerie rijden zeker?
@Esprit_de_Flandre: Een motorpak volstaat. ;) Anders zal het te ordinair gaan worden.
@AutomotiveDesigner: Jaja, maar daaronder toch alleen maar lingerie hé :P :P :P
@Esprit_de_Flandre: ik zie ze toch lekker in een porsche of een nog duurdere sport auto ;) weet je teminste dat je goed zit ;) :P
Hehe, da’s idd. wel zeldzaam ja, een vrouw met een 911 Turbo S. Then again, we hebben het natuurlijk wel over Anouk. Goeie keuze iig, heeft ze goed gedaan :)
@ vwally:
Ik citeer: “mooie auto hoor, ik vind het alleen geen gezicht; een vrouw in een porsche”,
– ” ik zeg niet dat vrouwen niet kunnen rijden oid, ik zeg alleen dat ik het geen gezicht vind; een vrouw in een sportwagen, als bijrijdster OK, maar achter het stuur..”
– “Een keer heb ik op de autobahn een meisje van zo rond de 18 jaar achter het stuur van een porsche gt3 gezien met pappie ernaast, en thja kweet niet wat het precies is, maar ik vind sportwagens iets echt mannelijks, stoers en als ik dan een vrouw achter het stuur zie zitten, heb ik zoiets van; stap nu heel gauw uit :p.”
– “btw. gefeliciteerd met je rijbewijs, ik heb de mijne ook nog maar een maand of 6”.

Beste vwally! Laat ik op basis van dit soort uitspraken maar tot één conclusie kunnen komen! Je bent nu 74 jaartjes jong en bent vorig jaar juni eindelijk met toestemming van je moeder geslaagd voor je rijbewijs, want dat is de mentaliteit die je t.o.v. vrouwen hebt! Wat een zielige, ja zelfs meelijwekkende houding heb jij t.o.v. vrouwen. Jij kunt echt geen kind van deze tijd zijn. :evil:

OT: Ik heb niet veel met Anouk, maar ik wil haar graag feliciteren met haar keuze: Imho de beste keuze, die ze kon maken. Niet alleen een auto met karakter, maar zeer zeker ook een meid met karakter. Petje af!
Als je het mij vraagt kopen alle vrouwen een sportwagen, kan ik lekker in de auto van me vriendin rijden ^^ is een stuk goedkoper dan zelf kopen
Als wij er het geld voor hadden gehad zou mn vriendin minimaal hetzelfde doen… Zij is nogal Porsche gek, dus voor minder dan een Gemballa doet ze het eigenlijk niet, maar vooruit een Turbo S is ook wel oke..

Op 1 van de eerste reacties, Ja Linda de Mol is ook super!
Wat me opvalt is dat vrouwen vaak een Porsche kopen/rijden.
Hier in de buurt rijdt er ook een jonge dame met een Turbo S 997 (in het bruin volgens mij). En regelmatig zie ik vrouwen in 911 carrera’s (s).
Porsche stijlvol??? Whahaah laat me niet lachen.

Zeer zeker wel de allerbeste sportwagen die je kan kopen. Niet alleen om rijbaarheid,comfort en specs maar het is qua onderhoud en inruil ook de beste optie. Alle miljonairs met verstand hebben er eentje in de garage.

Zijn jullie trouwens bekend met RUF? Dat is pas echt geweld! adviseer iedere Porsche fan eens informatie( beeldmateriaal) op te zoeken van een aantal RUF’jes.
Tsja, makkelijke keuze voor een kutwijf.
Ontzettende arrogante **** is het… Dus ja, dan kom je uiteindelijk ook uit bij zo’n makkelijke keus…
@OverSoft: je kent haar persoonlijk zeker.. pfff..
@Atenza: Ik persoonlijk niet, maar een kennis van me wel en die heeft er erg veel over verteld EN filmpjes laten zien van mevrouw in privesfeer… Dus ja, redelijk wel ja…
@OverSoft: spannend hoor, “erg veel” over iemand vertellen die jij persoonlijk niet kent. Suffe kennis dan. Zeker zelf geen interessant leven..
Het geld lijkt me toch een keer op te zijn…gezien ze maar 2 succesvolle singeltjes 10 jaar geleden heeft uitgebracht…
Vrouwen en auto’s zijn niet zo raar, die ouwe van mij heeft in de jaren 70 veel auto’s verscheept naar US en AUS, na het steam cleanen werden die, porsches, lambo’s, ferrari’s, Maserati’s en Jensens ect ect in colone naar de boot gereden. Mijn ma deed daar aan mee alleen in die tijd had je 2 voeten nodig om de koppeling in te trappen. das nu allemaal andere koek, iedereen kan tegenwoordig in een supercar rijden.
En de stichting brein maar achter de “downloaders” aan en roepen dat de artiesten geen geld meer verdienen… Goed voorbeeld..
Zou ze ‘m bij Porsche Rotterdam uit de voorraad hebben gekocht? Onderste in het rijtje: http://www.porschecentrumrotterdam.nl/porsche-kopen/nieuwe-porsche/porsche-911
@andre: volgens mij woont ze in nyc
Kijk, ik vond anouk al geweldig, en nu is t echt een wereldmokkel!
Nu de grote vraag: kan ze er ook in rijden?
Anouk is een chick en een Porsche is natuurlijk veel mooier een verwijfd Auditje. Maar had haar eerder in een Corvette verwacht.
Vrouwen begrijpen het stiekem echt wel. Mini Cooper S is favoriet, VW Golf GTI is ook hot en als je ze naar een sportwagen vraagt is de 911 natuurlijk DE auto. Alledrie goede auto’s maar daarnaast ook drie auto’s met status en dat is belangrijk.
Mja.. leuk….
Ze heeft anders wel smaak….
Ze heeft zeker smaak!
En wij maar denken dat ze een Turbo S heeft besteld.. nou ze heeft ‘m vandaag binnen hoor:

Het is hoogstens een GTS geworden.. wel leuke deurlijsten anyway:

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).