Vage teaser van BMW ConnectedDrive Concept Vehicle

Auteur: , 12 Reacties

Opnieuw is BMW een teaser-offensief gestart voor een nieuw type conceptauto. Deze keer is het een voertuig met de naam 'ConnectedDrive'. Inmiddels hebben de Duitsers de eerste onduidelijke zuigvideo van dit geval online gezet.

Als we de beelden eens goed bekijken dat lijkt het getoonde autootje weinig met de Vision EfficientDynamics te maken te hebben. Dit is weer van een hele andere orde. En deze concept heeft het predicaat ‘ConnectedDrive‘ meegekregen, dus we mogen er vanuit gaan dat deze voiture volhangt met futuristische opties. Of zoals BMW het zelf zegt: “pionierswerk op gebied van ‘connectivity’ in de auto.” Een showcase vol toekomstmuziek dus. Net zoals de gemiddelde conceptcar van andere autofabrikanten, maar dan met een iets hoger TRON-gehalte.

We hebben van onze mol binnen het BMW-bolwerk inmiddels vernomen dat deze ConnectedDrive Concept Vehicle op binnenkort op een aanstande grote autobeurs getoond zal worden. Oftewel: de Autosalon van Genève. In aanloop daar naartoe zullen we ongetwijfeld meer van dit project horen. De eerste teaervideo staat op Autojunk.

BMW ConnectedDrive Concept Vehicle12 reacties

Als ze het budget en de mankracht die ze aan dit soort vage trailertjes uitgeven nu eens zouden inzetten om een goed ontwerp te maken dan wordt BMW (visueel) wellicht weer spannend..

je kan veel zeggen van Chris Bangle, maar hij zette wel een krachtig image neer.
eindelijk een plug-in hybride van duitse kant met een oneindige range zolang de auto “connected” blijft. Misschien moet BMW toch nog ff verder studeren op dit concept ;-)
2 zits roadster met connected drive technologie.
het heeft geen dak, ziet er hardstikke snel uit, zal dat vast ookwel zijn en houdt nog meer van bloemetjes en bijtjes dan het hoofd van de millieubeweging in nederland.
ohja, en ze doen er in de toekomst geen hol mee
Hulde aan BMW. Dit zit er wel erg gaaf uit.
Ze worden zo’n beetje overaal de beste in.
Die ziet er … euh….goed uit? Ben benieuwd wat het gaat worden.
Ik ben blij dat ik het gezien heb; mijn leven is een stuk beter geworden na het bekijken van deze gekleurde lijntjes door een beeldscherm.
Ze hadden de productieversie van de efficientdynamics concept toch al (zo goed als) klaar?

Dat zwarte ding met die aparte lichtbakken. Of ben ik nou gek?
tjah toch maar ff afwachten. teasers zien er goed uit :)
Is dit de teaser voor het feit dat BMW lavalampen gaat verkopen. wat een bullshit.
Irritant. Gewoon irritant zo een filmpjes. Dit kon even goed de reclame zijn van een nieuwe lounge bar die opent in Antwerpen op de kaai ofzo. Kon je echt niets uit afleiden.
Vaag…is wel heel zacht uitgedrukt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).