Zo kapot is de Carrera GT van Perridon

Auteur: , 80 Reacties

Gisteren berichtten we over de Porsche Carrera GT die op de A20 in de vangrails was beland. Later bleek het om de supercar van Michel Perridon te gaan. Zoonlief Don poogde een blokje om te maken. Nu zijn er duidelijke foto's van het pijnlijke resultaat.

De gehele rechter flank van de 612 pk sterke supercar is behoorlijk beschadigd. De voor- en achterwielophanging hebben ook een flinke oplawaai gekregen en zullen zich ook niet meer in optimale conditie bevinden. Zal dus ook vervangen moeten worden, want je wil niet het risico lopen dat je supercar beschadigd omdat je hem niet onder controle kunt houden.

Daarnaast zijn de bumpertjes niet meer te repareren, en een Chinees aftermarket Lexus-look achterlichtje is ook niet beschikbaar voor deze auto. Zal Michiel Perridon slecht slapen omdat hij weer een berg originele onderdelen moet kopen? Dit is namelijk al de tweede keer dat de auto zwaar beschadigd is. Christijan Albers heeft tijdens opnames op Zandvoort de sleutels een keer aan Michel Schaap uitgeleend, die hem voor € 120.000,- beschadigde. Ook Perridons Veyron is in een grindbak op Zandvoort beland, de reparatiekosten bedroegen toen €118.000,-. Wat zal het nu worden? Zie jij nog meer delen die nieuw besteld moeten worden? Bekijk alle foto’s op Autojunk!80 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ach die man heeft geld zat…
@meneersander: Zeker wel, maar geen geld kan dit pijnlijke aanblik niet genezen.
@xilver: nee, maar wel de krassen en deuken en onbrekende bumpers enzo/
@meneersander: Een niet geaccidenteerde wagen is een betere.
OT: Heel dure ‘grap’. Dit moet pijn gedaan hebben!
Ja die zoon van hem… geen slecht leven, en een zorgenkind voor Perridon. Eerst een boete halen in diens Veyron en nu zijn GT kapotrijden. Smaak heeft hij wel.
ongelofelijk zonde! hij is er niet best aan toe
Zonde bloedmooie auto… 612 pk op de achterwielen is niet voor de ongetrainde chauffeur, zeker niet in combinatie met de nog gevoelige koppeling van de Carrera GT.. Maarja als je een Veyron kan betalen is dit gewoon een vervelend ongemak denk ik zo…
Zoonlief moet maar werken tot hij de schade heeft terugbetaald. Met 15% interest… :twisted:
ZOT worden :o, dood sonde
150 tot 200000 euro schade! mijn god
zou zoonlief papa iets willen zeggen?
net zo goed een nieuwe kopen ? :)
@ironman51: Yep zet het wrak hier maar voor de deur!
Is de PR afdeling van PON terug van vakantie?
9 van de 10 onderstaande berichten komen uit de VW stal. Tsjeez.
@FIAT127: VAG is nu eenmaal de grootste autoproducent van Europa…Ze hebben dus automatisch het meeste nieuws. Daarenboven… de andere merken zijn niet interessant genoeg…of hebben gewoon niets te melden. Een kapotte Léon interesseert dan ook voor geen meter.
@xilver: idd , vw = nr1 :)
-edit: thanks!-
Leuke is dat zoonlief papa niets vertelde. Die moest het de volgende dag van de media vernemen. Tsjah iets met blaren en leren..
ach t zal don niet zijn die carrera gt is trouwens al een x total loss geweest
Zoooo ………Die Is Stuk .
@KD-Producties: Zooo…. Die is kapot.

Know your classics ;)
en zoon lief heeft pa zijn veyron ook al eens in beslag laten nemen door de sherif!
Don PerriDon. Vast overnagedacht.
@DePannekoek: Tsja, zijn ouders hadden hem beter Dom Perridom kunnen noemen past veel beter bij die brokkenpiloot zonder verantwoordelijkheidsgevoel. Denk dat het verwende snotneusje na de crash nog breeduit lachend uitgestapt is ook.
edit: -gefixed!-
@The360box: Michel Schaap zal het leuk vinden dat de herinneringen weer worden opgehaald aan die dag op Zandvoort:D
@CBR600rr: Het schijnt dat hij toen niet verzekerd was en Perridon het wel zo fijn zo vinden als hij de verandwoordelijkheid op zich nam ;)
edit: -gefixed!-
Hehe wat hierboven staat dus… zelfde minuut van posten.
Zo zonde van een CGT. Zal bijna altijd de moeite wel zijn om op te lappen. De verkoopwaarde is namelijk zo laag omdat iedereen weet dat hij in de kreukels heeft gezeten.
Weinig KM’s geheel schadevrij gaat niet meer op zeg maar ;)
Zonde van de mooie wagen. Maar als er IEMAND is die ik graag met een kapot product zie is het die kapotte-producten-boer wel!
Die zoon’lief’?
Is dat dezelfde debiel die toen met die Veyron zo achter hard reed dat hij z’n rijbewijs binnen een week alweer kwijt was?

Leren het ook nooit he… en alleen omdat pappa geld heeft…
Misschien wijs om de kleine Perridon eens te laten leren rijden in een Golfje, dan kan hij als hij zelf centjes verdient een mooie auto rijden en m van zn zuurverdiende centjes kortrijden..

Ai, als mn vader zo’n collectie wagens zou hebben gehad dan zou ik er hard mee rijden, maar echt wel voorzichtiger zijn!
Gelukkig gaan ze verhuizen. Hopelijk richting Zuid-Amerika of zo.
Serieus waarom laat hij Don er nog in rijden. Wat mij betreft mag z’n rijbewijs ingenomen worden tot niet nader te noemen datum.
Als je zoon zoveel schade rijd, dan denk je toch
van een rijvaardigheid cursus voor hem.
Of geef hem dan geen auto meer mee.
Want hoe rijk je ook bent, zonde is het wel.
@ascari15:
Tja, “zoveel schade”? Als je met een Carrera GT de vangrail induikt heb je gewoon een wat hogere schaderekening dan met een Golfje, dat is het risico…
the-budel-guy
geef die jonge een VW golf slowmotion.

want dit gaat te ver he 1X boete in een bugattie en de GT van je vader in puin rijden
@the-budel-guy: *Bugatti ;)
Betere tijden (en betere snelheid voor deze jongen :p)
http://www.autogespot.com/nl/viewimages.php?id=c214748364816042009194618
That had to hurt! Echt zonde !!
O Geschikt
X Ongeschikt
Wat een ongelofelijke t*ring gast ben je als je een CGT dit aan doet!! En dan ook nog eens nix tegen papa zeggen…
Trouwens, k mis het commentaar van DONP op AG/AB nu wel een beetje….
Zou die brokkenpiloot het eigelijk nog waarderen? Kijk mij eens aso doen want me pappa heeft geld. Laat die jongen maar eens een jaartje in een Alto rijden… :?
Hopelijk heeft Porsche nog reserveonderdelen, of heeft Porsche de productielijn nog redelijk staan?
geen idee wat een 2de handsje kost ik hoop niet meer dan de schade, want dan kan ie beter wéér een gebruikte kopen.
zie link RDW.
https://ovi.rdw.nl/VoertuigDetails.aspx
…wordt dit jochie net als Jorien van der Sloot later ? De grote-pappa-jongen ? Vast wel. Gootjochies eindigen altijd in…juist…
De magnesium velgen zijn ook aan vervanging toe, en da zal ook nie niks kosten lijkt met zo…
Lekker die jongen afzeiken, als jou pa zo’n garage had kun je mij niet vertellen dat je geen van die auto’s zou gaan rijden.
Want ja, stel je voor, je zou hem kapot rijden…
Financieel gezien zal het niet zoveel uit maken, aangezien hij bijna een tweede veyron had besteld.
En *stel* hij heeft het niet verteld, dan is dat best begrijpelijk. Je schrikt wel als je een ongeluk hebt in een auto die niet van jezelf is.
Ik weet nog wel dat er hier op ab een artikel stond over iemand die een ferrari enzo(not sure welke auto) in tweeën had gereden en vervolgens de voeten had genomen.
Zo prettig voel jij je niet als je zo iets kapot maakt.
@RobinM jaloers…
@ Jesper niks met aso doen te maken, zo’n auto heeft niet voor niets zoveel pk. Je kan het gas pedaal niet voor niets zo ver intrappen. Het kan altijd een keer fout gaan, alleen als je het met zo’n auto doet kom je in het nieuws.
Ze zouden jou voor de gein is een keer een week zo’n auto mee moeten geven. Wou je zeker gaan beweren dat jij je overal netjes aan de snelheidslimiet houdt en het gaspedaal niet verder intrapt dan 3mm? Get real…
@unknown234: Als jong persoon is het inderdaad begrijpelijk dat je graag met je vaders auto’s rijdt, zeker als het dergelijke voertuigen betreft. Je moet dus niet zozeer naar de zoon wijzen, maar naar de onverantwoordelijke vader. Die had zijn auto óf niet moeten meegeven, of zoonlief een aantal cursussen laten nemen vooraleer hij in één van zijn auto’s stapt.
@unknown234:
Praat niet zo dom man!
Tuurlijk ga je hard rijden met zo’n auto, maar denk altijd na bij wat je doet. En trouwens, als papa Perridon meerdere snelle auto’s heeft staan waar Don in mag/kan rijden zou je wel verwachten dat hij over een zekere rijders kwaliteit beschikt… Het zijn tenslotte geen boodschappen karretjes..
Misschien een idee om eens een cursus ‘hoe bestuur ik een snelle auto’ te nemen!!
@RobinM: Weet je wat het mooie is, je roept wel t*ringgast en hoe dom ik wel niet ben. Maar het scheelt weer dat jij je niet druk hoeft te maken over wat hij doet en wat hij rijdt. Als zijn pa het erg vind of dat hij onbekwaam is zal hij vast niet die auto’s meegeven. Dus dat simpele geneuzel van neem een cursus slaat nergens op. Of ga je mij nu vertellen dat Anouk nu een cursus gaat nemen omdat ze een porsche turbo heeft gekocht? Doe een wetsvoorstel zou ik zeggen.

@Jesper; was je er bij op de A20 dan? Je gaat er van uit dat hij hem gevloerd heeft. Misschien lag er wel olie op de weg op het moment dat hij gas gaf(misschien gaf hij wel geen gas). Volgens mij reed die eddy murphy geval een enzo in puin met een gangetje of 40? Je moet niet van je eigen aannames en vooroordelen uit gaan totdat het verhaal bekend is. Misschien moet hij dagelijks wel over de A20 heen, of ging hij boodschappen doen.
Hij gaat ook wel is met de veyron naar school toe, of moet die nu niet met de veyron gaan rijden omdat jij dat niet vind kunnen? In den haag zoeken ze nog mensen zoals jij, kun je lekker bepalen voor een ander wat wel en niet mag :)
“Jonge mensen in een supercar mogen voortaan niet meer op de A20 rijden”
Rook er nog 1…

@abevleeming;

Ja, dat klinkt logisch. Zou het zelf ook zeker doen, na een ongeluk rijd je de eerste paar dagen sowieso wel even wat rustiger. De meeste dan… alleen erger mij aan het feit dat er hier betweters zijn die denken te weten hoe alles hier in elkaar steekt en moet. Dankzij dat soort mensen betaal jij je dus scheel aan belastingen
@unknown234: Ieder heeft zijn mening over dit incident. Jij hebt ook jouw mening. Mijn mening? Ik ben van mening dat jij je de mening van een ander te veel aantrekt. Dat meen ik. Daarom.. laat iedereen lekker zijn mening.. en jij jouw mening.. en da’s gemeend.. ;)

OT: Dat komt wel goed. Even snel tellen:
– Voorbumper
– Spatbord rechtsvoor
– Koplamp
– Spatbord rechtsachter
– Achterbumper
– 2 wiel ophangingen rechts
– 2 velgjes
– Rondje uitlijnen
– Spuitbeurtje
– Servicebeurtje
– Bulderbeurtje van papa

En het gas kan er weer op!
@unknown234: Als ik de beschikking had over zo’n auto zou ik de locatie wat beter uitzoeken. Dus niet de A20. Als je zo’n ding wil vloeren prima, maar doe dat over de grens. En trouwens; zo’n ding crashen en er nog arrogant over zijn valt wel degelijk onder ‘aso’.
@unknown234: als je er rekening mee houdt dat hij z’n vaders bugatti ook al een keer in beslag heeft laten nemen voor de 80 (?) km/u overschrijding en deze schade wss niet met 100 km/u opgelopen is krijg ik het idee dat deze jongen aardig hardleers is… ik zou persoonlijk (ik ben 20) ook in de auto van mn vader rijden maar me wel in zekere maten aan de regels houden. Zeker als ik al een keer zo in de fout was gegaan
@unknown234:

Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen.. Die idioot wel
Don: dat is niet mijn schade vriend!
@Benjamin1:
Don: “Dat is niet mijn Carrera GT vriend!”
Een racelicentie halen en ervaring op doen voorkomt dit??
Wel weer erg grappig die reclame boven de fotootjes op autojunk: “geen zorgen want ik ben goed verzekerd”. Ahum. :-D
Gut gut wat een verstandige mensen weer.
Die jongen rijd 1 keer schade en gelijk is het een brokkenpiloot.
Als een van jullie hierboven zijn Suzuki Alto tegen de middengeleider had geparkeerd dan was er niets aan de hand geweest maar omdat hij nu toevallig in een CGT rijd is alles heel anders?
Natuurlijk rij je met een CGT anders dan met een Alto dus bestaat er ook een gerede kans dat het net even iets meer fout gaat dan bij die Alto.
Beetje jammer dus weer van al die moraalridders, als ik mijn kind later in een CGT of iets gelijksoortig s kan laten rijden dan zou ik dat ook doen, maar allereerst mag mijn dochter als ze 13 is naar de Rensportschool, net als papa ;-).
Wat een vreselijk gezicht zeg… kan wel janken… Hoe krijg je het voor elkaar? Één tip voor zoonlief Don Perridon: blijf voorlopig maar uit mijn buurt!
@Cantago:

En anders..?
@Directeur: bots knal AUW! sukkel *piep* janken
Zie het zo, zijn auto’s staan iig niet stof te happen in een ondergrondse garage, ze worden (zelfs in de winter) gewoon uitgelaten omdat het auto’s zijn…….
@Wat_een_gezeik: beter stilstaan zodat na een aantal jaren iemand anders een gloedjenieuwe Carrera GT kan kopen voor weinig dan dat een of andere snotneus hem in de prak rijdt! Want daar schiet echt niemand iets mee op helaas…
Vaderlief betaald toch alles :)
-edit: dank u-
jemig , geef die gast gewoon een golf en verbied hem de rest !
Hij kan de GT zo afstellen als z’n Veyron. Deze laatste kan ook met beperkt vermogen de baan op. Hoewel “beperkt” wordt vertaalt als 800PK!!!! Corvette heeft dat reeds in de jaren ’60 of ’70 ook gedaan. Toen kreeg je bij je Corvette 2 sleutels. 1 voor 4 cilinders en de 2′ voor de andere 4. Als je zoon/dochter dan je auto leende, kon je 1 sleutel geven!!!!!
Mis je toch niks aan als die porsje niet meer op de weg komt. Lelijk ding en zoals alle duitsers…voor mensen zonder smaak en een petje.
@vincenzo: Ik hap! Beetje kortzichtig. Volgens mij heeft ieder merk wel iets moois in zijn of haar gamma en is smaak persoonlijk en dus niet iets waar jij over kan oordelen. Ow, ik heb geen petje en naar mijn mening heb ik wel smaak.
@vincenzo: petje ontbreekt, en zo lelijk is bijvoorbeeld een Z4 toch ook weer niet? of de Z8, R8, A5, Passat CC, CLS, E-coupé, als hier niets moois voor jou tussen zit, dan twijfel ik eerder aan jouw smaak, en jouw hoofddeksel.
Ziet er uit als +/- een Porsche Boxter aan schade…
Whahahaah check die zure post van Vincenzo, met z’n roze lerentuinbroek. Lelijk? Alle duitsers lelijk? Overduidelijk 0 % kennis van de autobranche en de historie hiervan.

Vincenzo…moet jij niet naar joop.nl o.i.d.?

LUTSER! :D
Zo, die gozer kan ook niet rijden. Als ik zo zoon zou hebben, zou hij alles moeten betalen!
Is toch echt wel jammer hoor… Moest ik die vader zijn zou ik m’n zoon gewoon met een Bmw 1 ofzo laten rijden… Is toch al niet meer het eerste voorval….
Au!
Wat maken jullie je druk denk aan je hart !! Schakel foutje….. hopen dat de porsche binnen 2/3 maanden weer is opgeknapt!
WHAHAHAH, die reactie van DonP… Schakel foutje, wat een lozer ben je dan!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).