Bugatti Veyron Grand Sport schittert in Qatar

Auteur: , 40 Reacties

Mocht het je ontgaan zijn: in het Midden-Oosten is momenteel een autofeestje genaamd Qatar Motor Show gaande. VAG is er als een 5-jarig ADHD-kind erg nadrukkelijk aanwezig en strooit met wanstaltige Touaregs, een Gallardo Bicolore en een Panamera 4S Middle East Edition. Maar voor deze gelegenheid werden er ook twee Veyron Grand Sports meegenomen. Iemand zin in foto's?

Ja? Mooi. Want Bugatti heeft weer eens een hele lading plaatjes vrijgegeven van twee Grand Sportjes. Eentje wit van buiten en zwart van binnen, de ander blauw met bruin. Met gesloten dak kun je -theoretisch gezien- de 407 km/u aantikken in deze bolide, wanneer je ‘m dakloos maakt wordt de snelheid beperkt tot 360 km/u. Hieronder de nieuwe lading sfeervolle persplaten, met een zonnig Qatar op de achtergrond.40 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
en een cabrio zo te zien ;)
@spykerboy: ow wacht dat was de grandsport ik zit in de war met supersport XD lamar… was ff ergens anders met me hoofd :P
@spykerboy: …die wijven willen ook maar niet van je schoot afkomen hae ? ;-)
Tja.. wat je er van zeggen
@ mezelf

Tja wat moet je er van zeggen??
@yannick-s: Dit: 8O
wat een prachtding. Zou meteen willen boeken om ze in het echt te zien. Logisch dat er op dat markt wordt ingespeeld.
Ben de bugatti Veyron precies wat beu gezien…
Op foto toch. Ik draai me waarschijnlijk nog wel om als hij voorbij komt. Maar op foto’s en qua hype heb ik het wel gehad met de Veyron.
@As_long_as_it_is_fast: Hype die al 4 jaar duurt ;-) Laat maar duren :D
@xilver: had ik kunnen verwachten van iemand met het bugatti logo als sjabloon. ;)
@As_long_as_it_is_fast:

Ik begrijp je punt, heb hetzelfde gevoel. de SS daar en tegen is echt nice!
Ja heel fraai, maar ik zag ‘m ook in België afgelopen zaterdag. In dezelfde kleur! Dus je hoefde er niet voor naar Qatar ;)
Ik krijg er maar niet genoeg van! Heb die dingen al een paar keer in het echt gezien, daar wordt je gewoon niet goed van hoe awsome die dingen zijn!
@xilver: En daar sluit ik mij volledig bij aan. Wat een vette bak is en BLIJFT dit toch. Zo jammer dat je ze nooit in het wild ziet.. ja op een autoshow. Maar in het echt op de snelweg.. ik heb er nog nooit één gezien. Blijf er maar over schrijven heren autojournalisten.. ik vreet er alles over op.
sjezus wat mooi!!!!
‘nieuwe’ velgen (beide foto’s) zien er nogal goedkoop en ‘aftermarket-achtig’ uit.. Terwijl zo toch een aardige duit schijnen te kosten (en elke 4e bandenwissel worden vervangen)..!
Lelijk ding, geen mooi geluid, maar wat gaat dat ding hard vooruit. Hij explodeert gewoon. Voor de technisch georienteerde multimiljonair met niet al teveel gevoel voor styling.
ukbob:
ja ik heb ook graag andere velgen. deze om precies te zijn: http://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Bugatti_Veyron_16.4_1.JPG.

OT: mooi, maar liever in een combo van twee kleuren.
@Shenkie: Zijn dat originele Bug velgen? Heb ze nog nooit eerder gezien…
De blauwe, maar dan met de velgen van de witte. Die wil ik wel. Ja, inderdaad, een VAG-mobiel die me wel wat lijkt. Als zelfs May in zo’n ding hard kan, kan ik het ook. ;)
waarom arabie, wat is er mis met nederland
Ik blijf de buitenkant onelegant vinden, maar sjonge jonge wat is dat zwarte interieur toch verschrikkelijk mooi!
@birdboy: en wellicht verschrikkelijk heet als de zon erop schijnt :p Midden-Oosten en donkere kleuren, hm… I smell something burning. LOL
De witte, maar dan met de velgen van de blauwe.
Als Citrofiel het kan, kan ik het ook.
Hoe lang duurt het voor deze tegen een vangrail aan staat op de A20? ;)
@autogek123: …hoever komtie op één tank…vanuit Quatar ? ;-)
@Megakix: Alles is te importeren als je 280 miljoen heb. ;)
@autogek123:

Wat is leuker: Veyron op het vliegtuig zetten en hopen dat er niets mee gebeurt, of er zelf mee rijden, van Qatar tot hier…
wouw, tja woorden kunnen niet beschrijven hoe gaaf die Bugatti`s zijn. WOUW
@birdboy:

Ik geloof dat deze destijds in de conceptfase van de Veyron zijn gemaakt maar helaas nooit voor het productiemodel.
ziet er leuk uit…
maar niet overdreven perfect, vooral interieur met die schijtbruine kleur…
Ik vind hem eigenlijk niet zo mooi in dat blauw…. Eigenlijk is de Supersports toch wel mooier dan deze… maar da’s dan weer mijn mening :-)
Wordt toch n’s tijd dat we hier met z’n allen “Allah-Akbar’ gaan scanderen…mocht er een Allaahtje zijn, dan boren we op z’n minst ook n’s wat fatsoenlijke olie omhoog…en kunnen we lekkah stuiteren in Bugatti’s !!! Pray man…pray…
Doe mij maar een SS, als het een Veyron moest zijn.
Voor mij de blauwe versie, prachtig om te zien! Vooral dat zwart-chromen interieur. En de achtergronden op de plaatjes zijn ook behoorlijk indrukwekkend moet ik zeggen!
holy sh*t! Dat zwart van binnen is erection mode voor mij!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).