Indoor-driften, het nieuwe tijdverdrijf [video]

Auteur: , 16 Reacties

Dus jij zit nog steeds achter je computer/xbox/playstation/andere elektronica? Je hebt wat meer pit in je leven nodig? Het recept is simpel: een ruime, kale garage en een op de achterwielen aangedreven auto. Motorvermogen is wenselijk.

Het leukste van deze stunt? Iedereen kan meedoen. Je hebt geen rijbewijs nodig en het is relatief veilig. Snelheden blijven laag en er zijn geen andere weg/loods gebruikers. De kans dat je de auto afschrijft is vrij groot maar zonder levensgevaar. Los van de fun-factor is deze oefening natuurlijk ook supergoed voor je rijvaardigheid.

De gebruikte auto is een eenvoudige BMW E36 325i touring. In Nederland voor een appel en een ei te krijgen. Je wisselt je Playstation 3 met Gran Turismo er zeker op in. Zoek een vriendelijke boer (met loods) en ga los. Mocht de ruimte toch een probleem zijn dan kan je altijd nog een pickup regelen en net zo veel fun beleven. KLIK op het plaatje voor de video.16 reacties

dat doe ik ook :o met mn rc auto XD
gewoon de zetels in de woonkamer wat verplaatsen
Auto doet boemmie met muur… Je moet toch al verdomd zeker zijn van je stuk wil je dat in zo’n kleine ruimte doen.
Juist, dit is een gevolg van teveel tijd en te weinig zelf respect!
Ik vind het waanzin, maar hij doet het toch wel erg netjes
Je moet het toch maar doen. Precies wel wat power in dat Bimmertje. Erg arrogant wel. :D
And soon enough it will look like Holland got struck by a massive earthquake because of collapsed houses, but it’s actually morons hitting their walls with cars drifting in their living room.
Ook een lompe auto om dat mee te doen x’D Morgen als mijn ouders weg zijn stiekem even kijken of mijn auto door de deur past :O
Haha, geweldig netjes gedaan ! En altijd leuker dan ‘frans eiken’ op de vloer…..gaap…. :lol:
dat zou wel vet zijn al je dat bij je thuis kon doen.
effe als je zin heb een rondje driften in je Skyline…
Lol met een drol…
(schoot me zomaar tebinnen)
Gewoon, omdat het kan!

PS: is het geluk of absolute controle dat ie iedere keer net niks raakt?
@okmer: Ik heb het filmpje ook ademloos bekeken. Als het absolute controle is.. hele dikke thumbs up voor de skills van de bestuurder. Ik doe het hem in ieder geval niet na.. met of zonder geluk.. ;)
Doe mij maar toch op een mooie baan!
WHAHAHAHAHA, die triple decker burnout. Hoe komen ze op het idee? legen- wait for it! DARY!!!
Wooow NICE! Dat is een verdomd goed idee zeg! Helaas is onze garage daar net wat te klein voor:( De bestuurder kan in ieder geval meer met zijn auto dan ik! Netjes!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).