De 3 tofste video’s van deze week

Auteur: , 25 Reacties

Wat hebben een kiwi, Lancia Delta S4 en een rustiek zonnig park met elkaar gemeen?

We trappen af met een video die heel rap meerdere rondes over het internet heeft gemaakt. Nieuw-Zeeland ten top? Knettergek zijn ze in ieder geval, op een prettige manier. Een burnout op een burnout, op een burnout.

KIWI burnout!

Video twee met een van de beste rally auto’s ooit in de hoofdrol. Van iets serieuzer aard. Niet vaak krijg je te zien wat voor reflexen en precisie in besturing je eigenlijk nodig hebt om alles eruit te halen. Dit is geen sequentiele versnellingsbak, dit zijn wel schakeltijden waar Lamborghini van aan de dunne gaat. Hillclimbs doe je zo.

Lancia Delta S4 skills

Om af te sluiten met de klapper van de week. Speakers vol aan! Dit geluid wil je niet missen, het begeleidende spektakel van rook en vuur maakt dit tot een van de beste audiovisuele ervaringen die je in 1 minuut 15 kan hebben. America, fuck yeah!

Burnout US-style in een parkje25 reacties

respect @ die bestuurder van die Lancia! Wat een helden, hij en die Lancia! +1!
2 van deze filmpjes zou ik ook kunnen
@autobandventieldopgroef: en de derde zou ik willen kunnen. Wat een snelheid…!
“Met dan aan Bosnialove voor de tip!”

-> Een mooi voorbeeld van Back To The Future. ;)
@bosnialove:

Ray Wiliam Jonhsen?
1 is maf, 2 is super professioneel, 3 is een perfecte burnout. Eigenlijk vind ik alleen 2 echt boeiend. Gewoon handmatig schakelen op zo’n parcours, heftig…
volgens mij is die vent op filmpje 2 aan het speed-shiften, oftwel hij gebruikt zijn koppeling niet maar ramt em gelijk in de versnelling
@Stopwearingpants:
Zie ‘m toch redelijk duidelijk zijn linkerbeen gebruiken.
@Stopwearingpants: Misschien gebruikt hij de “heel and toe” methode…..Ik ben geen kenner, dus weet het ook niet zeker of het hier het geval is.
die 2 de video is duidelijk ,versneld.
@quattroporte: Dat lijkt mij ook! Hij kan echt wel heel snel schakelen maar het beeld door de voorruit klopt niet. Dat gaat veel te snel.
@mylvan: Misschien komt dat omdat hij ook heel snel gaat? De snelheid in de auto is in ieder geval niet versnelt. Dus gaat de beste man echt zo snel.
@quattroporte: Als ie over de finish rijdt, zie je aan de linkerkant van de baan een bord met z’n tijd staan. Die klopt met de tijd van het filmpje.
Dus ja, hij rijdt echt zo hard.
lekker hoe in dat 2e filmpje al de adrenaline vrijkomt als hij over de finish rijdt :)
Als Lancia nou weer van dit soort auto’s ging maken.
het lijkt alsof dat filmpje van de lancia versneld is
@Johan-SV: Is het niet. Het is Hillclimb die gasten gaan echt ASOCIAAL snel is niet normaal meer. En die kerel heeft gewoon kennis van zijn auto. Want hij zet ook zo te merken een perfecte tijd neer.

Die burnout is gewoon episch.
Alles filmpjes beginnen met iets over een nieuwe opel….
Die Lancia, prachtig! Maar qua burnouts, je kunt er 3 op elkaar doen (wat wel echt heel gaaf is), maar niks red het bij het onderste filmpje! Dan weet je weer waar BURNout voor staat;)
Lancia S4 is zo moddervet :D

http://www.youtube.com/watch?v=ARvesNfkXAs
Lekkere filmpies @Alwood ! Enja, rally-rijders…dát zijn de echte mannen van de autosport ! Geweldig.
Dat filmpje van die S4 deze ochtend al bekeken en het is inderdaad seriously impressive hoe die kerel weet te schakelen. Ik doe het hem iig niet na, zoveel is zeker.
weet niet hoe je het filmpie nep kunt vinden maar jeetje dat geluid en snelheid van die lancia
Filmpje 3 is kippenvel.. wat een magistraal mooi klinkende V8.. en zo simpel als die wielen altijd aan het spinnen gaan, zelfs op droog asfalt. Heerlijk!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).