Jay Leno doet een Lamborghini Reventon

Auteur: , 24 Reacties

Het grootste octaanhoofd aan de andere kant van de oceaan heeft in zijn ruim bemeten garage plaats gemaakt voor een bezoekje van een exclusieve Italiaan: de Reventon. Een uitbundig vormgegeven auto waarvan er niet meer dan 20 gemaakt zijn. Dat boeit Jay natuurlijk niets, hij weet zo'n beetje elke auto wel een keer in zijn garage te krijgen.

Het feit dat er geen persmodelletjes zijn om af te raggen, zorgt ervoor dat Leno enigszins voorzichtig met de supercar op Murcielago-platform omgaat. Terwijl hij eerst wat keuvelt over zijn Miura’s, Countach en Espada komt vervolgens de matzwarte Reventon aan de beurt. 6,5 liter V12, 650 peekaa’s, 340 km/u en een 0-100 sprinttijd van 3,4 seconden. De nieuwe Aventador LP700-4 zal deze Reventon het snot voor de ogen rijden, maar voorlopig moeten we het nog even hier mee doen.24 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
-edit: check!-
Volgens mij klopt dit niet, kijk maar:
http://www.jameslist.com/cars/lamborghini?text=reventon
vraagje, is er al wat meer bekent over de aventador? officiele pics enzo ?
ow laatmaar, ik lees net “rond 1 maart”
cool filmpje zou zijn garage wat graag willen hebben man wat een auto’s
Die man ziet zowat van elke auto de lol wel in, en hij mag er nog in rijden ook. Hij leeft een droomleven. :D
@Citrofiel: “Hij leeft een droomleven.”
Denk dat je dat wel zal moeten nuanceren. ;) Die man kan niet eender wat zeggen, kan zelden tot nooit zijn mening rechtuit zeggen, wordt alle dagen gevolgd en heeft waarschijnlijk bijna constant camera’s op z’n gezicht gericht. Dus in die zin is hij misschien minder lucky.;)
Op vlak van auto’s is het one lucky bastard, that’s for sure. :D
@As_long_as_it_is_fast:
ah je weet toch heus wel wat hij bedoelt met een droomleven ;)
Al die mooie auto’s, daar droom ik wel van hoor ^^. Maar zijn leven verder zou ik persoonlijk niet willen hebben idd.
@JamesBond007: Sowieso wist ik dat. ’t vroeg gewoon om wat nuance. Op autogebied wil menig blogger hier aanwezig wel in zijn plek zijn. ;)
@As_long_as_it_is_fast: Ik moet er idd niet aan denken zo in de spotlights te staan.
waren er niet uiteindelijk 100 reventon’s gemaakt? Of was dat na veel gezeik toch niet door gegaan?
@mrB:
p.s. van de 20 die er verkocht zijn staan er ook al zo’n 5 á 6 te koop.
Stond een mooi artikel met hem in de laatste Top Gear… Verbaasd heb ik gelezen wat hij allemaal bezit! pfff.. Wel heel duidelijk is dat hij alleen auto’s koopt die in waarde / exclusiviteit alleen maar meer waard zullen worden… Slimme gast…..
Jay leno heeft het wel voor mekaar als het gaat over auto’s. Zijn shows zijn ook wel erg leuk om naar te kijken. Altijd lachen. Lijkt me ook sympathiek persoon. Los daarvan, ziet er echt erg beangstigend uit, de reventon.
En haha: ‘Look, you’re beautiful but I wouldn’t let you borrow my Mclaren.’
20 van gemaakt,, + 20 cabrio’s vergeet ie even te vertellen
@Birdman: Nee hoor er zijn maar 15 cabrio’s gemaakt

Wat blijft het toch een geweldige auto
WAT een droomgarage heeft die man!!!
De meest exclusieve auto die er rondrijdt! Zulke wagens moet Lamborghini blijven maken: veel te duur, supergelimiteerd en een wow!-wat-een-superbak-gevoel!
De kleur is in elk geval wel van een Regenton.
@jippie: LOL! :)

OT: Hij is bruut.. maar het niet waard.. vind de waanzinnige meerprijs t.o.v. een gewone Murcie het niet waard. Doe mij maar een gechipte gewone dan. Voor het prijsverschil neem ik er wel een 1M, een Ducati en wat andere leuke speelgoedjes bij.
Ongelooflijk… Ik kan zo kwijlen op deze auto he, zo ongelooflijk mooi! Je snapt niet dat je hem mooi vind, omdat het alleen maar hoekjes zijn. Bij de Sesto Elemento is het niet om aan te zien, maar hier is het gewoon geweldig! Wel grappig ook dat ik nu heel veel stukjes van de Sesto Elemento kan plaatsen. Het dashboard is namelijk precies hetzelfde als de steun achter de motor van de Reventon! En de achterkant is ook duidelijk op de Reventon gebaseerd. En dan dat geluid, hoe je hem weg ziet spurten, dat scherm met info enzo… wow… Ik ben diep onder de indruk, voor mij is dit toch wel een van de meest begeerlijke auto’s ooit!
Jay Leno Rules!!! en de Sultan van Brunei…geweldig als je bakken met geld hebt en zo een heerlijke collectie kunt opbouwen. heeft jay niet een dochter van een jaar of 25 ofzo?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).