Ongelukje? Of nieuwe trend? Twotone Mercedes SLS

Auteur: , 58 Reacties

Deze twotone SLS AMG is gespot in Hong Kong, heeft de (vrouwelijke?) bestuurder de deuren op de verkeerde plaats geopend (te laag plafond?) of hebben we hier te maken met een nieuwe trend?

Toen ik deze foto voor het eerst zag was mijn eerste gedachte dat iemand beide deuren had beschadigd en dat er daarom maar ff tijdelijk 2 andere deuren ingezet waren. Of dat ze misschien overgespoten waren door iemand die kleurenblind is.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat dit een of andere nieuwe vage trend is. Wie het weet mag het zeggen. (bron: flickr.com, via: gtspirit.com)

Voor de zekerheid hebben we nog een close-up van de bestuurder (of bestuurster?) hieronder:

De bestuurder of bestuurster - Klik voor groot!
Klik voor groot!

Foto credit Toby Lam58 reacties

Nee.. niet doen.. geen mooie combinatie. Ik mis alleen de rood / blauwe balk nog en de “to protect en to serve” sticker.
@Freewarefreak: LOL toen ik de foto zag dacht ik ook aan een politie wagen.
Mercedes niet doen. En is dat nauw bruin???
iel gadverdamme.
Meer mensen die meteen aan een panda beer moeten denken?
@ZwerverRoodbaard: nu je het zegt… Alleen zou de sls dan zo uitgestorven zijn, top gear gelovende zou dat ook best kunnen :P
Ze zijn gewoon nog niet klaar met wrappen!
ik denk toch echt dat dit hoe stom ook, heel bewust is omdat merc ook wel zwarte deuren kan leveren… Maar ga dan voor wat spannendere kleuren.
@Jipp: het lijkt mij niet dat Mercedes gespoten onderdelen verscheept. Vervangende onderdelen worden gewoon bij de plaatselijke spuiterij gespoten.
@robbie: Ik snap je punt helemaal, maar ik denk dat ze dat juist bij dit soort wagens ed wel doen… Ze zullen hem iig niet zo afleveren wanneer dit niet de bedoeling is.
niet echt mooi (iig deze kleurencombinatie niet)
Ik denk inderdaad ff 2 deurtjes van de sloop. Als het toch een trend is, dan is ie wat mij betreft niet geslaagd. Want normaal vindt ik ’t een prachtwagen :)
nounou, zou die merc gesandwiched zijn? :P
Volgens mij zit Michral Jackson met krullen achter het stuur.
Het zou nog kunnen eventueel, maar trek de kleur dan over de deuren door. Laat zo geen strip bovenop het dak waar de kleur verschillend is, tussen de twee deuren in…
Het was overigens een vrouw.
de spiegels zijn gewoon zwart en carbon, dus ja met modieuze bedoelingen.
Ik vind het lelijk
Ik moet mijn mening herzien, trekt op niets die anders gekleurde deuren. Ook niet als het dak dezelfde kleur zou hebben als deuren. Ik beeldde me net in hoe ie eruit zou zien volledig zwart, en veel beter als wat er nu van is.
Dit ziet er niet uit, lijkt me stug dat het even snel 2 andere deuren zijn. Tenzij ze er daar veel op de sloop hebben staan?
Als we kijken naar die gepimpte lambo uit een van die aziatische landen, dan lijkt dit me een mislukte trendsetter.
Zwart metallic staat de sls veel beter
AMG Contrast Package?
Deed mij ook aan een politiewagen denken ja. Vind het iig niet mooi. Misschien als het met de gulf kleuren gebeurd wel? Auto licht blauw, deuren oranje? Maar dan zou er ook wat oranje op de grill zitten. ;)
Per ongeluk deuren opengegooid in een hele lage parkeergarage.. en nu twee deuren van een schade auto… haha xD
Ik vind hem best lekker zo.
Nope.. die eigenaar wilde waarschijnlijk gewoon een unieke sls… maar ik vind het eigenlijk niet echt mooi/passend…
Niet echt mijn ding :P
Laat het MB weer naar taxi niveau afdalen.
Ja, retro. :d. // maar in deze kleurstelling lijkt het meer een camouflage object.
Rare nummerplaat trouwens.. Ze kan hem waarschijnlijk zelf niet eens lezen. ( niet dat dat van levensbelang is maar toch ).
@Marijn90: waarom zou ze het niet kunnen lezen? Er zijn volgens mij maar heel weinig analfabeten die in een SLS rondrijden…
@robbie:

Haha daar kan ik je geen ongelijk in geven, maar je moet mij ook niet vragen om een chinees nummerbord op te lezen.
@Marijn90: Leer eens even onderzoek te doen voor je comment?

http://farm3.static.flickr.com/2143/1931365762_37b5923bb0.jpg

http://farm6.static.flickr.com/5243/5253778257_17fc001ce5.jpg

In Hong Kong is het toegelaten om persoonlijke kentekens te maken. Zo is dat kenteken op de SLS ook een persoonlijk kentenen. Mensen die daar in dit soort auto’s rijden zullen zeker weten wel Engels kunnen spreken. Het is een van de grootste economische steden van China en Hong Kong liep qua technologie en vooruitgang ook voorop.

In China zijn de nummerplaten anders ingedeeld. Ze beginnen met de regio dat wél in het Chinees is, maar eindigen vervolgens met normale nummers. Beetje het Duitse systeem dus..
@jzaero:
Haha tijd over? Wist het niet weer wat geleerd. Even googlen was misschien wel slim geweest idd. Blijft toch wel echt een dikke bak die Maserati. Mooi om te zien dat er chinezen zijn met smaak.
@Marijn90: Nee, ik ben toevallig Chinees, kom elk jaar in China en weet dit dus ook toevallig ;)
@Marijn90: Dat plaatje heb ik trouwens niet gemaakt hoor =p als je dat bedoelde met ‘tijd over’. Die had ik op google gevonden.
@jzaero: Logisch dat ze goed engels spreken in hongkong, zo lang is die stad nog niet in chinese handen, was heel lang gewoon brits.
@Marijn90: Waarom zou ze het niet kunnen lezen :P in HK zijn kentekens altijd met cijfers en letters vanuit het alfabet die wij kennen. Niet vergeten dat HK een voormalige kolonie is geweest van UK voor 156 jaren.
Ik vind het even wennen, maar ik denk wel dat het een hit kan worden hoor
Dat éérste, zeker weten!
“Voor de zekerheid hebben we nog een close-up van de bestuurder (of bestuurster?) hieronder:”

Uhm wat doet dat er nou weer toe?
uhmmm.. nee, doe maar niet
He bah, wat een lelijke combinatie! Ziet er ook inderdaad uit alsof iemand nog een deurtje had liggen, zoals je meestal ziet bij goedkoper auto’s die zo goed als afgeschreven zijn door schade ed.
Misschien was de eigenaar voor de show met de deuren open gaan rijden en zijn deze ergens tegen aan gekomen en is dit een tijdelijke oplossing..
Niet doen… ziet er uit als vervanging.
Ach ja, aziaten en auto’s, het blijft een vreemde combi.
Wauw! die vrouw heeft smaak zeg! Al zou ik de carrosserie ook zilver doen!
Lelijk! Ik zelf vind de auto gewoonlijk al niet mooi, maar dit is echt lelijk! Vooral die kleurencombinatie. Zwart kan niet bij zilver!
Wansmaak! De SLS is opzich vrij subtiel vormgegeven, dit nou weer niet..
Two tone vind ik normaal gesproken verschikkelijk, Phantom, Veyron, Gran Move, Maybach al dat soort exclusieve auto’s worden er van voorzien maar op deze SLS juist omdat het alleen de deuren betreft vind ik het best wel Ok.
Wat een zonde! Zo een mooie wagen, en dan zo een slechte kleurencombinatie!
Lelijke manier van two-tonen. Maar ja, er zullen nog wel veel lelijker exemplaren tevoorschijn komen binnenkort…
SLS die denkt dat ie een R8 is…
de kleur is niet echt mijn smaak, toch is de wagen wel nice :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).