WALD maakt de Lexus LS 600h zwart

Auteur: , 27 Reacties

Hybride tuning voor de winst! WALD heeft de Lexus LS 600h voorzien van zwart. Veel zwart.

Zoals we inmiddels weten is tuner WALD dol op zwart. De LS 600h moest er dan ook als Black Bison Edition komen, en hier zie je het resultaat. Velgjes in 20, 21 of de maximale maat van 22 inch. Spoilerts, koelgaten, vinnen en andere gein rondom maken dit one bad ass hybrid. De WALD Lexus LS 600h is er één die gezien mag worden. Behalve ’s nachts dan, want dan is ‘ie redelijk onzichtbaar in deze kleurstelling.

WALD levert ook een DTM sportuitlaat met IS-F looks en een WALD remsysteem. De anders zo braaf ogende Lexus LS 600h houdt momenteel redelijk stand in onze poll tegenover de Duitse allemansvriend van Audi, de A8. Misschien dat de duistere kant van de hybride LS die WALD hier naar voren brengt nog wat spanning in de poll terug kan brengen?27 reacties

Give me the keys :D
Bumpers zijn te druk.
Maar een originele in het matzwart, op z’n buik, getint glas en zwarte wielen is zeker wel ruig.
sodeju! is me dat even een mooi wagentje!
niet verkeerd, maar wederom niets bijzonders van wald.
Te slecht voor woorden..
Is het vermogen dan ook opgevoerd??
In het zwart vallen de extreme aanpassingen wat minder op, misschien dat ik het daarom nog vind meevallen.
nice… maar ben het wel met Citrofiel eens… ik denk dat als je hem bijvoorbeeld in het oranje besteld dat hij er veel minder goed uitziet en er meer als een ghettobak uit gaat zien…
vind hem wel erg laag hoor,
maar hij ziet er zeker niet verkeerd uit
Doe mij maar gewoon een mooie standaard LS600h.
@TWJ: Kijk.. jij snapt het.
Tuners moeten met hun vingers van hybrides blijven. Ok, je kan een passie hebben, maar de drang naar marktvergroting is blijkbaar zodanig groot dat ze een en ander gewoon verkrachten zonder erbij na te denken. En dat durft beweren dat ze auto’s beter maken. En hier wordt het dol zijn op zwart als reden opgegeven om die Lexus te tunen. Dat heeft daar niets mee te maken. Tuners en allerhande andere fanaten bedenken de meest onbenullige redenen om iets te tunen, ook al is het een ongeldige reden. En trouwens, van tuning kunnen we hier waarschijnlijk niet spreken, want is de motor aangeraakt?

Kortom: dat die Jappen hun misbaksels voor zichzelf houden. Die kunnen er vanwegen die spleetogen toch beter tegen!
@F1Tim: Baal je van je leven ofzo? Het is net of je het je persoonlijk aantrekt. Get over it. Dit soort dingen zullen altijd blijven.
OT: Als ik mijn geld niet eerlijk verdiende, zou ik hierin wel willen rondrijden.
een goed gelukte tunning vind ik, eindelijk een antwoord op a8/bmw7/s-serie. Er moet sowieso veel meer aandacht besteedt worden aan een alternatief voor het duitse geweld in dit segment. Zo ontstaat nog een evenwicht in autoland…
2e paragraaf, 3e regel: Spoilerts => spoilers.
Lang niets verkeerd mee. Erg bruut. Maar tevens erg fout voor de doorsnee mens. Dit is niet iets waarmee je aan een school kan passeren want dan krijgen de kindjes schrik. Dit is iets voor de ghetto of voor de rijke NBA spelers.
@As_long_as_it_is_fast: Heb je wel een punt, vind hem ook dik enkel weer die sletverlichting steekt mij weer tegen, als ze het dan plaatsen liefst in de lengte en niet dwars.
@davidve: Lengte en dwars omwisselen :) *
@davidve: Zelfs dan zou ik niet overtuigd zijn om hem te kopen. ;)
Mijn stem ging al naar de Lexus. Ik had deze bodykit toch anders aangepakt. De uitlaatsierstukken zijn hartstikke lelijk en nep, zodra ze zwart worden zie al gauw hoe nep ze zijn. De LED units had ik weggelaten, leuk voor Lamborghini kermisslee maar niet voor je Lexus. Fake airintakes in de sideskirts zijn not done! Bumperdikke splitter aan voorkant laten slanken en een paar verticalen lamellen verwijderen. Ten slotte staan multispoke velgen beter op een limousine. :D
Iedereen die belooft op de Lexus te stemmen vertel ik hoe je oneindig vaak je stem kan uitbrengen. 8)
Stuur mij maar een privé bericht. lekker polls beïnvloeden ala geenstijl. ;)
Gooooooeeeeeeedemorgen!
Da’s wel een eye-catcher zeg. Alleen hij is wel een beetje te laag ja. Voor derest is het wel een beest!
Dit zo een jaren 90.Kom lexus.KOm nou toch is een keer met een oogverblindend ontwerp.Dit lijkt natuurlijk nergens op.
Leip hoor! Vind het normaal al een mooie auto, zo ziet ie er ook nog eens betaalbaar en redelijk stoer uit!
En het ergste is.. ik heb nog nooit een “Black Bison” gezien.. en heb toch al vaak naar “Dances with Wolves” gekeken.
Wat een walgelijk lelijk ding zeg… Doet me echt aan zo’n kampersjonnie denken met trainingsbroek en te veel goedkope kettingen, armbandjes, oorbellen en andere ellende. Doe mij maar iets stijlvollers;)
Mooi zwart is niet lelijk?
Hij is wel erg mooi!!
De voorkant is vooral vet

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).