P Diddy geeft zoon (17) een tweede Maybach cadeau

Auteur: , 65 Reacties

Aangezien je als tiener niet genoeg hebt aan 1 Maybach heeft Sean "Diddy" Combs zijn zoon Justin Dior (aka Prince Combs) nog een Maybach cadeau gedaan. Waarom? Hij had zulke goede cijfers op school gehaald dat hij wel een tweede exemplaar verdiende. Hoe gek moet je dan zijn?

Vorig jaar kreeg Justin zijn eerste Maybach cadeau (een zwarte) tijdens een Super Sweet 16 Party en dit jaar kreeg hij van pappie zijn tweede Maybach voor zijn verjaardag. Hij had het afgelopen jaar namelijk zo goed zijn best gedaan op school als Diddy.

“Justin has turned himself around and is now an honors student, which he wasn’t before, so I wanted to treat him”

Zou hij die 2e Maybach gekregen hebben omdat de Maybach gefacelift is? Of zou hij nu een Coupe gekregen hebben? Overigens verwacht zijn vader niet dat Justin elke dag gaat cruisen in zijn nieuwe ride. Hij gokt dat zijn zoon bescheiden zal blijven en de auto alleen gaat gebruiken voor speciale gelegenheden. LOL!

“It’s a collector’s car so maybe he will use it for special occasions like on a first date, but like all my kids, he prefers the simpler things than the expensive things. Simple tastes.”

Kan iemand tegen deze man zeggen dat hij alle realiteit uit het oog heeft verloren? (via: digitalspy.co.uk, foto)

Diddy heeft sowieso een fetish voor het weggeven van auto’s, want hij gaf ook al eens een Gallardo aan Justin Bieber65 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
geef maar door aan oom diddy dat ik in juni jarig ben! ;)
@berend_fritsema: zou die ook een dochter hebben?:)
Diddy heeft idd de realiteit een beetje uit het oog verloren.

Met je Maybach op je first date, lol.
twee maybachs, wtf :-/ Hoe veel geld ik ook had, zou er niet eens over denken een maybach te kopen… Zoveel leukers wat je voor dat geld kunt krijgen.
@fant: “Zoveel leukers wat je voor dat geld kunt krijgen.” Dat heb je dan waarschijnlijk ook!
@fant: Die gaste die hun geld verdienen met roepen dat ze geld hebben, weten neit wat ze er mee moeten doen. Ik geloof dat puff daddy 3 veyron’s heeft, waarvan hij er 2 nooit gebruikt. En dat hij in New york ene flatgebouw heeft gekocht. Ik ben benieuwd wat zijn zoon krijgt als hij afstudeert. een eiland?
Wat heeft die gast toch met maybachs…
Diddy heeft helemaal niet de realiteit uit het oog verloren.

want hij gaf ook al eens een Gallardo aan Justin Bieber…

O. Wacht. Yes he PDiddydeladodadid.
Nou, ik zou niet te snel zijn als ik hem was!
Hij moet nog ergens 900 miljard vandaan halen… hahaha
http://www.nu.nl/achterklap/2434584/p-diddy-oorzaak-van-aanslagen-911.html
@thomkoudstaal: IN een van de liedjes van die rapper (biggie geloof ik)waar diddy rijk mee is geworden, rapt (geloof ik) biggie ‘blow up like the world trade’.
@meneersander: Ik dacht meer dat er ooit een film was waar ze een vliegtuig in een gebouw lieten vliegen, en dan zijn er nog die complot theorien dat Bush de dader zou zijn, wie verzint het, aleen die idiote moslims.
@meneersander:

1.) Dat komt uit Juicy
2.) Die vrouw is gewoon gek.
3.) WTC is al eens in ’93 opgeblazen

@360doos:

Die complot theorieen komt niet van moslims, maar van losers met teveel vrije tijd.
@bozewolf: oo:p
ik kom dit wel vaker tegen onder ouwe klasgenoten van me… omdat ie tijdens een gewoon proefwerk (geen examen) een 7 haalde kreeg ie een splinternieuwe ZR1 corvette.. :P
@spykerboy: Oude klasgenoten? ZR1? En jij bent 17? :shock:

Oh wacht, Koeweit, dat verklaart een boel. :lol:
@Citrofiel: juistem :P die gozer is nu ondertussen dood maja die dingen gebeuren (hij was niet fout maar hij is samen met zijn pa overleden door een of andere mogool die hun sneed) die ZR1 staat nu bij hun voor de deur stof te happen.. heeft al 4 maanden geen meter gereden! hij is nu van zijn kleinere broertje die nu nog 14 is..
@spykerboy: En je zegt het alsof het de normaalste zaak van de wereld is… :shock:
@Citrofiel: welk deel? :P als het gaat om het feit dat ie dood is… hij is niet de enige vriend die overleden is van me hoor ;) en het is alweer tijdje geleden… ik had nog een keer rijden te goed achter het stuur van dat beest… dat komt er nu niet meer van denk :/
@spykerboy: Nog meer overleden vrienden? Is Koeweit zo gevaarlijk? Verder dan wat overleden opa’s en oma’s kom ik niet in mijn omgeving…
@Citrofiel: tja er vallen daar per week netzoveel doden in het verkeer als nederland in een jaar heeft.. komt meden omdat daar nog leuk gereden mag worden maar de jongens dat met grote suvs doen die omslaan etc… daar mag nog rechts ingehaald worden en nergens camera’s etc.. dus je gaat vaak met 160+ zigzaggen door verkeer… tja dan gaat het fout… in juni mag ik er eindelijk legaal rijden dan ga ik ook is zo rijden, dan kanik niet meer gepakt worden voor rijden zonder rijbewijs :P
Jep, nu inzetten: een Zeppelin of een Coupé, wat zou het zijn? ;)
Volgens mij houden die kids helemaal niet van zelf rijden…
@Alwood: die Zeppelin is al hele tijd uitverkocht ;)
@robbie: maar als Diddy er een gekocht heeft kan hij die best nu krijgen toch? Of er stond er gewoon een bij een dealer ofzo?
@Alwood: die waren eind 2009 al uitverkocht. Dus dan was het logischer geweest als zijn eerste Maybach een Zeppelin was.
Kwestie van aan je kinderen te tonen dat ze hard moeten werken om dingen te bekomen in het leven…….
Even zonder grappen, mag ik zn “oude” maybach anders hebben, dan doe ik ook wel mn best op school hoor (A)
Als ik die zoon was, zou ik die Maybach gelijk verkopen en iets terugkopen waar je wél zelf in kunt rijden en iets wat wél een lust voor het oog is.
@Friez: dan laat je pas zien hoe dankbaar je bent om je cadeau :)
Simple tastes, gevoel voor humor heeft hij wel. Ik zou als tiener geen 2e Maybach op m’n verlanglijstje hebben. Je wilt toch gewoon een sportwagen lijkt me?! Zo’n Maybach is vooral leuk als je een CEO bent en in je auto leeft.
als ik geld te veel had zou ik nog nooit een maybach kopen, en dus zeker geen 2!
hoe kun jij nou veel genieten als je alles zo maar aangereikt krijgt? die jongen waardeert later niks van materiele waarde, misschien is dat wel goed ook eigenlijk
stroke the furry wall!
Lekker voorbeeld hoor, als ik goed mij best deed op school kreeg ik 5euro, Wat krijgt die knul als hij zijn examens heeft gehaald?
@Sjonny: Een landgoed?
Zou hij korting krijgen bij Maybach?
zondag word ik 17 :P
IK WIL OOK TWEE MAYBACH’S :(
Die zoon is ook zo een sjonnie hea met z’n snor. ik heb zijn sweet sixteen gezien. echt een mongol. genoeg geld maar niet genoeg hersenen
@MAB: niet genoeg hersenen? Hij haalt fucking hoge cijfers ;)
@robbie: ik had het eigelijk over die vader..
@robbie: Er staat niet wat voor cijfers er gehaald zijn. Er is geen standaard om een honors student te worden. Daarbij heb ik wel is artikelen gelezen dat Amerikaanse studenten heel vaak gewoon “A’s” krijgen, omdat het gemiddelde cijfer van de Universiteit dan omhoog gaat. Er vanuit gaande dat hij op een privéschool zit, waar je beter wordt begeleid is het misschien toch wat makkelijker om hogere cijfers te halen. (de motivatie van een maybach kan ook helpen alhoewel ikzelf een DBS zou hebben gevraagd, maar take what you can get..)
@purplehaze: je bent gewoon jaloers ;)
@robbie: Op de maybach of op de hoge cijfers.
Op dat laatste hoef ik niet jaloers te zijn.;)
De Maybach, tja tzal niet mijn eerste keus zijn. Waarschijnlijk niet eens in de top 100 terug te vinden van favoriete auto’s, maar hem gratis krijgen. Waarom niet? ;)
als 2e auto zou ik dan een R8 V10 GT willen , geen maybach… hij is 17 niet 77
@KaCh1ng: Helemaal gelijk.
haha, die mensen redeneren echt maar op één manier é
2 is meer dan 1
hoe rijker mensen zijn, hoe lelijker de auto keuze..
Eentje voor Justin en eentje voor Justins ego denk ik
Journalist: ‘Who is your daddy?’
Dior: ‘My daddy was a crazy bad-ass motherf*ing rapper. Now he’s just crazy.’
Wat moet dat joch ontzettend gelukkig zijn! En een zegen voor zijn ouders. Dat wil je toch meteen als schoonzoon! Zoveel karakter! 8)
@9000cse: meen je dat nou of bedoel je het gewoon sarcastisch?
@MAB: Uit je vraag blijkt, dat je mijn reacties nog niet vaak hebt gelezen. Uiteraard is dit puur sarcasme!
Hoe kan die jongen nog een doel voor ogen hebben in het leven als je vanaf het begin al alles het beste krijgt? Het is net zoals een playstationspel kopen dat al uitgespeeld is van het begin; Eventjes erg leuk omdat je alles unlocked hebt en kan gebruiken maar na erg korte tijd merk je dat er niets meer te bereiken valt. Je moet toch nog ergens van kunnen dromen in je leven of niet soms?
Ik geef toe, rijk zijn moet toch wel fijn zijn, maar ik zou toch het toch iets rustiger aandoen als vader. Je leert je zoon hier niets mee, integendeel
Wat een leuk gezinnetje is dat toch.
Zo heerlijk ‘gewoon gebleven ‘
Ik ben echt dol op dat soort mensen.
Totaal niet nouveau riche.
En dan nog lid van de padvinderij ook.
En oude vrouwtjes helpen oversteken.
Lid van de US Dierenambulance.
Staan in de soepkeuken om de minderbedeelden te helpen
Slapen altijd daklozen in huis.

Geweldig.
@desjonnies: Net als yolante!
De Maybach zal zeker voorzien worden van 20.000 inch velgen?
Typische auto voor de rap cultuur. Ik weet dat een RR Phantom ook niet het meest schappelijke imago kent, maar de Maybach doet er makkelijk een schepje boven op.
Hopelijk wordt de nieuwe Maybach (in samenwerking met Aston Martin) een stuk minder “bling-bling”.
Wat heb je nou aan een maybach? als je tog geld zat hebt heb ik liever wat sportievers en snellers, bijv. zoals die gallardo die hij voor zijn 16e verjaardag al heeft gekregen..
Deze jongen is echt op weg een leuke, evenwichtige jongvolwassene te worden met beide benen op de grond……dacht het niet, meer onuitstaanbaar, verwend en met z’n neus in de poeder.Alleen de sterkste benen kunnen de weelde dragen. Hoop voor hem dat hij dat heeft.
Trouwens heb je de uitzendingen van Cribs weleens gezien. Grote huizen met soms wel drie keukens terwijl die gasten soms helemaal niet koken. En drie SUV’s voor de deur en meer van dat soort rommel en drie Mercedessen en twee Ferrari’s. En dan nog niet tevreden zijn…goed voorbeeld.
Laten we bij het begin beginnen en mijn verbazing uitspreken over het feit dat er úberhaupt mensen zijn die de muziek van deze rappert kopen ….Totale verspilling
Heh? wat moet je in godsnaam met 2 stuks? Eentje voor als de andere op onderhoud moet? Eentje voor de winter in het rood (goede zichtbaarheid) en wit in de winter? Te gek voor woorden dit. :p
musztiistar via iPhone app
Ik snap niet waar iedereen zich druk om maakt het is p diddy’s geld hij gaat heus niet vragen of die een auto voor zijn zoon kan kopen en als je geld teveel hebt moet je het ergens aan uitgeven..
Wat moet je met een maybach ? Groot dik en lomp en het ergste van alles is dat ze hem zelf rijden ipv zich laten rijden. Hoe corny is dat.
Ik kruig nog niet eens een afgetrapte Polo I voor me verjaardag.
Heeft deze jonge geluksvogel nu de Maybach met AMG-krachtbron gekregen of de “normale” variant?

Wat trouwens heel erg knap is dat je de motor van zo’n “flatgebouw” niet tot nauwelijk hoort. Erg knap!

In mijn ogen niet bepaald een mooie auto. Voor het geld dat je neerlegt voor een Maybach is het ook net zo gemakkelijk om je een Merc S600 of BMW 760 aan te schaffen. De overige 4 euroton kun je dan uitgeven aan ander leuk speelgoed. Echter, wat hier al gezegd word: Het is P Diddy’s geld dus hij zal zelf wel bepalen wat hij aanschaft/aftikt en cadeau doet aan familie van hem.

Ben ik jaloers? Neuh.. (okay, klein beetje dan) ;)
@koen92winterswijk: Er zelf voor werken geeft je (wanneer je eenmaal genoeg geld hebt voor een auto) veel meer genoegdoening en trots dan dat je alles maar in de schoot geworpen krijgt en er niets of nauwelijks wat voor hoeven te doen. Dan heb je echt iets om naar toe te leven.
Maar dat is hoe ik er over denk.

Ik kreeg ook geen auto toen ik 18 werd. Ik ben nu 19 maar ik kan het financieel (nog) niet bolwerken om mijzelf een auto aan te schaffen. Gewoon elke maand een bepaald bedrag opzij zetten en dat volhouden totdat je wat leuks tegenkomt op het net. Ben ik ook aan het doen. :)
verwende neger.. :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).