Kijk, een vliegende Hyundai Veloster

Auteur: , 18 Reacties

Nog geen maand na de introductie van de Veloster heeft Hyundai alweer een nieuw smaakje voorbereid. Beschikbare info is nog wat summier, maar hier hebben jullie alvast de eerste foto van de Veloster in rallytrim.

Inderdaad, deze bestickerde Koreaan zal over niet al te lange tijd op verschillende rally-parcoursen te vinden zijn. Hyundai zegt verder nog eventjes helemaal niets over de specs en andere details, maar ze laten -bij wijze van teaser- wel deze breedbeeldfoto over de internets gaan. Tja, als we dan toch gaan teasen, dan maar zo. Op 9 februari wordt de rallybak officieel onthuld.

Dan nog even over de gewone en stickerloze Veloster. Op de Autosalon van Geneve -vanaf 1 maart- maakt hij zijn Europese debuut. In eerste instantie beschikbaar met een 140 pk sterke 1.6 GDI, later wordt er een sterkere turbovariant met ongeveer 200 pk aan de lineup toegevoegd.
18 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
In rallytrim ziet hij er nog best vet uit.
Die bovenste rallyfoto oogt goed, maar verder ben ik er niet zo gecharmeerd van.. Wel goed geprobeerd uiteraard!
Op zich is Hyundai best leuk bezig de laatste tijd! (Genesis coupe, dit autootje!) Ga zo door Hyundai!
Hij heeft wel wat weg van de meganne coupé en de sirocco, die 2 vin ik mooi, maar ik zou liever deze willen, zoals koen92winterswijk zegt: Hyundai is goed bezig
Eigenlijk is het echt een leuk ding… :o
wat ist nu eigenlijk, velostEr of velostAr??
@cisn: stEr, waarschijnlijk om in te spelen op roadster en VELOcirapTER…
Hmmmm, best vet.
Maar doet u mij maar een Proton S2000. Laatst voor het eerst gezien in top gear. Wat een geniale bak. Heerlijk geluid ook.
beetje een hyundai met een citroën ds3 gemixt. ziet er best leuk uit, alleen moet denkik nog even wennen aan de achterkant want die ziet er niet uit.
Altijd nice, zo foto’s van vliegende auto’s. Spectaculair, en moet een enorme kick geven als je erin zit. En een smak als je neer komt. :p benieuwd naar hun prestaties.
Ik vind dit echt een toffe bak. En dat ie gaat rallyen maakt ‘m niet veel minder smakelijk, nee.
lekker hoor! kijk gewoon niet naar het logo :P
Wauw, Norge heeft eindelijk z’n schuurijzer opgevoerd…
Mooie rallybak! Vind eigenlijk die Veloster toch wel een dik ding. Als die er is ga ik die toch eens bekijken, mooi ding! Vooral in dat BMW 1 M oranje ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).