Autoblog Uitzending Gemist: Top Gear S16E03

Auteur: , 28 Reacties

Gisteravond was het weer zo ver. De Britse vrienden van Top Gear deden hun ding op de BBC. Uiteraard hebben we weer een online herhaling voor jullie.

Er wordt dit keer een dikke man vermoord, een ezel ingehaald en James May draagt een panty op zijn hoofd. Ook worden er wat leuke hatchbacks vergeleken en Jonathan Woss komt langs in de studio. Zelf heb ik hem ook nog niet kunnen kijken, dus of het een succesnummertje was moet u zelf maar even beoordelen.28 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ik vond het gedoe met ‘als Bentley niet wilt meedoen, zetten we maar een vergelijkende wagen in’ weer belachelijk. Weer zo voordehandliggend en afgezaagd.
Voor de rest was het een toffe uitzending, met die RS500 en zo. Alleen beetje oneerlijk in de dragrace. Tuurlijk zijn 4×4 aangedreven wagens veel sneller op een natte piste. Die RS500 raakte niet weg van de start :D
@BloodSeaker: Helemaal mee eens. doe mij maar de rs500
(no doubt if u are a fordguy) :p
Doe mij maar een C30 Polestar! Damn, wat een bak en wat een geluid!
Vond idd die ”bentley” niks. Had wel gehoopt op een bentley mulsanne.
Als ik thuis ben vanmiddag maar even kijken (;
Vond het een goede uitzending… (behalve die zeveraar in de RPC) En ik kan er nog wel goed om lachen om het hele gedoe van de Mulsanne, in the end heeft Bentley nog altijd geweigerd ze een Mulsanne uit te lenen en wanneer je zo’n programma, Jeremy Clarkson, op de tenen trapt weet je dat je je aan zoiets mag verwachten. Voor de hand liggend? ja. Maar die S65 maakt veel goed, wat een heerlijke wagen.
Echt super dat jullie alles online zetten! Kan het op zondag nooit zien… Maar dankzij jullie wel! Keep up the goodwork!
@label89: Gewoon streetfire.net :P

Ik vond het dit keer een leuke aflevering. Maar het hoogtepunt ligt al ver achter ons… en dat is jammer. (Maar ook niet onbegrijpelijk)
De grootste verrassing van deze uitzending was toch wel de Volvo C30 Polestar. Wat een monster en wat een geluid. Jammer dat ze hem niet gaan maken. In een onopvallend metallic kleurtje heb je een echte wolf in schaapskleren. Voor de rest een slaapverwekkende uitzending, langdradig gezemel met het nieuws en Jonathan Ross was ook niet echt boeiend.
Qua inhoud heb ook ik wat op mijn honger blijven zitten bij deze aflevering. Maar ’t blijft een waardig alternatief voor andere programmatie op de ‘idiotbox’.
Hoewel Jonathan Woss zijn naam wel zo uitspreekt heet de beste man echt Jonathan Ross
@valetparker: Inderdaad.. was me ook opgevallen ;-)
aardige poging om zo bentley in de zeik te zetten, maar na 20x weten we het wel. jonathan ross was juist leuk, veel mensen snappen die humor niet heb ik het gevoel.
Ook goed trouwens, die muziek uit Inception.
aha, hier zat ik op te wachten, het is belangrijker dan de reminder

bedankt
Tsja, ik heb het gevoel dat dit seizoen een beetje het begin van het eind is. Alles is al eens gedaan, alle grapjes zijn al eens voorbijgekomen en het lijkt wel alsof ik dit seizoen alleen naar de herhalingen zit te kijken…
Ik denk dat ze gewoon 4x per jaar een special moeten doen en het daarbij moeten laten. De specials blijven leuk, maar de rest erom heen is te uitgekauwd…
@OverSoft:
Mwa begin van het eind.. Zou kunnen maar ik denk dat topgear juist de laatste jaren enorm veel meer bekijks krijgt.
Denk dat het succes ze misschien aantast op een manier dat ze toch wel leuk gevonden worden.
JC vind ik wel de laatste paar afleveringen erg acteren. Vroeger was hij gewoon meer zichzelf en waren de grapjes ook wat ”echter”. Nu doet hij alsof hij dom is. Net als met die rode auto dat hij achteruit de berg afrolt…
Beetje jammer..
Specials blijven idd wel heel erg leuk. Eens een keer wat afwisseling.
Bentley kan er gewoon niet tegen.Begint gelijk te rammelen na de uitzending.
Wow die Mercedes S65 AMG is dik.
Vond het weer een leuke aflevering, maar moet wel zeggen
dat sommige dingen een beetje standaard worden bij top gear.
Waarom heeft bentley de mulsanne niet uitgeleend dan? Hij zou niet onderdoen voor de rest
hahahah, HMS Driftwood.
@Stopwearingpants omdat bentley het misschien niet zag zitten om hun Mulsanne op een stuk drijfhout te parkeren of ermee te gaan driften op gladde bergweggetjes langs achteruitrijdende auto’s.
Was niet de beste aflevering maar ze was nu ook weer niet slecht…
Vond het wel jammer dat er geen Mulsanne was… maar die S65 amg maakte het al wat beter… want wat een ongelooflijke mooie wagen is dat zeg…!
Ik zie zojuist op de BBC2 dat het weer bezig is. Misschien is dit dus ook een goede tip. Als je het zondagavond om 21.00 uur gemist hebt, het word maandagavond om 20.00 uur op de BBC2 herhaald! Onthoud dit! :)
Geweldige aflevering ! Thanks AB !
Geweldige aflevering :D Heerlijk! Heb zelf overigens is de RS en RS500 mogen rijden. Dat motorgeluid is zo verslavend
Het was weer een geweldige allevering! Vooral visuele en audio-aspecten vond ik steengoed. Alleen daarom al heeft Top Gear voor een flinke streep voor. Ook qua humor en zelfspot heb ik weer genoten.
Ik moet zeggen dat ik de Mercedes S65 AMG een fenomenaal mooie, stoere limo vind. Wat een kracht en wat een power herbergt die V12 biturbo, ongelooflijk!
Met recht ’s werelds snelste productie-limousine ter wereld. (En niet eens de allerduurste overigens)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).