BMW Vision/i8 gespot op set Mission: Impossible 4

Auteur: , 14 Reacties

De Mission: Impossible-films staan altijd garant voor een stevige dosis actie, vooral dankzij de hoofdrolspeler Tom 'you can't catch me, gay thoughts' Cruise. Maar heel veel auto-actie hebben we nou nog niet gezien in de vorige drie delen, echter: hier komt wellicht verandering in. Op de set van het vierde deel werd namelijk BMW's zuinige concept, tezamen met een stoot supercars, gesignaleerd.

Als we de voorgaande delen (uit het hoofd) even afgaan, dan zaten er in deel 1 volgens mij meer treinen dan auto’s, in deel 2 gebeurde de meeste actie op een motor, en in deel 3 was het automotive hoogtepunt een Gallardo die vakkundig aan stukken werd geblazen. Hoog tijd voor wat meer octaan dus!

Wat de Vision EfficientDynamics op de (Canadese) set deed weten we niet precies, maar materiaal voor een spannende achtervolging is het niet echt, tenzij je het spannend vindt dat je nemesis eerder zonder brandstof zit dan jij. We gokken dus dat de Bimmer er vooral voor de show inzit. Gelukkig stonden er ook nog een flink aantal echte supercars op een rijtje. Deze waren eigendom van leden van de Vancouver Sports Car Club, en we hopen natuurlijk dat ze gebruikt zijn zoals het hoort en dat ze nu aan nieuwe bandjes toe zijn.

Supercars Vancouver SCC

Tom Cruise kan zelf een aardig potje sturen, dat hebben we bij Top Gear al gezien, en bovendien doet hij graag zijn eigen stunts, dus misschien heeft hij zelf wel plaats genomen achter het stuur van een van de exoten, wie zal het zeggen? Laten we in ieder geval hopen dat hij hier de deurhendel wel weet te vinden, want bij een Veyron was dit nogal lastig.

De foto’s zijn afkomstig van e90-post, alwaar je nog meer plaatjes kunt bekijken.14 reacties

Het ding is klein, licht, en heeft een uitstekende stroomlijn. De ingrediënten voor een (sport)auto, imo.
Mooie line-up!
Geen materiaal voor spannende achtervolging? Tuurlijk wel, die zijn toch altijd minder dan 100km, tot aan de (lucht)haven of het gebouw waar het meisje zit, dus een EV zou zelfs nog kunnen.

Daarnaast, zouden ze in Hollywood iets filmen wat eigenlijk helemaal niet kan? nee toch?
@Simpson: Het is in Canada. En daar filmen ze wel dingen die niet kunnen…
Hopelijk wordt ie ook vakkundig aan stukken geblazen :P
Weer een reden om die film te gaan zien :D
nou die bmw vind ik niet spectaculair, majah is vast een kwestie van wennen..
Die Vision i8 moet in Transformers 3 spelen.
wow dit ziet er heeeeel interessant uit!:)
Volgens mij klopt er iets niet met het plaatje bovenaan (997 GTS)
Hey-ooo, daar staat nogal wat interessanters dan de Vision, me dunkt :D Ik zal MI4 wel ooit eens meepikken, ook al is het maar op het internet.
Doet Magnum ook mee? ;)
Dit zouden wel eens de hoofdrolspelers kunnen vormen van een mooie achtervolgingscene… :-)
Welke auto is die donkerblauwe helemaal achteraan?
Als het met auto’s in is, zal ik hem wel gaan zien. Anders stond hij niet op het lijstje. Ben geen fan van het type film waar 38delen van komen..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).