Mario-kart: part deux met Rémi Gaillard

Auteur: , 20 Reacties

Karts zijn toffe dingetjes. Niet alleen begint bijna elke succesvolle motorsportcoureur er zijn carrière mee, je kunt ze ook nog eens maximaal opvoeren of er mee op de openbare weg rijden terwijl je rondjes draait om het gezag. De bekende Franse lolbroek Rémi Gaillard weet nog een leuke manier om een kart te gebruiken: met real life Mario Kart.

Reeds eerder deed hij hetzelde truukje door de straten van Parijs, en onlangs voelde hij kennelijk weer de behoefte om een zwarte snor op te plakken en een loodgieterspak aan te trekken. Et voila: deel twee was geboren. Bekijken hoe Gaillard wederom de Gendarmerie dolt en supermarkten onveilig maakt met zijn kleine vierwieler doe je HIERRR. Het is voor hem te hopen dat hij niet een van die snelle RS’jes achter zich aan krijgt, want dat legt ‘ie af.

Mario kart door Parijs20 reacties

Dat is toch een superoud filmpje?
@Scorso:

Deze staat pas een paar dagen online, jij bedoelt het eerste deel:

http://www.youtube.com/watch?v=MytfhzcSF-Y
Remi <3

Die gsxr1300-kart is ook wel geweldig anders; vraag me af hoe dat zou zijn met wat extra downforce (en een iets grotere bandenmaat)
-=edit: is gefikst, thanks!=-
Grappig! NEE
De eerste keer is het grappig, de tweede keer is het lomp en triest… Hij raakt door z’n grappen heen…
heb die gast nooit grappig gevonden….net als de lama’s.
De link naar ‘hier’ is inderdaad het oude filmpje. Dus wederom hoeft eigenlijk niet in de zin;). Daaronder zal dan de nieuwe zijn.
Randdebiel. Wrap erom heen en in de magnetron
kende deze al.

deze is ook wel leuk
@NLBUURMAN: Snelste van het snelste in de kartwereld zijn de 250cc Superkarts.. bijna 100pk uit een tweecilinder-motor, 0-100km/h binnen 3sec, topsnelheid boven de 250km/h en gruwelijk veel downforce.. Check ’t volgende filmpje maar eens: http://youtube.com/watch?v=xXS7X8CFV64. Ook mooi om die slide throttles van de carbs open en dicht te zien gaan.
Ik mag dan citrofiel en francofiel zijn, de Franse humor is blijkbaar niet mijn humor. Die Gaillard kan me niet boeien, laat staan laten lachen.
Ik vind hem juist hilarisch. Vooral zijn kangeroo-act.
@Relief: Die was inderdaad geniaal, vooral dat stuk met die golfer bij ’t water.. :D Kwam niet meer bij! http://youtube.com/watch?v=81szj1vpEu8
@Svensson:
haHHA HUMOR XD
@Svensson: Is inderdaad hilarisch :-)
Net zoals vele van zijn andere filmpjes ;-)
Lol, geniaal die kangoeroe act XD
En het tweede MK filmpje is beduidend minder leuk dan de eerste.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).