Ook Renaults R-Space concept is gelekt

Auteur: , 16 Reacties

Vorige week werd lekten de beelden van de Renault Captur Concept voortijdig uit, en de R-Space concept is hetzelfde lot beschoren. Een toevallige(?) voorbijganger legde de conceptcar, die op de beurs van Genève gepresenteerd gaat worden, op video vast.

De R-Space staat waarschijnlijk op eenzelfde platform als de Mégane en wordt daar het ruimtebroertje. Eerste indruk van de uiterlijke kenmerken: de voorruit staat onder een heftige hoek en de treeplanken zien eruit als extreme opstapjes die je normaal alleen op terreinwagens terugvindt. Allemaal lekker overdesigned, zoals het hoort bij een concept.

Tijdens het bekijken van de eerste tellen van de videobeelden ontstaat er wellicht een flinke nekkramp, maar het beeld draait bij en dan komt er een goede indruk van de oranje Fransoos. Renault heeft bedacht dat het ontzettend leuk is wanneer we aan een kleur kunnen zien in welk hokje we een conceptcar kunnen plaatsen. Oranje betekent dat we met een SUV/cross-over te maken hebben. Rood staat bijvoorbeeld voor sportief bij Renault, zie de Dezir concept.

De R-Space is waarschijnlijk een voorbode van de nieuwe Scenic, die over enkele jaren op de markt zal verschijnen. Als je de R-Space helemaal het einde vind kan je vanaf 3 maart in Genève terecht om hem te aanschouwen. Zodra Renault officiële informatie vrijgeeft horen jullie meer van ons. Bekijk nu in ieder geval de video op Autojunk!

Klik om de video op Autojunk te bekijken!16 reacties

Ziet er geinig uit. Niet verkeerd, zeker niet. Leuk stadswagentje. Straalt ook wat power uit vind ik, dus een leuke motor erin zou niet verkeerd zijn. Sterke spot overigens!
Aparte verschijning zo in het straatbeeld lijkt me! Wel mooi om te zien hoe de filmwagen eruit ziet, binnenkort leuke promo? :D
Heedt wel wat van de Avantime!
@Jokkebrok: daar moet ik idd ook aan denken ;) En dat is helemaal niet verkeerd :D
Het ruimte-broertje van de Mégane? Dat is de Scénic toch al? Lijkt me eerder een DS4-concurrent. Renault gaat Premium…
@Esprit_de_Flandre: Daarom ook “voorbode van de nieuwe Scenic, die over enkele jaren op de markt zal verschijnen”. Maar als dit al tot een productieauto leidt, wat natuurlijk niet hoeft bij een concept car, lijkt de door jou genoemde optie me ook geen vreemde.
@Citrofiel: Renault & premium? LOL!
@robbie: Waarom niet? Als zelfs al BMW Premium wil doen met hun ‘i’… :P
@robbie: Roepen ze toch even een ander merkje in het leven. ;) Citroën en ‘premium’ vind je zeker ook een vreemde combi? Ze proberen het wel met de DS-reeks, waarom zou Renault niet iets vergelijkbaars kunnen doen?
@Citrofiel: Oeps, laatste alinea niet gelezen. Maar is idd geen slecht gedacht van mij hé :)
wat lelijk zeg! instant flop
@stopwearingpants:
hebt gij een spiegel voor u scherm staan?
;-)
Ziet er zéker niet gek uit. Alleen jammer dat er in werkelijkheid altijd zo weinig van de concepten over blijft. Heeft Renault wel vaker last van.
dikke wielen! toch sla ik hem over :P
Knap gevonden! Nietmooi overigens.
Wel mooie concept car… Net als die Captur :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).