Video: Eerste beeld van Aventador interieur!

Auteur: , 36 Reacties

We hebben inmiddels al een hele rits onderdelen van de nieuwe Lamborghini Aventador LP700-4 voorbij zien komen. Zoals de motor & versnellingsbak, wielophanging en de monocoque. Nu is het tijd voor de eerste beelden van het interieur en wat geluid van de motor!

We zien een Aventador lekker door de sneeuw rossen rijden, wat uiteraard heel makkelijk is met AWD. En tussendoor zien we ook wat flitsen voorbij komen van het interieur. Het is een beetje donker, maar toch krijgen we een aardig idee van het nieuwe binnenste van Lambo’s jongste.

Lamborghini Aventador LP700-4 spyvideo36 reacties

Het eerste waar ik aan dacht toen ik de foto zag was: Audi. Geen grapje. Jammer.
@raphael:

Het is dat er al veel van te zien is…
@SHFT: Is gewoon zo ik had precies het zelfde.
Vooral het stuur design inc. de geperforeerde gedeeltes.
cockpit ook, ook al is er nog weinig van te zien roept het gelijk audi op.
@raphael: de mensen die zoiets kopen kan het niet schelen zolang er een lambo badge maar op staat :)
Het ziet er totaal niet slecht uit hoor laat maar komen:D
Kan niet wachten…
@ raphael: Dacht ik ook. Jammer dat alles zo gemixt wordt.
Ik denk wel dat het een mooie auto wordt.

Wat voor moter komt er in te liggen?
@ewoudhoed

MOTOR!!!!
@ewoudhoed: Lees de tekst, er staan links in !
Het stuurwiel ziet er in ieder geval beter uit dan dat van de Gallardo en Mucriélago
lamborghini gaat met deze de jackpot raken in supercarland. pagani wil dagobert worden en noemt turbo`s hip. en ferrari krijgt nestgevoelens en denkt aan zitruimte voor kinderen..porsche is bang geworden van greenpeace en bouwt hybrides dus ik zet mijn geld op stieren die niet luisteren naar familie en behalve wat knoppen in het dashboard gewoon oude stijl gillen met 12 cylinders gaan brengen.
@rover: idd helemaal gelijk, ferrari krijgt ook steeds de neiging om in brand tevliege:D
@rover helemaal mee eens. raging bull f*ck the donkey from ferrari
klinkt een beetje als de murciélago RG-T
maar wat wordt er gezien als audi? de snelheidsmeter en de toerenteller?
Het geluid lijkt een beetje op dat van de Mansory Stallone, erg lekker. Op ongeveer 1.55 accelereert de Mansory en hoor je enige gelijkenis, de Lamborghini is alleen een stuk minder lawaaierig.
http://www.youtube.com/watch?v=dmEgDNjCmqg
Waarom trappen jullie in die marketingstrucs van VW? Net als dat er dan ‘heel toevallig’ een filmpje opduikt van bentley die het snelheidsrecord op ijs breekt (boeiend??) en de volgende dag maken ze ‘toevallig’ bekend een speciale editie te maken om dit te vieren. Met alle respect, maar ik denk dat je VW de gratis reclame niet hoeft te gunne
@iLoveStinger: dat filmpje van Bentley duikt niet “toevallig” op hoor. Daar krijgen we gewoon een uitgebreid persbericht van. Maar blijkbaar vindt jij het niet leuk om een auto met 330+ km/u over het ijs te zien scheuren…

En volgens mij zijn er genoeg mensen die benieuwd zijn naar de nieuwe Aventador en maar al te graag elk nieuwtje in zich opnemen. Wij kunnen er niks aan doen dat “de Duitse merken” wel een geoliede PR machine hebben en de Japanners & Fransen niet. Als die ook leuke stunts uithalen schrijven we daar ook over (denk aan alle “records” van de GT-R op de Ring).
@robbie: Touché Robbie, Touché!
@robbie: vind jij, robbie, niet VINDT jij. :D
Er knippert constant een rood lampje, volgens mij is dat niet zo goed. Maarja het is een proto.

Klinkt trouwens wel goed.
Golf VI interieurtje? Inkoppertje!
Gelukkig bevinden de schakelflippers aan het stuurkolom in tegenstelling tot Porsche. Het stuurtje ziet er gelukkig minder anoniem uit als bij de Murcièlago. 8)
@AutomotiveDesigner: Ohh jij gaat er één kopen? Vet man gefeliciteerd. Wel foto’s en video’s op autojunk zetten he! Ben zeer benieuwd. ;)
Was dat nou echt het uitroepteken waard?
Wat is/lijkt ‘ie trouwens stil vanbinnen.. in zo’n auto wil je elkaar toch niet meer kunnen verstaan? :p
Wellicht krijgt iLoveStinger een hardecplasser van de nieuwste Hyundai folder. Doe mij maar een Bentley die met 300 over een ijsplaat rijdt.
@mortsel2640 Ferrari is tenminste iets voor mensen met stijl. Ze hebben een reputatie van heb ik jou daar. Als ik een Ferrari zie langs rijden vind ik het heel vet lamborghinis zijn wel mooi alleen je ziet ze overal.
@rickmelis: Lamborghini’s zie je overal? Volgens mij zie je het verschil niet tussen een Lamborghini en een VW Golf dan of zo? Ik zit verdomd veel op de weg en ik zie 100x meer Porsches en in al die tijd heb ik zo’n 10 Ferrari’s gezien en pas één keer een Lamborghini!
’t stuur is al een stuk mooier dan dat van de LP640.. mooi zo!
gedwongenleaser
Wat is ie breed en laag en gemeen :D:D
Ik vind deze marketingstrategie van lamborghini geniaal. Op ieder blog wordt er over gediscussieerd en iedereen wordt lekker gemaakt voor wat er komen gaat.

Respect!
@feije: Ik vind hem ronduit irritant. :D Iedere keer iets nieuw, nog 2x zo vaag dan het vorige. Je krijgt gewoon geen deftig beeld van wat je te wachten staat. Vind het eerlijk gezegd nogal storend. Maar ieder z’n ding. ;)
Zie ik daar Audi-klokjes?
Ziet er wel redelijk goed uit voor zover je kan zien… En wat een gelul hier over Audi interieur….
Dat geluid is echt teleurstellend zeg! Niet omdat het slecht klinkt, maar omdat het klinkt als een Ferrari en niet als een schreeuwende Lamborghini:( Erg jammer!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).