Black Sapphire Metallic maakt de BMW 1M Coupé af

Auteur: , 20 Reacties

Zwart kleedt mooi af. Niet op auto's waar je ieder detail wil zien, wel op bijvoorbeeld een BMW 1M Coupé. Na de witte in Brussel een bijzonder fraaie afwisseling op dat vervelende rood/oranje.

De BMW 1M Coupé in het zwart dook het eerste op in de Playboy. Inderdaad geen porno maar ‘sex op wielen’ kunnen we het wel noemen. Gepubliceerd met antraciet velgen, BMW in de VS vond een setje zwarte patas beter op zijn plaats.

Alle goede eigenschappen van de 1M komen in deze auto naar voren. Eerst zie je een vrij beschaafde zwarte coupé. Gedurende 1 seconde is de auto ‘representatief’. Blijf je kijken dan vallen direct de uitgeklopte wielkasten en vette zwarte 19-inchers op. De grote schijven daarachter zichtbaar laten blijken dat het om een ‘echte’ auto gaat.

Eerlijk toegegeven, de BMW 1M Coupé heeft mij te pakken. Iets in de auto straalt “rijdt mij” uit tot in de extremen. De compacte carrosserie, breed uitstaande wielen. Zoals hierboven afgebeeld, doe hem zo maar. (bron: 1addicts.com)

Playboy en de BMW 1M

Playboy en de BMW 1M20 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Jammer van de reflectors op bovenste foto! Maar mooie wagen hoor! Maar de bmw op foto 1 verschilt van de bmw op de laatste foto, of denk ik dit maar!
@C220AMG: Klopt foto 1 is voor de VS maar de laatste foto met Duitse tekst duidelijk niet. In ieder geval heerlijke auto!
@C220AMG: lees de tekst en het is allemaal duidelijk.
@Donstil: Als jij dat duidelijk vindt? Ik kan het er niet uit afleiden dat het daadwerkelijk om een ander model gaat ja of te nee.
af-schuw-e-lijk
@Dev: jaloers?
We willen toch allemaal gewoon een 2002 turbo, of nie?
@forza3racer:Is dit toch een mooie opvolger van?
je kan hem in purpelpaars met rode randjes en groene stippen uitvoeren maar een mooie auto zal het nooit worden
Op foto 1 is die voorbumper toch way to big..
the-budel-guy via Android app
al geef je een aap een goude ring…….
@the-budel-guy: het is, al draagt een aap een gouden ring.
Het moet zijn: “Rijd mij”; gebiedende wijs, zo kort mogelijk.

Anyhoe. Ik vind ‘m nog steeds niet mooi.
Geen fan van zwarte velgen, verder is de ///1 gewoon top!
@beieren: amen !
Een 10e bericht over dezelfde auto kon ook nog wel.. pfff.. volgens mij geilt er iemand heel erg op de 1M. Hij is niet mooi, alleen snel en bruut. Zwart maskeert lijnen wat soms niet erg is maar imo alleen mooi op een strakke auto met chromen accententen. Zo’n 1M moet gewoon in het oranje of wit
Ziet er inderdaad wel strak uit in het zwart… Heeft inderdaad wel iets…
@Alwood: ‘rijd mij’ is de imperatief, niet Rijdt mij.

Wat me nu pas opvalt is hoe uit proportie die voorbumper is… Die komt er toch wel een stukje te ver uit naar mijn smaak. Voor de rest is en blijft dit autootje een beest op wielen.
Doe hem voor mij maar in ’t oranje! (en zonder zwarte velgen)
Hey die velgen heb ik ook!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).