Pagani Huayra – live foto’s uit Milaan

Auteur: , 37 Reacties

Gisteravond stond het Pirelli-hoofdkantoor in Milaan even in het teken van een wel heel bijzondere gast. En daarmee doelen we niet op Horacio Pagani zelf, maar het nieuwste product van zijn supercar company: de Pagani Huayra. Deze opvolger van de Zonda werd er voor het eerst aan pers & publiek getoond, en dit zijn de beelden.

Waar een Zonda qua uiterlijk vooral te typeren was als zeer extreem, is de Huayra een aardig stukje minder uitbundig vormgegeven. Dat heb je al snel als er geen giga-achterspoiler te vinden is, en er in plaats daarvan twee ‘flaps’ zijn geplaatst die omhoog komen wanneer nodig.

Pagani Huayra rear

Desalniettemin wordt dit de komende jaren één van de vele toppers uit het supercar-segment. Wat wil je, met een 700 pk en 1.000 Nm sterk AMG V12-blok aan boord. De 0-100-sprint hoeft met dit speeltje dan ook niet langer dan 3,2 seconden te duren. En het schijnt dat deze geweldenaar pas ophoudt met accelereren als de 370 km/u is bereikt. En het mooie is dat ‘ie gewoon in de 14% bijtellingscategorie valt! O wacht, nu overdrijven we. Anyway, Foto’s van de onthulling -waarbij Horacio Pagani zelf het woord deed- staan in de gallery! (bron: Autoblog.it)37 reacties

Ik begin ‘m al vetter te vinden!!
@feboboy:
hahaha je bent me voor zie ik ;)
Echt een geile kleur!! met de eerste foto’s vond ik h’m niet zoo mooi, maar het begint wel steeds mooier te worden volgens mij
Ik vind de neus er nogsteeds te stomp en de motorkap er te rommelig uitzien, de rest wordt beter naarmate de tijd verstrijkt ;)
hij heeft wel iets….
iets te veel carbon?
Nee, het is ‘m niet. Ik weet het niet, maar de buitenkant heeft niet de magie van de Zonda cinque en de binnenkant is zo kitscherig dat Spyker spontaan op Saab gaat lijken. Maar goed, ik ben geen potentiele koper. Dat zijn de Arabieren en die vinden dit soort over de top styling prachtig. En Amerikanen zijn ook wel gevoelig voor kitsch. Komt het even goed uit dat deze auto ook in de USA op de weg mag.
geweldig ding
op de amerikaanse jhonnyvelgen na ziet er best goed uit … toch mis ik de de zonda net als we die zijn machtig geluid zullen missen , want deze heeft maar een zielig brommetje tegenover de zonda
Vond de Zonda ook geen plaatje, wel een indrukwekkend monster weer dit.
Kan haast niet wachten tot Pagani met de Huayra Cinque Tricolore HH 750 Uno Absolute komt!
wat een zalig interieur, en ja hij wordt met de dag mooier !!
Weer een topproduct van Pagani en de Zonda was na meer dan 10 jaar toch wel aan vervanging toe. De Huayra is verfijnder alleen de naam, tja klinkt niet echt lekker.
Ik vind hem nog steeds op een walvisbaai met wielen lijken… Hoe lang ik ook kijk, ik kan hem toch niet mooi vinden. Eigenlijk vind ik hem afschuwelijk. Maar zoveel mensen, zoveels smaken zullen we maar zeggen he?
Handig.. Een gaatje onder je stoel voor hoge nood:) wat een rommelig dashboard
Het interieur is iets te hightech voor een Zonda. Het design trouwens ook wel een beetje. Hopen dat het ding niet te simpel en gecontroleerd rijdt.
Hij zit ook al in de nieuwste Need For Speed die eind maart uitkomt!
http://www.youtube.com/watch?v=jBAGDMSgWy8
Jaaaaaaaa vette bak weer had even mijn twijfels zoals meer hier maar vind hem echt dik
Echt een mooie wagen maar twee dingen moet ik toch heel erg aan wennen de achterlichten vind ik iets te lief en de deuren niet echt orgineel en ietsjes te groot als ze open staan maar kan ook aan mij liggen hoor :) .
De achterkant is het net niet want het lijkt wel alsof hij zn spoiler is verloren,
@The360box: Ja vind ik ook, de uitlaten zien er ook zo kaal uit. De 4 in 1 cirkel vond ik juist zo gaaf
Wat een in en in lelijke auto.
Het is wel een feit dat Pagani het begrip “racemonster” zeer
letterlijk tot uiting weet te brengen.
Hopelijk is hij nu aan het sparen om voor het volgende ontwerp een heuse ontwerper in te huren.
begin nu wel een beetje benieuwd te worden naar andere kleuren én een paar fatsoenlijke velgen
Wat een wagen… In het begin vond ik hem niet echt mooi… maar nu begin ik hem steeds meer te appreciëren… En wat een prachtig interieur… En het oog voor detail in het interieur…. fantastisch gewoon!
De Zonda is een icoon en deze zal het worden. Prachtige wagen maar hij ligt toch wel zeer dicht bij de grond. Wat met verkeersdrempels ?
Even wachten op een “snellere” versie, want helaas heeft de eerste in zijn soort weer van die lelijke chromen wielen…..
begint steeds meer te wennen. En ik zag net een interieur detail waar ik verliefd op ben nu, de schakelpook:
http://www.autoblog.nl/image-gallery?file=Pagani/Huayra_live/Pagani_Huayra_live_24.jpg
beetje zoals spyker, maar zeer cool!!!
Ze mogen trouwens nog steeds een rondje om de uitlaatpijpen doen, zoals bij de Zonda. En iets anders met de achterlichten moet ook te doen zijn
Knalblauw graag… dan pak ik hem wel mee ;-)
uuhm maak een klein vleugeltje pleas?? eentje van achterlicht tot achterlicht. niet 2 flappen:S
Helemaal geil! Hier gaat mijn hart sneller van kloppen; en dat interieur!! allemachtig wat een masterpiece
Yes nog steeds die amg v12!
dat interieur is nou niet vrij overzichtelijk, ze hebben er maar gewoon wat ingegooid…
Téééring, hoezo overstyled!
huaayroeruayruayruayaryauyraaaa – haaatsjoeee !
Hij is niet zo bruut als de vorige en de velgen zijn ook maar niets, maar damn, ziet er toch wel ok uit.
WOUW! Check dat interieur zeg! Ongelooflijk hoe mooi het stuur en de klokken ed zijn, geweldig! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo’n mooi interieur gezien heb…
Prachtige auto in deze combinatie zou ik hem willen zonder maar ook iets te veranderen. Op alle vlakken onderscheidend, gewoon een echte pure Pagani. Niets maar ook niets heeft iets weg van een andere supercar. Ik hoop daarom ook dat Pagani altijd zo exclusief zal blijven en vooral niet in handen zal vallen van de VAG.

Als voobeeld te noemen de Lamborghini Aventador is een mooie auto, maar je merkt en ziet toch de Audi invloeden. Wat ik zelf persoonlijk jammer vind.

Pagani blijf ook van Pagani en laat de wereld zien hoe je pure extreme supercars moet bouwen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).