Bruut! Dartz Prombron Black Russian China Edition

Auteur: , 23 Reacties

Sinds kort zijn onze favoriete asobakkenbakkers van Dartz een samenwerking aangegaan met een Chinese partij. En om dit heugelijk feit te vieren hebben ze een extraspeciaal modelletje van de befaamde Prombron uitgepoept. Maak kennis met de 'Black Russian China Edition'. Kijk, dat is nog eens een pakkende naam.

Dat de SUVjes van Dartz flink aan de prijs zijn, dat weten we. Doorgaans ben je minimaal een 1mio euro kwijt voor een beetje Prombron. Maar voor dat geld krijg je echter wel een zwaar gepantserde vierwieler met een zeer hoge awesomeness-factor terug. Deze uitvoering voor de Aziatische markt is uitgevoerd met kogelwerende ramen, 22 inch velgen die eveneens het nodige wapengekletter kunnen tegenhouden en een uitlaat gemaakt van wolfraam.

Onder de matzwarte kap ligt een kneiter van een diesel V8-blok (8.1L, 450 pk, 850 Nm) en het interieur van deze bak is uitgevoerd met een audiosysteem van Rogue en extra kevlar-bepantsering. Zo kun je ongestoord naar je favoriete Russische rocknummers luisteren terwijl je met gemak een warzone, mijnenveld of Amsterdam West doorkruist. Verder zien we een groot navi-scherm in het interieur, LCD’s in de hoofdsteunen en lederen bekleding. Een prijskaartje voor deze speciale Prombron is nog niet bekend gemaakt. (via GTspirit)23 reacties

voor in veghel-zuid zal dit ook handig zijn
Op zich is het wel grappig, alleen het is wel erg als dit je moet zijn.
het is ook heel erg jammer dat het geheel nog steeds zo lelijk als de nacht is..
@bakkerst: Boejuh…

Ik vind hem eigenlijk wel wat hebben.
Vooral die ster op de voorkant.
Lijkt een beetje op de gigantische dieseltreinen die ze vroeger door de USSR hadden lopen.
deze auto is erger dan een range rover
Zwaar bepantsering maar volgens mij is de brandstoftank makkelijk bereikbaar. Een scheut brandende benzine erin en de deurtjes gaan echt wel open….
Erger dan een Range Rover? Een Range Rover is stijlvol…
@rufctr01: Dat groene dopje kon nog wel eens een goede bekende van je gaan worden.
Ik heb een keer deze tegen mogen komen in St.Petersburg, geweldig! Echter werd de auto vergezeld door nog twee G-klasse met indienmate onvriendelijke ogende figuren erin, dat een uitgebreide photoshoot me niet verstandig leek.. :(
Hier in SPB staat op elke hoek van de straat een Hummer/RangeRover/G-klasse; met zo’n Dartz maak je tenminste nog indruk!
Nu nog maar wachten op de LibiĆ«-edition… ;-)
@Hubert:

Is goed mogelijk, maar dat zal er dan wel van af hangen of er een geschutskoepel op de optielijst staat, plus nachtzicht apparatuur en wat extra ‘gun racks’..
@bakkerst: Made in Russia!
Dus met een zak dollars zetten ze er nog wel een scud raket installatie op het dak. En spuiten ze hem ook nog wel roze als je dat wil.
WHOAAAAH, DAT STUUUUR!!! Hahaha, lelijk! Sowieso past dat hele Toyota interieur niet bij zo’n brute bak.
zit er ook een shotgun bij ofzo? haha
Lijkt me opzich wel grappig om te hebben.
Alleen dat exterieur… erg pijnlijk om te hebben.
En hoe vaak word je in Nederland nou beschoten??
So wat een originele naam, hij had net zo goed Black Russian White China edition kunnen heten, was toch net iets origineler:P
China is de ideale markt hiervoor. Klanten genoeg onder de rijke elite…
Wat is er mis met A’dam West?
Lol, dat kan alleen in Rusland. Je persauto met een platte achterband op pad sturen.
Dan ziet men mij maar als iemand die eea te compenseren heeft, maar als ik de centen had stond deze op mijn oprit! Zo’n auto staat gewoon garant voor de sterkste kroegverhalen over het overleven van RPG attacks, IED’s en Al Qaida. Wat wil de man van tegenwoordig nu nog meer?
Vond de whalepenis edition leukerder
Wouter? Sascha? Wanneer een rijtest?
Hoeveel CO2 stoot hij uit? En wanneer komt de hybride?
Nep LM002? Of de LM003…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).