Video: Ferrari Four in your face!

Auteur: , 69 Reacties

Ruim drie minuten Ferrari-pr0n in je ogen en oren...

Nog even wat steekwoorden over de Ferrari Four om je geheugen op te frissen: 4WD, 1790 kg, 660 pk, 683 Nm, 3,7 seconden en 335 km/u. Na de video met testbeelden hebben we nu een tweede deel met beter beeld en beter geluid. KLIK!69 reacties

Eerste reactie: Geil!!!:D Maar als ik nog es goed kijk vind ik hem tog wel een beetje op de Panamera lijken! Want Ferrari ken natuurlijk niet achterblijve op de concurrentie
SCHIT-TE-REND!
een blije ferrari
@Johan-SV: Je hebt die auto net voor mij verpest >.>
En wat mag dat snoepje kosten?
The joker heeft net als batman zijn eigen auto vanaf nu?
Mooi ding hoor maar een beetje zieke grijns op zijn bek heeft die FF wel ;)
Damn, de Ferrari badge echt waard. Enzo zou hier trots op geweest zijn. De sound van de motor, de vloeiende lijnen… jajaja… kunst op wielen.
ilike
Van voor lijkt het net alsof hij een ‘big smile’ heeft…..en terecht!!!
Gatverdamme, vind het echt 10x niets…ferrari familiebak bah. Nee mij doet het niets, kijk naar de historie van ferrari en kijk wat hieruit komt..wanneer komt de suv uit? En de ferarri mini? :|
@Directeur:

Zeikwijf.
@Directeur: Dat zal niet lang meer wachten want nu is het hek van de dam, als Ferrari zich als ‘budgetmerk’ gaat aanprijzen met gedrochten als dit dan rijdt ik liever in een Dacia Duster, echt.
@The360box: alsof jij ooit in een Ferrari zal rijden.
@The360box: budgetwagens van een paar ton ;) denk t ook :P
Net als de 456 en de 612 is dit weer heel erg wennen maar hij mag er toch wel zijn. dat rood staat hem niet zo maar in het antraciet is hij toch wel mooi.
@ptr:

456?

612 mooi? Tijd voor een bril wellicht? Die is lelijk. Past heel goed in het rijtje met Dacia en Prius.
Bloody freaking fantastic! Zo op het filmpje is hij schitterend.

Over twee weken zie ik hem in Geneve, ben benieuwd.
@raphael:

Wedden dat je hem mooi vindt? Wanneer je zo’n smakeloze Maserati mooi vindt, dan vind je deze helemaal mooi.
Spijtig dat het te veel kost, anders zou ik het wel weten. Perfect om uw kinderen naar school te brengen en daarna naar het werk. Als je ziet dat een Beintley GT zeer goed verkoopt, dan is dit toch een zeer goeder beslissing van Ferrari. De mensen die dit vergelijken met een panamera snap ik niet zo goed, de FF zal waarschijnlijk bijna 4x meer kosten.
super mooie auto, maar vreselijk slecht gemaakte video. Het geluid is zo vreselijk gemanipuleerd. zonde. maakt de auto er niet minder om
Klinkt anders wel behoorlijk gaaf. Het filmpje op zich is ook erg strak, verschillende omstandigheden, settings. Erg strak en begint me meer en meer in de smaak te vallen.
doet me denken aan die BMW z4 met die dikke reet, kortgezegd lelijk. voor mij is daardoor de hele auto verpest, de specs zijn wel indrukwekkend!
Super gaaf filmpje, maar beste mensen van Ferrari, weten jullie zeker dat er hier en daar niet een beetje getruct is..? Soms komen beeld en geluid niet bepaald overeen en het laatste shot waar dat ding optrekt, is dat 1:1??
@ukbob: Dacht ik ook, die laatste shot klopt niet. Zo snel is hij nu ook weer niet…
Nummer op de achtergrond is beter dan de auto (Two Steps From Hell – Heart of Courage, van het album Invincible). Kwam me al zo bekend voor, zelfde muziek wordt ook gebruikt in de trailers van Mass Effect 2 en Narnia 3.
lekker filmpje!
die muziek maakt alles mooi. vind ik wel sfeervol.
en voor de rest, tsja, ik vind het gewoon een mooie auto.
kan ik weinig over zeggen eigenlijk!
nja okee, dat het me beetje aan transformers deed denken allemaal en dat de auto ieder moment in een robot zou kunnen veranderen… maar goed, dat kan ook aan mij liggen!
ij lijkt idd ziek te grijnzen ^^.. alsof hij alles en iedereen uitlacht xD (komt misschien ook omdat ik een tikkeltje aangeschoten ben O_O.. dude noo.. jawel. )

maar vcerder.. wat een awesome ding!!
Het klinkt zelfs nergens naar. De met Remus demper uitgeruste Civic coupé van mijn buurjongen klinkt nog spannender dan dit. Hij ziet er uit zoals hij klinkt. Het is dus zoals heel dure champagne, vooral heel hard roepen en doen alsof je ’t geweldig vindt. Misschien geloven de mensen je wel. Maar de meer nuchtere mensen zullen je een stumper vinden.
De enige Ferrari die écht niet mooi is in gewoon Ferrari-rood.
Eigenlijk valt de auto wel mee, best een mooi ontwerp
Nog een trekhaakje en ik neem ‘m zo mee..
Begin toch wel eeen beetje te wennen aan het uiterlijk.
Wat een ongelooflijk mooie bak is dit toch! Wat mij betreft één van de mooiste in autoland op dit moment. Het enige minpunt is de vierwielaandrijving, voor op de piste heb ik al een mooi setje skis.
Dit ding doet me denken alsof Ferrari even snel een auto in mekaar moest zetten om een assortiment te hebben, dat is dus niet gelukt want dit is toch geen Ferrari, kom op zeg, Enzo zou zich omdraaien in zn graf…
@The360box: Enzo was een man die heel goed begreep dat je niet domweg auto’s kan maken maar dat je ook naar de markt moet kijken, en daarin jouw auto bouwen. Lijkt me toch goed gelukt gezien het feit dat er toch veel mensen loffelijk over zijn. En gemiddeld genomen alleen de Ferrari-haters hem oer lelijk vinden.
Nummerplaat FF V12 MO :-) Hebben ze bij ferrari alle nummerplaten liggen voor toekomstige modellen?
Maranelle – Abu Dhabi in 2 minuten…netjes ! ;-)

De achterkant is beter dan die van de Panamera, maar het blijft een Z3 Coupé kont. Vermoedelijk zal de nieuwprijs mij sneller naar een Rapide doen verlangen, dan naar deze FF. Maargoe, heb verder geen geld, dus wat zit ik te brommen.. :lol:
Ergens heb ik een foto van de FF gezien, waar de FF geel is en zwarte velgen heeft.
He kijk, een Ferrari Combo…
Gat-ver-damme…
kent iemand de achtergond muziek van het filmpje? want vind die wel mooi
@alfa33:

Van Two Steps From Hell, nummer is Heart of Courage.

Goed nummertje.
@alfa33
Het is een liedje van “two steps from hell”. De juiste track ken ik niet.

Die Ferrari heeft wel een leuke smoel. Zo een zelfzekere grijns.
@laurensl:
Thanks is heart of courage ontdek ik net
@laurensl

Two Steps From Hell-Heart Of Courage(Choir)
http://www.youtube.com/watch?v=ISzK6e237II

Al hun liedjes zijn in die “epische” sfeer.
Ben ik nou de enige die deze bak niet mooi vind?
Kijk haters…zo maak je dus een auto. Kunnen jullie fietsenmakers nog wat van leren.
Ik kan deze Ferrari (net als 458) maar niet mooi vinden. Misschien door die rare koplampen, misschien door de rare achterkant of misschien vind ik shootingbreaks sowieso lelijk. Ik weet het niet.
echt geweldige auto, wil er zo één…

grtz r.
Toch wel grappig ;) in het begin werd dit ding helemaal afgezeikt, maar nu zijn de reacties overwegend positief (Ik deel die mening hoor ;))
Ik heb helemaal niks met Ferrari, de laatste Derrari die ik mooi vond was de F355. Tot nu… prachtig ding dit en zeer gewaagd om zo’n ‘shooting-brake’ te maken! Die grijns op z’n smoel is niet zijn mooiste kant, evenals die koplampen…. maarja… ze moeten wat he.
Al met al zie ik eindelijk weer een mooie Ferrari in het assortiment!
Zelfde epic muziekje weer.. Ziet er goed uit alleemaal mar flink opgepoetst filmpje! Ben benieuwd of het productiemodel ook zo’n Dakar-racer is als hier gesuggereerd wordt! :P
Eindelijk een goede video waar je de ongelooflijke schoonheid van dit meesterwerk kan zien. Door deze video krijg je een perfect beeld van deze auto. Hij is mooi, snel en lekker.
Oftewel de perfecte auto.
Als ferrari iets doet doen ze het goed. Ze weten mij in 3 minuten te overtuigen van lelijk ding tot goede auto met stijl
Deze Ferrari komt bij mij over als een soort van “Hulk-edition” van de BMW Z3 M Coupe.
*dit is juist een compliment*
bangelijk!
Kijk hoe positief iedereen opeens is, na al dat sceptische gezeur toen de eerste plaatjes online kwamen..
ot; Wat een ding. Laten we hopen dat ie n beetje exclusief blijft. Maarja, ik denk toch dat Ferrari met de komst van dit model een grote middelvinger opsteekt naar de AM Rapide. Want ik weet zeker, dit ding word duurder, beter, sneller en is naar mijn mening een stuk mooier dan de rapide, die in werkelijkheid slechts een uitgerekte db9 is!
Laat ‘m maar komen.
GE-WEL-DIG! Ik begin die auto steeds mooier te vinden! Prachtbak!
Episch filmpje hoor, met TSFH.
Prachtig, inzetten in een nationale rally (GT zijn toegelaten).
Prachtige auto

Dit in een rally zien moet zorgen voor veel vermaak voor de toeschouwers, prachtig geluid
Ben niet echt voor het model, maar de prestaties mogen er wel zijn!
Echt mooi filmpje! Mooie wagen gewoon….
Ook mooie muziek op de achtergrond… doet mij wat denken aan de muziek uit de Transformers films…
prachtig filmje gewoon! ik denk trouwens dat we volgend jaar een nieuw team in dakar zullen mogen verwelkomen!
Dit is echt geen rallyauto hoor…
(eer R8 zet men toch ook niet in in een rally)
Ik heb het gevoel dat het laatste beeld van het filmpje, als hij vanuit stilstand versnelt, vals is. Hij gaat precies wat te snel…
Dit is mijn nieuwe staatsloterij-auto, dé auto die ik zou kopen als ik veel geld win.

Want o o o, wat is hij mooooooi!
Vooral in dat groen-grijze kleurtje aan het begin van het filmpje. En die blauwe met antraciet velgen, schitterend!

Als ik er ooit een zou mogen bezitten, zou ik hem wel zonder het chroom in de grille nemen, vind ik net iets mooier.
Kan er nog niet echt aan wennen, maar toch ziet ‘ie er wel uit als ’n Ferrari. En zo klinkt ‘ie ook. Vraag me wel af hoeveel FF-kopers de AWD zullen benutten door de woestijn te doorkruisen om bij Ferrari World te komen ;)
Prachtig filmpje, geweldige tragische muziek en de shots zijn een genot om naar te kijken. Alleen ik vind de auto niet mooi genoeg… Waarom maken ze niet net als Lamborghini doet een grote en een kleine sportwagen? Want zo’n shooting brake is gewoon niet mijn ding…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).