Zo maak je Japannertjes misselijk

Auteur: , 14 Reacties

Op een open vlakte lekker driften in de sneeuw op een ijzige ondergrond, dat is natuurlijk pure fun. Dat wil zeggen, wanneer je zelf achter het stuur zit en dus niet op de achterbank.

Deze twee Japanners zullen hun ritje op de achterbank van een Mitsubishi Evo niet snel vergeten, of misschien juist proberen zo snel mogelijk te vergeten. De rit maakt onderdeel uit van een Japans entertainment televisieprogramma en dat is zo ongeveer alles wat ik erover kan vertellen. Check HIERRR de geinige beelden van hoe het duo zich zit te verbijten op de achterbank.14 reacties

haha blijven lachen :D
Geen kots -1
Wat voor auto is dat eigenlijk ?
@Okkii: Heb je het bericht gelezen?
@dennis: Sorry Sorry heb me bril niet op zag een stelletje in roze geklede aziaaten en dacht hmm what is this.. en keek een filmpje wat ik beetje lachen vond. Mijn excuss :D
@Okkii:

Lancer EVO
@Okkii: Een beetje petrolhead ziet toch wel dat het een Evo is of ben ik nou gek?

OT: Die koppen van die Jappaners, hahaha. Heb helemaal niets tegen Jappaners maar ze kunnen rare gezichten trekken, mijn hemel..
Zalig, wat een gezichten ze trekken.

Vraag me af hoe hij z’n wagen op het gebrek aan baan wist te houden. Moest ik zoiets in m’n spiegel zien lachte ik me dood. (letterlijk: door van de baan te raken en ongewenst een boom of ijsberg op te zoeken)
Het gezicht van die rechter is echt zwaar hilarisch :D
Japanners….zo veel verder op het vlak van televisie. Véél beter dan die bagger die wij in Europa gepresenteerd krijgen.
@xilver: Bwa. :D ik zou toch ook niet elke avond naar dergelijke low-level entertainment willen kijken hoor. Geef mij maar de vertrouwde programma’s op discovery, national geographic,.. Steek ik nog eens wat van op!
@As_long_as_it_is_fast: Discovery and NGC zijn inderdaad het enige boeiende dat er nog op televisie valt te zien… maar voor zulke show ga ik gwn plat. Ik raad je zeker aan de eerste te zien ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=Wh61o5PzJvA
http://www.youtube.com/watch?v=3ihyj1xhOvM
http://www.youtube.com/watch?v=1lDwB_kptzM
@xilver: Ik vond dat derde wel lachen. :D Knal tegen die deuren, best nice. :D
@As_long_as_it_is_fast: Dat enthousiasme van die lui is vooral schitterend. Zij gaan er tenminste ECHT voor. ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).