Is dit de zijkant van de Gumpert Tornante?

Auteur: , 20 Reacties

Supercars teasen gaat het helemaal worden in 2011. In plaats van een hele fotoset ineens te publiceren hak je dit in 20 stukjes, waardoor er 20 keer over je geschreven wordt, of je komt met tien filmpjes vooraf. Bij Gumpert lijkt het ook zo te gaan, hoewel deze afbeelding waarschijnlijk buiten hun schuld is gepubliceerd.

Gumpert schotelde ons al twee teasers voor, een bovenaanzicht en een 3/4-achteraanzicht waarop de zijkant redelijk goed te zien is. Bovenstaande afbeelding is afkomstig uit een Italiaans tijdschrift dat nog moet verschijnen, en de bron heeft waarschijnlijk een scan kunnen bemachtigen.

Je weet natuurlijk nooit zeker of het echt is, en de crappy kwaliteit van de scan doet wellicht vermoeden dat het niet een authentieke afbeelding is, maar aan de andere kant komen de lijnen gewoon overeen als je de teasers er bij pakt. De grote hap die uit de deur is genomen springt hier nog meer in het oog dan bij de vorige teaser. Is het wat? (via)

Gumpert Tornante zijkant20 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Een stuk strakker dan de Gumpert, de vraag is of dat goed is in de sector. Maar zover ik het kan zien, lijkt het me wel wat. Ik zou wel wat meer aanzichten willen zien met andere belichting, volgens mij is de zijkant hier wat op vertekend. Genève gaat iig een feest worden voor de supercars qua design!
@cheetacars: euh, ook dit is een Gumpert ;)

Ik zie een soort 512 TR.
@rotarypowah: De huidige Gumpert, de Apollo, scusa. ;)
De daklijn en de neus vind ik fraai, de kont oogt wat zwaar doordat het kleine ruitje wel erg klein is en omdat de luchthapper aan de zijkant zo ver naar voren zit. Maar voor Gumpert: tis een plaatje!
@dondeboer: Inderdaad, ik vroeg me net af wat dat kleine ruitje daar deed. Toch niet echt geslaagd vind ik. (Dat ruitje dan.)
@As_long_as_it_is_fast & @dondeboer: Op de teaser lijkt het eerder een luchthappert. Foutje van de photoshoppert?
@Esprit_de_Flandre: Dat zou wel kunnen. Ik hoop het in ieder geval. ;)
Ergens niet slecht, maar ergens niet zo onderscheidend als de Apollo was ten opzichte van de rest, beetje zoals de MP4-12C naar mijn mening een 13-in-een-dozijn ~200K sportwagen is. De Apollo zag er toch heel anders uit dan de rest.
@HDM: Ik weet niet of je het begrijpt maar een ferrari kost ook ‘maar’ 200K, alleen door de belachelijke BPM+BTW etc. Een Mclaren is erg geslaagd, beter dan welk ander merk dan ook.
@The360box: ja maar ik bedoel meer dat je die auto’s in één groep kan houden, en ik vind dat de MP4 niet apart genoeg is, wat ik wel had verwacht van McLaren. Deze auto ziet er ook wat meer uit in die richting en heeft minder van dat Gumpert-eigen-ontwerp als de Apollo had.
Noble?
Een exoot nieuwe stijl. Een Duitse tweede wereld oorlog tank gevoel in het ontwerp opgenomen. Fantastisch! Dat is Gumpert.
Ik vind de deur er erg jaren ’80 uit zien. Geen goed beeld voor een auto in 2011/2012.
@Rogue: Alles komt terug…
Ik vind de voorkant en achterkant (zover je kunt zien) mooi, maar deze zijkant ziet er wel wat raar uit ..
Ik ben verknocht aan deze kar! Super!
Wie doet er mee om niks erover te zeggen dan gaan ze zelf stoppen met teasen?
De achterkant ziet er een beetje uit als de eerdere foto.
Ik wil niet graag oordelen, maar doe het toch maar. Een minpuntje naar mijn mening is de lijn aan zijkant, deze ligt naar mijn mening te laag maar daardoor zien de wielkasten er een stuk gespierder uit. Ik zou zelf misschien voor een tussenweg zoeken. Vind de auto in het geheel wel een echte Gumpert en dus passend in hun visie.
Heeft iets weg van een jaren 90 concept-car
Beetje dubbel gevoel. Aan de ene kant ziet het er niet slecht uit, ondanks de mindere kwaliteit, maar die deuk in de deur is wel erg diep. Ik wacht op goeie foto’s voor mijn finaal oordeel!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).