Car crash: BMW X5 versus BMW X5

Auteur: , 43 Reacties

Nabij het Russische Orenburg werden de kreukelzones van twee Beierse SUV's onlangs zwaar op de proef gesteld. Nee, we zien het niet vaak dat twee dezelfde modellen frontaal op elkaar botsen. Zie hier het resultaat van een dergelijke aanvaring.

De aanleiding van het ongeval zou zijn dat één van de twee bestuurders, een 35 jarige man, plotseling met zijn BMW X5 de verkeerde weghelft betrad. En geheel toevallig kwam daar net een soortgelijke Bimmer aantuffen. Een harde knal, ploffende airbags en wat rondvliegend glas was het gevolg, maar alle betrokkenen (2) bleven in leven. En dat is best knap, als we de FOTO’S zo bekijken.

Zo zie je maar, als iedereen in gelijkwaardige SUV gaat rijden, dan hebben Vlaamse socialisten ook geen reden meer om te mekkeren dat ze “een vals gevoel van veiligheid geven.” Want veilig, dat waren ze in dit geval zeker. (bron: carlifeblog, via GTspirit)43 reacties

Porsche versus BMW 2-0 LOL
in rusland leggen ze die auto’s even op de pijnbank, een beetje plaatwerk en zo weer de weg op….
Veilige auto zon x5.
@mbman: Ach, in Rusland leggen ze die auto’s even op de pijnbank, een beetje plaatwerk en zo weer de weg op….
@FelixF: hahaha! Brilliant!
@FelixF:

In sovjet russia you save life of BMW X5.
@FelixF: Je vond je grap zo leuk dat je hem 4minuten na de eerste keer nog een keer wilde maken?
@Donstil: Wanneer je er iets eerder bij was geweest had je hem wel gesnapt ;)
@Donstil: Nu maar hopen dat alltimer hem niet aanklaagt wegens plagiaat….
In een normale auto had je gewoon om elkaar heen gereden .
:D
X5-rijders kunnen dan ook niet rijden. Blij dat ze alleen zélf betrokken waren.
@Ferdinand1: http://images.thecarconnection.com/sml/carrera-gt-goes-bye-bye_100222275_s.jpg

Porsche rijders wel?
@jzaero: Gaat niet om het crashen. Natuurlijk sneuvelen er ook Porsches.
Gaat erom dat ik vaker zie dat een X5-rijder een gevaarlijke situatie creëert dan een Porsche-rijder.

Hoe vaak word jij gesneden door een Carrera GT ;)
@Ferdinand1: Dat concludeer jij uit?
@RickB: komop, dat is toch algemeen bekend. Bijna elke X5-rijder haalt halsbrekende toeren uit op stukken waar het niet kan. Waarom? Omdat ze denken dat hen niets kan gebeuren in dat hok.
@Ferdinand1: Persoonlijk vind ik dat soort dingen maar allemaal onzin en hoe jij je nu opstelt is toch wel erg naïef. Ik kan mij voorstellen dat jij een keer bent gesneden in een BMW X5 of dat er weer eens eentje aan je bumper hing, maar het is niet de eerste keer dat ik dat soort acties op de weg zie bij bijvoorbeeld, andere merken?? Laatst nog een bijna head-on crash gezien met een Mercedes E-class en een Sprinter. Taxi-rijder (het was echt een taxi), probeerde 5 auto’s in te halen in een bocht en zag op laatste moment tegenligger pas. Het gaat werkelijk alleen om de persoon die erin rijdt. Al geef je diezelfde ‘X5-rijder’ een Porsche 911, dan zal hij net zo hard duwen en rijden als hij in de X5 deed. Aan de andere kant als je een van nature rustige rijder in een X5 zet, zal het duidelijk zijn wat ik bedoel
@jzaero: je vertelt me niks nieuws. Een naïeve aanleg is niet aan mij besteed. Maar naast dat heb je wel gelijk. Ik heb alleen de pech élke keer weer de aso in zijn X5 te treffen.
@Ferdinand1: Tjah, dat is dan een subjectieve aanname en aan dat soort meningen en conclusies heb ik van nature al een hekel, zeker als het richting fanboy/haat-reacties gaat. Zie mij nu alsjeblieft niet als een saaie grijze geschiedenisleraar, maar objectief argumenten plaatsen vind ik nou eenmaal veel sterker overkomen dan zomaar wat roepen gebaseerd op een aantal eigen ervaringen.
@jzaero: u is geen mens?? Overdrijvingen, emotie etc. Pff, zwaar leven moet jij hebben…
@Ferdinand1: Emotie zoek ik niet in zwakke argumentatie zoals die van jou. Dat is waar jij naartoe gaat. Geen emotie, maar gewoon in het wilde rondroepen wat goed en slecht is. Emotie zoek ik in andere hoeken zoals een prachtige Maserat of Alfa. Laat me nou niet lachen, op emotie aangewezen worden door iemand die Porsche fan is…
@jzaero: je weet niet half hoe erg je er naast zit. Ik rijd sinds een paar weken een Alfa 147. Over mensen in hokjes plaatsen gesproken zeg.. En jou laten lachen was gelukkig ook nooit mijn intentie.
Hebben ze effe goed voor elkaar bij BMW.
Ferdinand wat rijdt jij?
@beieren: doet er niet toe.
@beieren: Brommer ;)
Bimmer zegt boemmie…. Ongelofelijk wat een impact dat wel niet geweest moet zijn o_O. Bewijst maar eens dat BMW het prima doet qua veiligheid!
Helemaal akkoord met het laatste stuk, ik zou eens willen zien wat er nog overblijft als 2 micras of zoiets met dezelfde snelheid tegen elkaar rijden
In Soviet-Russia, mirror image hates you.
Vraagt die X5-bestuurder aan de andere: ‘Vertel eens over je opties..’
Ja beetje eige schuld he! Ze hadden ff moeten door sparen en n q7 moeten kope dan was dit nie gebeurd.
Ferdinand kom ff de volgende keer met sterkere argumenten, je praat jezelf nu stuk. Stiekem geil je wel op zo een hok.
@beieren: ik weet zelf heel goed hoe het zit, en heb nu niet de behoefte jou te overtuigen. Dat jij wilt weten wat ik rijd zegt al genoeg..
@Ferdinand1: Oh werkelijk nou? Weet jij heel goed hoe het zit joh ;)?
@ Ferdinand: uit jouw jaloerse reactie (een “hok”) kan ik wel afleiden dat je 1) ofwel nog geen eigen auto hebt of 2) wild rondschuurt met de micra van je mama.
@hollow: Zo..jij bent blijkbaar het woordje “hok” niet gewent. Vaker meelezen hier vriend!
Nogmaals, ik zeg niet wat ik rijd. Maar geloof me wel: jaloers op een X5 zal ik nooit zijn.
wie kan er vertellen hoe hard deze wagens hebben gereden. kan ook 50 zijn geweest. 2x 2+ ton tegen elkaar zorg zelfs dan al voor zoveel schade. zin nog steeds liever niet in zo’n HOK
Als ik goed kijk, is het een oudere tegen een nieuwere x5. Fijn om te weten dat die ook nog goed mee kan qua botsveiligheid.
Lig er totaaaaal niet wakker van. Van mij mogen alle x5’en op elkaar crashen. ( Zonder dat de bestuurders er iet aan overhouden ).
al waren het 2 ml’s of q7’s geweest dan was er ook niks met de bestuurders aan de hand geweest. een dikke duitse auto is gewoon erg veilig
all Premium accident :evil:
Zie je wel dat BMW’s verdomd veilig zijn! Ik zit liever in een moderne BMW dan in een 5-sterren Renault, zoals hier weer bewezen is.
het is een bewezen dat russsen bulgaren niet kunnen autorijden en dat niet in practeik laten zien dronken bestuurders moeten geen rijbewijs krijgen maar 4 onzeggen van hun rijbewijs laat ze maaar lopen die mafiajites

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).