Dit is de SLS AMG volgens FAB Design

Auteur: , 12 Reacties

De verzameling supercars en andere prijzige bolides waar FAB Design zich al aan heeft vergrepen blijft alsmaar groeien. Onlangs nog vouwden ze een bodykit om de SLS AMG heen, en werd er wat peper bij de Benz ingebracht. Voor de Autosalon in Genève heeft de tuner dit matblauwe exemplaar meegenomen, AKA de Gulfstream.

Naast alle uiterlijke poespas (gekke bumpers, sideskirts, een hood scoop, achterspoiler, diffuser, uitlaatpijpen met een bedenkelijke diameter) zijn er ook 20 inch two tone velgen onder gelegd en hebben ze een wit/blauwe verfbom in het interieur laten exploderen. Het 6.2 V8 AMG-hart van deze verfomfaaide SLS AMG krijgt er in totaal 40 pk’s bij (totaal: 611).

Niet verder scrollen en klikken als u recentelijk nog uw avondeten naar binnen hebt gewerkt.
12 reacties

niet slecht het exterieur ,
het doet bijna pijn om te zeggen maar fabdesgin heeft iets gemaakt dat je mooi kan vinden
enkel het logo
laat dat standaard
Aller smurfstig!
Een typische voetballers auto. En daar is helemaal niets positiefs aan.
Dit is dan weer ver over de top.
De versie van BRABUS kan ik nog waarderen. Die is dik maar niet over de top. Dit is echt wansmaak.
Dit is inderdaad om van te kotsen.
Helemaal vet!!!
body kit is hard! en die achterkant is precies zoals de sls nodig had.. standaard vind ik die kont een beetje vergeten in vergelijking met de rest! maar verer tje ik zou niet die kleur combo kiezen, en interieur zou ik standaard houden!
Gay. Geef mij dan maar die chromen R8
@bpc: mooi vinden? Ben je aan het bezuinigen nu opticien niet meer belasting aftrekbaar is?
Doe mij dat kleurtje maar op n rols
Dit is helemaal triest..
de kleur, prachtig!
wat eronder zit, uuhmm nee doe maar niet. lijkt net of ie wallen heeft aan de achterkant!
Zijn die mannen nu nog niet failliet? Ik zie ze geregeld voorbij komen met wansmakelijke aanpassingen aan mooie auto’s… Je kan mij toch niet zeggen dat er mensen zijn die dit kopen? Waar blijven ze dan dat geld vandaan halen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).