Oranje boven: Aston Martin Virage

Auteur: , 24 Reacties

Rapide neusje + DB9 body + extra vermogen = de 'nieuwe' Aston Martin Virage. Persoonlijk vind ik het een nogal simpele manier om met een nieuw model op de proppen te komen, maar het ziet er niet verkeerd uit natuurlijk.

De Virage heeft 497 pk en schuift daarmee qua vermogen tussen de DB9 en DBS in. Hij zal leverbaar worden als coupe en cabrio (Volante). Wellicht is dit een beetje een auto voor mensen die niet precies weten wat ze willen?
24 reacties

Oranje was erg 2007. Daarna kwam wit… dan mat…
mooie wagen:)
Ik snap de toegevoegde waarde niet zo zeer van dit model.
@piebepost: Ik ook niet. Had net zo goed een DB9 facelift kunnen zijn. Gewoon een wat grotere motor aanbieden, DB9 S noemen en je vult dat gat ook op…
@piebepost: Ziet er goed uit, maar ik snap nou niet dat maar twee mensen iets zegt waarmee de Aventador doodgegooid werd, namelijk “ziet er goed uit maar is niet vernieuwend, jammer ik had meer verwacht”. Dit is pas niet vernieuwend…
@Roelio: Nou, ik vind dat eigenlijk vrij logisch. De aantocht van Aventador werd met grote verwachtingen aangekondigt door de media. De Virage hebben we werkelijk niemand over gehoord.
Lekker wagentje, heeft Bond weer wat nieuws om in te rijden :)

PS; Wanneer gaat wouter langs de toyota stand voor de FT-86? Ben reuze benieuwd naar het resultaat :)
Ik vind ‘m lekker. Iets minder klassiek als een DB9, niet zo schreeuwerig als een DBS. Qua plaatsing dus geslaagd.
@E320cdi: Mee eens!
gedwongenleaser
@E320cdi: Dit is toch de lekkerste AM die momenteel verkrijgbaar is? Ik vind de DB9 nog steeds prachtig maar vind deze Virage net weer een tikkeltje moderner en stoerder itt de DBS wat gewoon een DB9+spoilerpakket is.
“Wellicht is dit een beetje een auto voor mensen die niet precies weten wat ze willen?” Nou ik weet het wel precies, doe mij deze maar!
-=edit: check!=-

http://www.youtube.com/watch?v=LSFN6ac0KT8

Verkooppraatje van de Virage voor AM verkopers
Vind het een prachtige wagen. Zou hem toch niet kopen want ik rijd liever wat anoniemer (persoonlijke keuze).Als ik hem af en toe kon huren, dan liever de DBS (in met.green)…
@ PyroZnype: alleen gaat Bond in de volgende film in een Bentley rijden en niet meer in een Aston Martin ;)
@cocoloco: *in het volgende boek gaat ie in een bentley rijden, niet de film ;)
Blijft een waar feest om de modellijn te zien….gewoon helemaal perfect, zoals je een auto wil zien / dient te zijn ! Korte overhang voor, dikke reet achter, slanke zijlijnen, schitterend interieur, dikke motor….hebbe hebbe…zelfs in Oranje.
Het was dus deze die niet zo lang geleden gespyshot werd? http://www.autoblog.nl/archive/2010/07/22/spyshots-video-van-aston-martin-dbs-facelift
Wat grappig… AM heeft de Porsche-manier ontdekt van het maken van ‘nieuwe’ modellen ;-)
Dit zijn haast Porsche-praktijken. Aston Martin begint mijn aandacht te verliezen…
Prachtige wagen! Inderdaad Porsche-praktijken, maar dat is niet erg, Astons zijn immers vele malen mooier dan Porsches
mooi wagen iets vernieuwender, achterlampen lijken rechtstreeks van de dbs te komen, voor de rest vind ik het wel een mooie wagen maar om het nou een nieuw model te noemen, tis gewoon een mix tussen db9 en dbs heb ik het gevoel
Misschien wat simpel om dit als nieuw model aan te kondigen, maar op zich is het wel een prachtige wagen.. Ik vind deze toch ietwat mooier dan de Db9 :-)
Heel mooi!
ik vind hem mooi, wat dus betekent dat ik elke aston martin mooi vind
Nee, sorry. Ik zie toch echt liever een DB9, en nog VEEL liever een DBS! Is het dat je geen mooiere auto dan de DBS kan maken of zijn ze bij Aston Martin gewoon out of fantasy?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).