Subaru Impreza Concept is er ook bij

Auteur: , 21 Reacties

Erg lekker, de nieuwe Impreza Concept van Subaru. Op de autoshow van Los Angeles werd de auto onlangs onthuld, en nu is het tijd voor zijn Europese primeur. Toe Subaru, neem dit eens in productie!

Deze sedan is 4,5 meter lang en heeft onder de motorkap -vanzelfsprekend- een boxermotor liggen (deze). En geheel volgens de Potente-Subaru-Impreza-Traditie heeft ook deze conceptbak aandrijving op alle wielen. Wanneer Subaru dit kekke wagentje in productie neemt (en deze de laan uitstuurt) blijft nog onduidelijk, maar wat ons betreft kan dat niet snel genoeg gebeuren.

Oordeel zelf aan de hand van onderstaande beursplaatjes.21 reacties

Erg lekker. Meteen in productie nemen!
Ziet er toch wel lekker uit voor een Aziaat. Ben echter bang dat hij er in 1.6 uitvoering zonder uitgeklopte wielkasten en dikke velgen er al snel dertien in een dozijn er uit gaat zien.
de overgangen van zijkant in voor en achterkant zou van mij wat ronder mogen, maar verder wel een mooie auto, hele verbetering tov de huidige.
Jammer dat ze die puist op de moterkap hebben vervangen door een front mount intercooler. Vond dat wel lekker eingenzinnig ;]
Mis de luchtinlaat op de motorkap en de taartschep. Impreza is de enige auto waar zo’n taartschep op mag, omdat het hoort. Maak er dan gebruik van! :)

Verder nette tussenweg tussen de “old-skool” Impreza en de rare “ik-ben-geen-echte-Impreza”-hatchback. Geslaagd op enkele puntjes na dus!
Oh, een Subaru. ’t lijkt net een Audi, eigenlijk.
Mooi ding! In productie ermee!
Velen zullen het niet met mij eens zijn, maar ik vind ‘m eigenlijk maar saai…
@WolfKrad: nou je bent niet de enige. Ik vind hem ook maar saai en vind dit eerlijk gezegd geen impreza meer..
Uhm??? dit een Impreza??
Subaru’s horen dik te zijn.
Dus een spoiler enzo. Dit is te veel design en te weinig Impreza.
Sweet! Ziet er goed uit :D
Wat maakt het uit hoe een subaru eruit ziet?
Ik wil weten wat de prestaties zijn, en die zijn nooit slechter dan die van de vorige modellen dus dat zal ook wel goed zijn.
ze woorden steets mooier die subs
Voor het eerst een mooi design voor de impreza. De eerdere varianten moesten het altijd vooral van de prestaties hebben, maar deze is zowaar ook mooi om te zien.
Op het eerste zicht ziet dit er een best spannende auto uit hoor…
Ik hoop dat ze nog wat kunnen doen, want in België heb ik ietwat de indruk dat ze een beetje aan het “uitsterven” zijn…. Zie ook de stand op het autosalon van Brussel dit jaar….
Wouter, zou je kunnen kijken of je er in kan zitten? en dan niet voorin, maar achterin! die aflopende daklijn is fraai voor de coupélijn, maar volgens mij krijgt een kleuter nog slijtplekken op z’n hoofd op de achterbank.
ben benieuwd naar de STI versie van deze.
Hopelijk dan zoals het moet.
Hoodscoop
grote achtervleugel
blauw met goude velgen
Gaaf ding. Stoere schouders, agressieve uitstraling. Onderscheidend.
ben benieuwd of ze ook zo vernieuwend met de motoren zullen zijn.. Dus nieuwe BTSI motoren??? een 1.4/1.6 boxer met turbo en lage co2 uitstoot en vermogens van 125-200 pk zou dan best is voor wat succes kunnen zorgen.. en dan een dikkere 2.0 BTSI oid.. met 350-400pk… die wat zuiniger zijn dan de sti-tjes van nu zou wel zo prettig zijn.. want 1:7-1:9 is gewoon niet meer van deze tijd voor een 2.0
Achterkant is niks, voorkant doet me denken aan een combi tussen een Prius en een Volvo C30 MAAR… De zijkant ziet er prima uit! Als iemand hem de klassieke blauw/goude verf meegeeft dan is hij misschien nog een stukje gaver;)
mooi hoor, maar ik vind het meer een subaru legacy concept.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).