Verbouwde Ferrari 458 Italia: Mansory SiraCusa

Auteur: , 26 Reacties

Mansory bewijst maar weer eens dat ze nog steeds heel erg goed zijn in het verkrachten van Ferrari's (en andere merken). Deze keer hebben ze een 458 "beter" gemaakt. Tenminste, dat vinden ze zelf. Persoonlijk denk ik dat een paar mensen in Maranello een hartaanval krijgen als ze dit zien.

De Mansory SiraCusa is vernoemd naar een circuit op Sicilie en is vooral een flink stuk lichter dan een standaard 458 Italia. Dankzij het rijkelijk toepassen van carbonfiber is de SiraCusa maar liefst 70 kg lichter dan een standaard 458 (en veel lelijker). Ook aan de motor is het een en ander aangepast. En daardoor levert de motor nu 590 pk (ipv 570 pk) en 560 Nm. Het sprintje van 0 naar 100 km/u gaat in 3,2 seconden en de topsnelheid ligt op 330 km/u.26 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
intens lelijk hok.
nou, ik ben op zich niet zo een fan van ferrari maar deze ziet er toch wel heel erg vet uit moet ik eerlijk zeggen
die zou ik wel graag in mijn collectie willen hebben.
Gatverdamme! Lelijk! Geel en carbon kan niet bij elkaar. Geef mij de gewone maar.
@Nico94: inderdaad!! doe maar de gewone.
Dit is echt gewoon wansmaak. Volgens mij willen ze gewoon aandacht want anders maak je niet zoiets lelijks.
@ascari15:

Daar ben ik het helemaal mee eens!
WTF hebben die lui met die neus zat ook al op die hondslelijke SLS echt zo jammer snap niet dat je hier naar kunt kijken als bedrijf en denkt Ja dit gaat em worden man o man wat een raped ferrari
verschrikkelijk…. kan niet anders zeggen. Die achterkant is om van te huilen
Best een gewaagd ontwerp, achterkant vind ik maar niks.
oh oh, Mansory toch… Je kunt ze van veel beschuldigen, maar ze tonen in elk geval veel meer lef dan de gemiddelde tuner! Dit keer loopt dat imo echter niet zo goed af.
Neus van de Enzo? Novitec is beter!!!
De uitlaten zijn gaaf, kan Ferrari nog wat van leren.
dat is nou jammer, gister dacht ik nog dat mansory (met die verbouwde SLS) toch misschien zo erg nog niet is als ik eerder dacht. Vandaag krijg ik te maken met dit gedrocht. geen woorden voor dan NEEE NEEE en NEEEEEEEEEEEEEEE
Haha wat een gedrocht! Toch ben ik er van overtuigd dat een of andere foute knul, zijn Ferrari op deze manier laat ver******!
waarom mansory? waarom,

waarom blijf je er niet gewoon lekker vanaf,…
woow mooien auto hoor
ja nu gaat het echt te ver met Mansory dit kan zo niet langer.
Hier moeten alle tuners afblijven. De 458 is van zichzelf al een schoonheid. Elke tuner die zegt dat dat beter kan, heeft geen gevoel voor esthetiek en wil zijn commerciele belangen wat te erg achter dat soort praatjes verstoppen. Trouwens, deze is ronduit lelijk tegenover het origineel!
Nou, ik denk niet dat het bij die paar mensen in Maranello blijft. Ik kreeg net zowat ook een hartaanval toen ik dit zag. Kunnen jullie niet gewoon een filter voor dit soort wanstaltige creaties maken? Lekker, dit gedrocht zo tussen die brute Agera R en wonderschone 4C Concept….
AAAAAARRRRRgggggrrggGGGGGGGG!!!! AAAaaaaaahahhhaahahj KUCHE KUCHE gbhbrhbrhrbhrb aaaaaaaaaaaaaaaaaaa mn….mn…mn hart! Bel….112!! snel!!!!!! *kots*

Gatverdamme wat lelijk!
Glukkig voor Mansory hebben arabieren een uniek talent, namelijk dit soort opzichtige meuk mooi vinden
Een brok lelijkheid!!!!
It’s ridicilous… wie dit koopt moet zich echt even laten nakijken!
Geen woord beschrijft hoe verschrikkelijk dit is… Kom op zeg carbon met fluoriserend geel??? En het lijkt net alsof die koplampen volledig uit roosters bestaan… Alleen voor Arabieren waarvan wij hun smaak inmiddels wel kennen.
Mansory weet echt niet wat ze met een auto moeten doen..
Trekt wat op de Mansory Stalone… En die vond ik mooier dan deze..
Ben hier niet echt een fan van…
Prutsers, ziet er niet uit dit!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).