Voor 7 zuinige personen: Toyota Prius+

Auteur: , 21 Reacties

Heb je 5 kinderen en wil je toch graag hybride rijden? Dan kan je nu terecht bij Toyota, want daar hebben ze nu de Prius+. Oftewel een Prius waarin je 50% meer ruimte hebt tov een reguliere Prius en er kunnen ook nog eens 7 personen in zitten.

Een andere primeur voor deze Prius+ (vergelijkbaar met de Prius V in Amerika) is het feit dat er gebruik wordt gemaakt van lithium-ion batterijen. Die zijn (nog) niet te vinden in de reguliere Prius. En doordat lithium-ion batterijen kleiner zijn is er dus meer ruimte over voor inzittenden.21 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Helaas een verkooptopper :X
Heerlijke titel weer :D

O.T. Kan der mee door natuurlijk, niet bijzonder maar dit is toch wel het doel denk ik, zo gewoon mogelijk ogende hybrides.
met die kleine velgen lijkt het op een rollator
Niet dat ik er 1 wil, maar zou leuk zijn om hier dan de verbruikscijfers van te zijn tov een Scenic Diesl, of SuperPicasso of wat voor andere ‘vervoersmiddelen’ je in deze klasse hebt.
Hopelijk voor Toyota bevat die Li-ion accu wat meer prik die ze leeg kunnen rijden in de verbruikstest, anders is deze amerikaanse koelkast hier onverkoopbaar.
ik ben geen prius fan, noch ben ik een MPV fan. Maar dit is marketing technisch een hele slimme zet. Zal wel een leasetopper gaan worden denk ik!
@911GT2: Denk dat het niet eens per definitie een leasetopper hoeft te zijn. Particulieren met veel kinderen die normaal voor een Zafira/Scenic/etc. zouden gaan hebben nu een lekker zuinig alternatief. Want voor zover ik weet zijn die benzine MPV’s niet de zuinigste.
@barney: Maar hoeveel van die MPV’s zouden nieuw verkocht worden aan de particulier? Ik denk dat het in die prijsklasse vooral om lease gaat, dus 911GT2 heeft een punt.
@Citrofiel: Zeker. Dat ontken ik ook niet. Ik alleen denk dat het naast een leasetopper ook een particuliere verkoop topper kan worden.
the-budel-guy
heeft deze nogsteeds de 1.8 met 136 pk uit mn hooft.

zo ja dan is dat toch niet vooruit te branden.
@the-budel-guy:
Heb je al proef gereden dan…oh nee je mag nog niet eens lessen dus laat staan achter t stuur kruipen.
En je bent gezakt voor je nederlands…hoofd met n “t” ff serieus hoor
hij is ook bijna lelijker dan de prius… sjemig, konden ze geen ontwerper betalen door die throttle-gate?
@NLBUURMAN: Hahahah! De throttle gate grap! hahaha :D Ja, lachen man! :D Not… Misschien heb je wel (niet dus) in de krant gelezen dat Toyota geen problemen had… Maar Amerika is gewoon een jaloers kl*te-land, dat niet kan hebben dat Toyota meer auto’s verkoopt dan dat GM ooit kan dromen.
Bij Toyota verkopen ze iets van 80% hybrides.
Dit zal dus ook weer erg goed verkopen.
@ascari15: Wat is dat voor onzin? 80% van de Toyota’s een hybride? Ze hebben alleen de Prius! Ze hebben grootse plannen, maar nu heeft de hybride nog maar een klein aandeel in de Toyota-verkopen.
@Citrofiel: en de auris.
Bij Toyota zijn er zoveel hybrides, echt niet gezond.
Dus 80% procent is geen onzin.
@ascari15: Het is hele grote onzin. Echt waar. Toyota heeft zo’n 500.000 Prii gebouwd in 2010, en had een totale productie van 8.557.351 stuks. De hybride Auris is echt geen zes miljoen keer verkocht hoor.
Als je naar Nederland alleen kijkt (waar de hybrides een groter marktaandeel hebben dan in andere landen door de overheidsstimulering) dan zijn er in 2010 11.584 Prii en Aurissen verkocht (en dat is inclusief niet hybride Aurissen). Totaal verkocht Toyota 41.073 auto’s. Ook hier geen 80%…
Hang een Prius een jaartje op aan zijn achterruitspoiler en je hebt een Prius+. Een erg aparte lijn heeft dit ding. Maar goed, in Nederland zal het met dank aan de overheid een topper worden.
Toch liever dit dan een gewone Prius… Dit is nog ietsje beter…
Niet dat ik hem nu mooi vind.. maar het is iets beter dan de andere…
Luikt een uitvergrote Prius en weer met die aartslelijke lichtblokken
Lelijk, vies, bah! Weg er mee!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).