Kijk, een gefacelifte Mercedes C-Klasse

Auteur: , 15 Reacties

Niet alleen de fonkelnieuwe C-Klasse Coupé doet een poging de show te stelen bij Mercedes, ook de onlangs opgefriste C-Klasse hebben ze meegenomen en op een nep-houten vloertje geparkeerd.

Zowel de Sedan als de Estate zijn in Genève te bewonderen in facelift-vorm. De opfrisbeurt bestaat qua uiterlijk uit andere bumpers, nieuwe koplampen, andere achterlichten, you name it. Het binnenste van deze Benz is ook eindelijk eens verbeterd (lees: geheel vernieuwd) en het centrale display is bijvoorbeeld verhuisd naar het instrumentenpaneel.

De twee Mercedii in een grijs/blauw kleurtje check je daar.15 reacties

Die koplampen van het vorige model zijn naar mijn mening toch mooier.. die kijken net even wat stoerder.. dit is te lief.
Verder zeer mooie wagen.
@Skaars: Ik vind deze toch stoeder.
@4991: Naar mijn mening is dit ook afhankelijk van het pakket! Bij een elegance zal het zicht heel anders zijn dan bij een AMG sportpakket laat staan een C63.
@C220AMG: Vind deze met Avantgarde grille iets minder maar met de Elegance grille vind ik hem juist mooier dan voor de facelift. Bovendien is ook de Elegance nu met AMG bumperpakket te bestellen. Ziet er toch best strak uit. vind ik
@Skaars:
Koplampen, tja, dit is wel héél erg BMW 3 serie… idd liever de vorige, die waren origineler!
@stationcar: Deze koplampen hebben echt niets van doen met die van de 3-serie… Vergelijk ze eens met andere mercedes modellen, zoals de SL…
@rmr91:
http://static-webregio.nl/content/images/xl/bmw-3-serie-beste-zakenauto-van-2010-1.jpg)
Kijk even naar dit plaatje en je weet wat ik bedoel…
@stationcar: Ik weet hoe een 3 serie eruit ziet, wees maar niet bang. De koplampen van de 3 serie zijn veel breder en minder hoog, bij de c zijn ze vierkanter kwa verhouding, lijken op elkaar doen ze nauwelijks…
Volgens Mercedes is het geen facelift maar een nieuwe c-klasse omdat er meer dan 2000 onderdelen vervangen/vernieuwd zijn…
@retetikker: zelfs al zeggen ze dat (en MB zegt bij facelifts idd heel vaak ”de nieuwe generatie…”), dan nog heb ik daar persoonlijk geen boodschap aan. Het blijft gewoon een W204/S204 (en nu ook de C204?) en dus gewoon een uitgebreide facelift.
@retetikker: als ze op eigen iniatief al aangeven hoeveel onderdelen veranderd zijn (maar niet niet hoeveel niet, stel je voor dat dat er 98000 zijn…) is dat een aanwijzing dat het een facelift is. Anders was het wel “compleet nieuwe C klasse”.
@retetikker: Marketing trucje! Werkt vooral bij de niet kenners! :P
the-budel-guy via Android app
de achterkant begint me enorm te vervelen jammer van zo een mooie auto
Ja en guess what, deze klopt wél. Hoe het komt, ‘k wait ’t ook nait.
Nette wagen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).