Foto-topic: de poetscrew van Genève

Auteur: , 19 Reacties

Heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe die auto's toch de hele beurs lang zo mooi blijven glimmen?

Dat komt niet door revolutionaire coatings of iets dergelijks, neen, daar komt noeste arbeid aan van pas, bloed, zweet en tranen! En aangezien het werkproletariaat ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden presenteren we jullie vol trots de enige wezens die met een plumeau over de beursvloer rondwandelen.

Het leven van een poetser is zwaar. Stel het je als volgt voor: het is 13:00 uur en het volgevreten journalistenvolk komt al uitbuikend van de dikke gratis lunches teruggeslenterd om ‘maar weer iets met auto’s te gaan doen’. Met vette mayonaise-vingers openen ze het portier, en terwijl ze hun luie gat in ‘jouw’ auto laten zakken vallen de Panini-kruimels uit alle vouwen van hun overhemden. Vervolgens gaan ze zich opzichtig op staan te geilen aan het babe-volk rond de auto, waarbij de stukjes niet-verorberde kreeft, vermengd met grote slierten kwijl uit hun mondhoeken druppen.

En wie mag al die zooi gaan opruimen? Precies: jij. En dat waarschijnlijk maar voor een fractie van wat die wijven verdienen door alleen maar mooi te zijn, en zelfs dat weten ze soms nog te verklooien. Het leven is niet eerlijk, zo blijkt wel. Maar wacht eens even: hoeveel vrouwen tel jij in de gallery? Niet veel als het goed is. Da’s nou emancipatie, wij mogen al het vrouwenwerk doen, terwijl zij alle leuke baantjes inpikken. Yep, we hebben ons er in laten luizen…

Het schijnt trouwens dat deze gasten ook het vuilnis wegbrengen, want voor dit soort beurzen huurt de organisatie speciale bedrijven in die de complete afvalverwerking beheren. Op zich wel handig op een beurs waar het wemelt van de mensen. Bijkomend voordeel van deze post: voor al onze bezoekers die meer van de heren zijn hebben we nu ook een stukje content. At your service.19 reacties

Ik zat inderdaad gister al te kijken naar de opnames van de beurs. En daar zag je ook zo’n meisje alleen maar in de auto zitten terwijl zo’n jongen dan bezig was te werken. Ik vond het maar een raar aanzicht. Ik zou het ook niet kunnen, stil zitten en niets doen terwijl iemand anders druk is.
@lemster: Ik kan heel lang kijken naar mensen die werken. Zalig…
Dus daarom heeft MB allemaal matte pr0n staan. Hoeven ze minder poetsers in te huren.
@Seroo: klopt! En vergeet die Alfa 4C niet! ;)
@Seroo:
mat is juist veel erger. laat 10 keer meer vette vingers zien dan glans lak en die zijn er ook nog eens veel lastiger af te halen.
@GWBoes: correctie zo goed als niet eraf te halen want met elk klein beetje zeep die je eventueel gebruikt gaat het glimmen en met alleen water lukt het helemaal niet (dat is als het gespoten is, een wrap kan je alles mee)
@GWBoes: is dat echt zo? Had ik niet verwacht…
wooow dit gebeurd ook in de dealers dat de verkopers even de auto nalopen…
@spykerboy: Ja. ’t Gebeurt ook in het echt dat er dames naast een auto staan :mrgreen:
Ik zag idd tijdens een filmpje ook zo,n knaap poetsen, how cares? Of ie nou vol met modder zit?
@The360box: How cares of who cares?
Wordt die Smart nou van achter genomen of is ie echt grondig aan het poetsen
Ik kan er best voldoening uit halen om alle kleine details te laten blinken, maar om dat nu een hele dag alsmaar opnieuw te moeten doen…
boring man:P
Ik denk toch wel respect voor die mensen enigszins.. Zij zorgen ervoor dat de wagens er toch wel mooi bijstaan…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).