De Ferrari FF heeft ook ruimte voor je hond

Auteur: , 30 Reacties

Twijfelde je nog of de kofferbak van de nieuwe Ferrari Four wel groot genoeg was voor je enorme hond? Dan geeft deze foto hopelijk het verlossende antwoord. Als er ruimte is voor zo'n bizar grote hond (of is het toch een tamme beer?) dan moet het wel snor zitten met de bagageruimte.

Als je na het zien van deze foto’s besluit om toch maar snel een FF te bestellen dan moet je er wel rekening mee houden dat je pas ergens volgend jaar de sleutels van je nieuwe AWD stationwagen op kan halen. De productie van dit jaar (800 stuks) is namelijk al compleet uitverkocht. De prijs van deze 660 pk sterke Ferrari is overigens zo’n 260.000 euro (excl. BPM & BTW). Begin dus alvast maar met sparen! En zoek ook gelijk een kleurtje uit. (foto’s: czechferrari)

Ferrari FF met hondje

Ferari FF met hondje30 reacties

laat ik het zo zeggen; de hond is mooier dan de auto
@alfa159TI: Waanzinnig mooie hond. De “Golden Doodle” kruising tussen een Golden Retriever en een Koningspoedel. Voordeel: alle mooie kenmerken van de Retriever (slim, lief, het karakter van een Poedel is minder vriendelijk als van een Labrador/Retriever) EN hij haart niet meer (Poedels haren niet). Hij is dus anti-septisch, ideaal voor mensen met allergie die toch een hond nodig hebben, denk aan blinden / gehandicapten.

OT: Jep hij past.
@Freewarefreak: Deal! Ik neem de FF, jij de hond. En dan mats ik je en krijg van mij een Volvo 740 want dat is waar zo’n hond in thuis hoort ;)
@Freewarefreak: Ik vind een Golden Doodle er niet echt op lijken. Los van dat het een knuffelbeest is natuurlijk. ;)
@Citrofiel: Ligt er aan.. je hebt van die gekrulde.. true.. dan lijkt die niet zo.. maar heb je zo’n gestroomde.. dan lijkt die er toch veel op. Of hij echt of nep is.. lache.. hij leek.. daar ging het mij om. ;)

@Mashell: Thx but no. Ik neem de hond wel. Maar de Volvo mag je houden. Een tweedehands E60 Touring (zie filmpje hieronder) mag dan wel. ;)
@Citrofiel: Hier één met gestroomde vacht.. hij lijkt toch wel? ;)

http://www.mcdoodles.com/images/goldendoodle12.jpg
@alfa159TI:
volgens mij is het een knuffel :S
Een Ferrari is veel te wild om een hond mee in de koffer te vervoeren. Die stapt uit met een trauma.
@Apache: Daar zijn oplossingen voor:

http://www.youtube.com/watch?v=HUo9MBZNL6I
@Freewarefreak: Blijft zo’n leuke reclame! Ik vraag me af of Ferrari ook zo’n dergelijke reclame zal gaan maken ;-)
Een stukje consumentenadvies van Autoblog. Netjes.
Uhm dus. Een steigerend paar voorop een hond achterin.
Is dat niet zo’n grote nep knuffel hond? Z’n neus ziet er zo nep uit…
Top Gear dog?
@bosnialove: Top Gear dog was (is) ook een Golden Doodle. Heeft Hamster ook een keer verteld. Zal eens zoeken..
@bosnialove: Jep. Het is geen Golden Doodle maar een Labra Doodle. Dus deze is gekruist via een Labrador i.p.v. een Golden Retriever. De hond is van Richard Hammond zelf. Één van zijn eigen prive honden die een “gastrol” had in enkele afleveringen en filmpjes. Volgens wikipedia is z’n roepnaam sinds die afleveringen “TeeGee”. Leuk! :)

http://chrisescars.com/wp-content/uploads/2010/08/top-gear-dog.jpg
lol das een nephond.ik heb overigens laatst nog zo’n hond in het echt gezien. groot beest!
@Flamingo: ziet er wel redelijk echt uit hoor ;) Kan me ook niet voorstellen waarom Ferrari zo’n grote knuffelhond zou meenemen :D
Snel Ferrari aanklagen wegens dierenmishandeling!
ik denk niet dat dat in het midden oosten een verkoop argument is.
Dit is een knuffel. Kijk maar dat hij precies hetzelfde ligt/kijkt op de foto’s.

En dieren gebruiken bij een (live) show is nooit slim…
lijkt me eerder een leonberger
Ocharme dat beest. Je ziet toch duidelijk dat hij voorin wilt zitten?
duidelijk toch fake hond? stel je voor hoeveel krasjes er zouden zijn moest je zo een hond telkens vervoeren in je ferarr:s
hahaha koop dan gewoon een busje voor je ‘hondje’ :D
Het valt mij toch op dat de foto’s van czechferrari veel mooier zijn dan allea andere foto’s die ik al zag van Geneve. Ik een donkere kleur is hij overigens veel mooier dan in het wit/grijs, vind ik.
zou wel eens een vergelijkingstest willen zien met de duitse geweldenaars, zoals de Audi RS6 Avant (580pk) en MB E63AMG station en BMW M5 Touring.
De hond lijkt me niet fake, het doel van deze foto blijft me wel een raadsel. Alsof iemand zijn hond in de koffer steekt op die manier.. Ze zouden dat beter doen met een aantal koffers die mooi passen. Ze kunnen zelfs een kofferset maken die perfect past in de kofferbak zodat geen ruimte verloren gaat. Durf wedden dat het beter verkoopt.

PS: Nu gaan die onnozele advertenties van Ford toch niet bij de artikels komen ook?! Het is al erg genoeg zo!
wat een lelijk ding, stop dan een shitlander in de kofferbak

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).