Wat rijden de BN’ers eigenlijk? – Deel 3

Auteur: , 48 Reacties

We hebben jullie inmiddels twee delen van BN'ers en hun heilige koe voorgeschoteld, maar de koek is nog niet op. Op bijna 17 miljoen Nederlanders loopt er immers aardig wat Bekend Volk rond. Hoog tijd voor deel 3 dus. Waarin het volgende bataljon bekende mensen rolt zie je hieronder.

Bram Moszkowicz
Als eest een auto-update voor Bram Moszkowicz, in de vorige editie lieten we al een deel van zijn verzameling zien, maar recentelijk is daar een Aston Martin Rapide aan toegevoegd. HIER en HIER nog twee foto’s van zijn AM V8 uit 1978.

Aston Martin Rapide - BramMoszkowicz

Geert Wilders
De bepantserde 7-series waarin Geertje zich laat rondtoeren kwamen al eens voorbij, maar we vergaten bijna dat zijn konvooi nog een X5 telt. Je weet wel, de auto waarin zijn bewakers zo nu en dan guns laten slingeren.

GeertMobiel

Prins Bernhard (Junior) & Prins Pieter Christiaan
Deze Nederlandse prinsjes rijden een BMW M3 GT4. Tenminste, dat doen ze volgend raceseizoen als ze uitkomen in het Dutch GT4 Championship.

Racende prinsjes met BMW

Daarnaast zou Bernhard Junior eigenaar zijn van de TVR Sagaris die regelmatig voor zijn huis wordt gesignaleerd.

TVR Sagaris

Lars Boom
Pedalentrapper Lars Boom heeft een Range Rover Sport tot zijn beschikking. Ooit was deze auto zwart, na een bezoekje aan een wrapboer gaat ‘ie als matwitte RR door het leven.

Range Rover Sport Lars Boom

Frans Duijts
Ooit begonnen als Hazes-imitator, maar tegenwoordig zingt hij zijn eigen moppies. Geheel naar wat je mag verwachten van volkszangers als hij rijdt Fransie in een Mercedes, een E-Klasse uit 2009.

Fransie!

Sjuul Paradijs
De altijd zo gewoon gebleven Telegraafman Sjuul Paradijs blijft lekker gewoon In een Kangoo rijden. Of hij gebruikt hem alleen als hulpmiddel voor zijn krantenwijk, kan ook nog.

Doe maar wiebelen!

Fons van Westerloo
De 64-jarige mediameneer en ex-voorzitter van de rechtsdraaiende omroep WNL heeft, in tegenstelling tot collega Sjuul, wel interesse in de betere automobielen. Hij is in het bezit van een Jaguar XK8 Cabrio.

Fons rolt in een XK8 Cabrio

Evert Louwman
De autoverzameling van de voormalige Toyota-voorman (volgens Quote goed voor een vermogen van €680 miljoen) is gigantisch, hij zou er een museum mee kunnen beginnen. Oh, wacht. Eentje om uit te lichten is de Aston Martin DB5 uit James Bond-films Goldfinger en Thunderball. Filmpje waarin Louwman het eea uitlegt staat op Autojunk.

AM van Evert Louwman

Denny Landzaat
Een voetballer in een Range Rover, what else is new? Onlangs nog in het nieuws omdat hij zijn linker voorwiel verloor.

Range verliest wiel

Royston Drenthe
Tegenwoordig resideert de voetballer in Spanje waar hij onder contract staat bij het koninklijke Real Madrid maar uitkomt voor Hércules CF. Buiten de werktijden maakt hij graag de straten onveilig door met 180 meermaals door rood te jagen. En dat allemaal in zijn Audi Q7.

Royston, wat doe je nu?!

Ben Saunders

De plakplaatjeszanger heeft een PT Cruiser, en deze onlangs laten pimpen, want dat doen artiesten nu eenmaal. Foto’s van het eindresultaat staan daar
. De tijd heeft ons alweer ingehaald. Tegenswoordigs vermaakt Saunders zich in een Mitsubishi ASX.

Chrysler PT Loser

Ben Saunders neemt zijn Mitsubishi ASX in ontvangst

Eljero Elia
De voetballer die momenteel uitkomt voor Hamburger SV nam niet met minder genoegen dan een Bentley Continental GT Speed. En het betreft hier een kneitersnel exemplaar van Mansory.

UPDATE: de auto staat inmiddels te koop!

Eljero

Demy de Zeeuw
Deze Ajax-voetballert haalde al eens eerder Autoblog toen zijn strapatsen bij Wegmisbruikers gefilmd werden, maar dat was in een matzwarte Mercedes E500. Om de sponsor tevreden te houden is de volgende ook een auto met een ster, maar nu een hoger modelletje. De Zeeuw verschijnt tegenwoordig op de training in een matwitte ML-klasse, die hij vol trots de wereld in twitterde. Zie ik daar Brabus-wieltjes?

Demy's ML

Jim Bakkum
Onze voormalig Idols-finalist en huidig musicalster Jim Bakkum maakte voorheen de weg onveilig in een Chrysler Crossfire, maar dat ding wordt al jaren niet meer gemaakt. Gelukkig heeft hij een nieuw wapen om orkestbakken mee in te rijden: dit doet hij tegenwoordig in een degelijke BMW 3-Serie, die wel een stootje kan hebben. Net als Demy bracht Jim de wereld via twitter op de hoogte.

Jims 3-serie

Giel Beelen
Bij deze plaatjesdraaier, tafelheer van DWDD en cola-grootverbruiker is het altijd de vraag wat hij rijdt; is het een promo-Land Rover, een fiets, of toch wat anders? Snel moet hij wel zijn, want ome Giel houdt van opschieten. Kennelijk voldoet de BMW X3 wel aan dit criterium, want dit is zijn ‘daily driver’. En Beelen zou Beelen niet zijn als hij niet voor een grijze muis koos, maar voor een opvallende rood-zwarte paintjob.

Begin de dag met een rijontzegging

Bas van Werven
De gezellige dikkerd Bas van Werven kennen we voornamelijk van BNR’s Nationale Autoshow, en hij heeft zo’n beetje hetzelfde met Porsche als dat Sacha met Mercedes AMG’tjes heeft: een soort van compulsieve totaalobsessie. Vandaar dat hij zich niet al te lang geleden een Porsche 997 Carrera 4S heeft aangeschaft. Ik wist niet dat een programma presenteren zo goed schoof?

Butter! Butter!48 reacties

Ben Sanders BNer?????? Laat me niet lachen.
@autogek123:
idd over een half jaar praat niemand meer over ‘m.
Gaat zo met al die idols.

Alhoewel ik Boris wel nog steeds goed vind.

On-topic:
Dhr. Moszkowicz heeft wel een autolijst waar ik heel jaloers op wordt.
@autogek123: Inderdaad.. ik die dude zo sjabbie.. gruwelijk.. wat een plekkert. Stond van het weekend in de krant. Hij was geboekt voor een optreden in een cafe in Den Bosch. All over Den Bosch aanplakbiljetten.. Ben Saunders op de Parade. Wat denk je? Leeg cafe. Er kwam niemand op af. Je hebt gelijk.. nog een paar maanden, dan is ie weer vergeten. Ik zal er in ieder geval niks van downloaden. Niet betaald en niet via ***** (mocht Brein mee-lezen..) ;)

OT: Bram heeft smaak.. O wacht.. geld.
Zo zie je maar. Stijl kan je kopen. Maar sommige mensen begrijpen er niets van. Giel Beelen maakt nog een statement, maar al dat glimLEDbullbarspul is geen teken van intelligentie.
Braafheid heeft een R600 van Project Kahn met zwarte velgen en zijn naam in de stoelen gestikt (altijd classy die voetballers)
the-budel-guy
BN’ers die ik totaal niet ken:
Lars Boom
Sjuul Paradijs
Fons van Westerloo
Evert Louwman
Denny Landzaat
Royston Drenthe

Loop ik zo achter? wel mooie auto’s.
en die frans duits had ik niks anders van verwacht.
@the-budel-guy: en…frans duits ken je wel…????? hahaha
the-budel-guy
@Megakix: Helaas wel ja 1 keer opzien treden bij ons in het dorp toen ik op stage was en dat was vlak voor onze winkel.
sins dien wil ik hem niet kennen
@the-budel-guy: …zet’m er dan tussen joh ! :lol:
@the-budel-guy:
Lars Boom ( wielrenner) wint dit jaar de tour de france let maar op
Sjuul Paradijs van de telegraaf (niet echt bekend nee)
Fons van Westerloo
Evert Louwman Toyota topman ( kende hem ook niet)
Denny Landzaat voetballer tegenwoordig op de bank bij twente
Royston Drenthe oud voetballer van Feyenoord. Ging toen nog maar een record bedrag naar Real Madrid.
the-budel-guy
@meneersander: Oke bedankt dat het voetbalers zijn dan weet ik nu waarom ik ze niet ken
@the-budel-guy: en Evert Louwman heeft ook nog eens ’s werelds oudste privé-collectie automobielen. Je hebt zeker nog nooit van het Louwman Museum gehoord…
http://www.louwmanmuseum.nl
http://nl.wikipedia.org/wiki/Louwman_Museum
@the-budel-guy: Die voetballers zijn tot daar aan toe (ik volg het zelf ook absoluut niet, maar de namen kende ik wel), maar dat je Louwman niet kent mag als autoliefhebber toch schandalig genoemd worden. ;)
@Citrofiel: Ben je er wel eens geweest?
@masterstig: Nee… :oops: Dat staat al jaren op de planning om eens te doen met mijn vader.
@Citrofiel: Nou dan, en dan zeggen dat je een autoliefhebber bent ;) Grapje hoor, wel doen, is echt een super mooi museum (ik ben er dus wel geweest :D), toch @lincoln?
@the-budel-guy: Geen sportfan neem ik dus aan?
@the-budel-guy:
Lars Boom, Denny Landzaat & Royston Drenthe? Kijk jij wel eens sport op TV?
Kan ajb die Ben Saunders van de frontpage af. Ik word ziek van die kerel!
Die X5 van Geertje is helaas niet APK gekeurd :(
@Okkii: Misschien laat hij hem niet keuren omdat hij bang is dat ze bommen erin zetten ofzo.
@Okkii: Er zit een bull-bar op, dat mag niet…
@Seroo: Blijkbaar wel.
@Okkii: Ja die bullbar lijkt met ook dubieus. Geen goede getaway car trouwens, want een SUV ligt zo op haar kant.
Djeez, we moeten toch n’s wat doen aan het imago van ‘het BN’er worden / zijn’….’ze’ zijn allen plompverloren ingekakte staatsburgers, waarvan voor sommigen geld dat de doelgroep tot BN’er in de leeftijd 2-14 jaar ligt…

Elia heeft gewoon de mooiste auto…en is imo de bekendste.
@Megakix: De bekendste? Het is een voetballer… Bram Moszkowics en Geert Wilders zijn denk ik toch nog wel een stukje bekender onder het volk.
“Gerard Ekdom, Jaguar XK8 waar NOOOIT iets mee is!” Twitter quote
the-budel-guy
@Melvivio: en hun santafé die staat stil met een opgeblaze motor
Gelukkig ben ik geen BN-er. Dan moet je je teveel aan de regeltjes houden.
*klik, vroemmmmm* :)
Niet helemaal up to date, Eljero Elia rijdt tegenwoordig in een Lumma CLR 558 GT
Bron incl. foto’s van Eljero: http://www.autogespot.com/nl/item/10071/spot-van-de-dag-eljero-elia-in-een-lumma-clr-558-gt.html
Bas van werven presenteert momenteel Eenvandaag, en het lijkt me een beetje logisch dat hij 4wielaandrijving heeft….
Voetballers en wansmaak….Elia, Mansory….need I say more
alleen BJ heeft smaak maar dat wisten we natuurlijk al :P
Die X3 van Chiel Beelen heb ik heel vaak in Haarlem zien staan. Vroeg me altijd al af wie met een half-affe wrap-job rond zou rijden. Alles valt nu op zijn plek.
@oli4k: Het gaat niet zo goed met Giel de laatste tijd.
Zag in Brabant een Ben Anders lopen met carnaval. Leek er sprekend op!
Royston Drenthe rijdt ook een RS6 Sedan C6.
Goeie keuze(s), Royston!
Dat ding van Giel Beelen heeft geen paintjob gekregen. Al het plaatwerk dat zwart is heeft meneer schade aan gehad. Hij was klant bij m’n vorige stage.
Ik dacht laatst DJ Paul Elstak in een oude groene suzuki swift te zien (model koninginnedag)
Wat een auto heeft die giel beelen.VAn autos heeft hij geen verstand.Slechts afgewerkte bmw ooit.
gerard ekdom rijdt volgens mij ook in XK8
Wel grappig dat de nummerplaten van de BN’ers die niemand kent onherkenbaar gemaakt worden, en die van ons lid van het koninklijk huis, en vooral die van Neerlands hittarget no 1 niet.
@smokin: Zo ‘geheim’ is die DKDB-auto van Geert niet, die is bijna elke dag wel te bewonderen op het Haagse Binnenhof.
Hoop namen dat we echt niets zegt.. BN’ers my ass..
Volgens mij kunnen we alleen maar concluderen dat het merendeel van de BNers totaal geen smaak en stijl heeft volgens mij. Toch jammer!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).