Actiemodelletje: Range Rover Sport Luxury

Auteur: , 12 Reacties

Ook onder de meer vermogende mensen lopen schrapers rond; rijk word je immers niet zomaar. Speciaal voor deze mensen komt Land Rover met de Range Rover Sport Luxury. Veel extra voor relatief weinig geld.

De Range Rover Sport gaat alweer sinds 2005 mee en heeft, onlangs de redelijk recente facelift, een verkoopimpulsje nodig. Deze Limited Editon uitvoering is gepositioneerd tussen de HSE en de Autobiography Sport en moet de verkoopcijfers net dat duwtje in de rug geven dat de SUV nodig heeft. Hij is aan de buitenzijde te herkennen aan de zwarte luchtroosters in honingraatpatroon en de lakkleur. Er is de keuze uit wit, zwart en mooi nara bronze.

De auto staat op de 20 inch velgen die normaliter alleen op de Supercharged versie te verkrijgen zijn. Verder krijg je onder meer een open dak, verwarmde stuurrand, zetels en achterbank in premium leer met contrasterende stiknaden. Ook het dashboard is met koeienhuid afgewerkt. Een harman/kardon met 13 speakers en subwoofer maakt de auto af.

Qua motorisering valt er weinig te kiezen; Alleen de 3,0-liter TDV6-motor met een vermogen van 180 kW/245 pk en een trekkracht van 600 Nm is beschikbaar. Wanneer je € 109.900 bij de dealer achter laat mag je de auto meenemen. Oh ja, om je over de streep te trekken krijg je er ook speciale vloermatjes met leren biezen bij.12 reacties

Ziet er dik uit, maar voor dat geld zou ik toch wat anders kopen.
Dat is niet veel peekaa voor je geld, maar verder wel een leuke wagen!
Oew, ben toch wel een Range Rover gek! Doe mij maar eentje in die bronze kleur met die bruine (of zwarte, en anders toch maar de zwarte lak bij de bruine bekleding) bekleding, de standaard velgjes even zwart coaten en je bent helemaal het mannetje!
Mooie auto hoor. Ik denk als dagelijks vervoer helemaal niet verkeerd. Maar daar is de prijs ook naar, goedemorgen. Dan is een X5 3.0D of ML 320cdi een koopje.
Verwarmd stuurwiel is niet standaard? Pauperbak!
Blijft wel een chique wagen met wel wat cosmtische vraagtekens (achterzijde onderkant is m.i. een misser) maar voor dat geld koop ik liever een Volvo xc60 R met dezelfde prestaties en binnenruimte en een Mini Cooper S voor de vrouw/als ik even wil gummen.
Blijft een imponerende bak ,maar o zo fout in Nederland.
Hier zou het wel een lekkere daily zijn. :TWISTED:
Die RR Sport blijft een mooie wagen… Zie er hier praktisch elke dag van rondrijden…. Is echt wel een heel mooie daily ride… Maar ik zou eigenlijk nog wat verder doorsparen en gewoon voor het grote broertje gaan ;-)
het blijven de mooiste SUV’s die er zijn, en voor de verandering doen ze het ook nog is ofroad!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).