Angstaanjagende Range Rover gespot

Auteur: , 13 Reacties

Range Rovers zijn van zichzelf al redelijk imposante verschijningen, al was het alleen maar vanwege hun omvang. Als je je Range vervolgens volledig zwart maakt (inclusief achterlichten en ramen) en van een dikke bodykit, velgen en spoilers voorziet weet je zeker dat je de aandacht trekt.

De gespotte Range Rover is van een Engelse voetballer maffiabaas eigenaar, die naast al het spoilerwerk ook nog een ‘Vanity plate’ regelde voor zijn zwarte SUV. De velgjes doen aan een Project Kahn-product denken, maar van de bodykit durven we dit niet te zeggen (hoewel de spoilertjes wel aardig overeen komen).

Wat moeten we er verder van zeggen… Eigenlijk dat het stiekem best wel een dikke verschijning is, en let ook eens op het verschil in omvang met de Golf II GTD die er achter staat. Als Darth Vader zich niet in een ruimteschip maar in een auto zou verplaatsen dan zou dit een goede kandidaat zijn.

Het zwarte gevaarte werd door @Ferrucio in de Maasstad op de foto gezet. Bekijk de rest van de foto’s HIERRR.13 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Eigenlijk is het best wel een mooie wagen hoor!
Enkel die spoiler vind ik er wat raar op staan….
En die uitlaatpijpjes zien er ook best raar uit….
Overdone..
tis idd een beetje te veel van het goede die 2 spoilers maar die uitlaten die zitten er zo goedkoop bij, alsof ze deels loshangen??
De uitlaten en de (2de spoiler?) vind ik ook niet echt passen. Voor de rest ziet het er gelikt uit:D (al vind ik Range Rover’s al sowieso dik)
Deze eigenaar is of heel klein geschapen……..of psychotisch van de shit die hij verkoopt….
deze heb ik ook gezien in londen ik zweer het :p
Angstaanjagende Range Rover?
Rotterdam is angstaanjagend!!!!!!!!!!
lol ik zie er iets van een Golfje2 in
http://fotos.marktplaats.com/kopen/3/05/2m6rd4C1J8jb8ndU9IcCtg==.jpg
maar hij is best wel leuk. ik zou alleen zelf een gewone rr kopen
Gister ben ik hem ook tegengekomen op het Coolsingel :) Monsterlyk !!
De bodykit is van project Kahn . Het is de rs bodykit ,de velgen geen idee, maar geen originele kahn velgen. De uitlaat , daar heb ik ook mijn twijfels over , is geen origineel Kahn . De originele Kahn rs einddempers zij twee ronde pijpen boven op elkaar en niet naast elkaar.
Gewoon lekker. Beetje fout, maar dat mag van mij best in dit geval. Ik zou hem overigens zelf niet willen hebben en ben normaliter ook geen fan van Project Kahn
Wat een lelijk ding, zag m vandaag langsrijden, de geblindeerde ramen doen hem geen goed.
Niet echt mooi of smaakvol, die uitlaten van verschillende grootte zien er zelfs erg knullig uit!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).