Anderson maakt zijn meest oranje Audi R8 ooit

Auteur: , 13 Reacties

En ze noemen hem de Hyper Black Edition.

Anderson is maar druk met het tunen van dure modellen. Bentley, Lamborghini, Ferrari, Mercedes, niets ontsnapt aan de klauwen van de Duitsers. Maar hadden ze niet al eens een R8 V10 gedaan? Ja. Maar dit is een ander smaakje R8, met veel oranje in het interieur en bovendien meer powerrrrr.

De Hyper Black haalt namelijk niet minder dan 589 pk (standaard 525) uit de 5,2 liter V10 (die na de kuur overigens een redline van 8.700 toeren heeft) en dat is maar liefst 4 pk meer dan de Racing Edition. Je zou hem er meteen voor inruilen natuurlijk. Maar even serieus: overeenkomsten genoeg, maar er zijn ook verschillen. Ten eerste is het interieur veel meer oranje, wat wel lekker combineert met de donkerder gekleurde stoffen bekleding aan de binnenkant. Het is wellicht iets minder subtiel en wat meer uitgesproken dan bij de Racing Edition, maar het is maar waar je van houdt.

Verder is de buitenkant een stuk zwarterderder. Neigde de Racing meer naar het mat-antraciete, de Hyper Black is gewoon pikzwart. En glimmend. Over prestaties trouwens geen woord in het persbericht, maar standaard komt de R8 V10 nou niet bepaald te kort, dus dat zit wel snor. Met deze kleurstelling zou de Anderson R8 nog wel eens een favorietje kunnen worden voor de Sjeik van Ajman, want die houdt (net als wij) wel van oranje. Welke Anderson R8 heb jij liever, de Hyper Black of de Racing Edition?13 reacties

lelijk spoilertje, moet dat er nou weer op?
@Stopwearingpants:
anders stijgt ie mss op :p
buitenkant vind ik stoer, binnenkant een beetje over the top. Maar goed, ik zeur niet als ze hem hier voor me neer zetten :D
‘Neeg’ moet volgens mij neigde zijn of niet?
@Rik3: Klopt, heb het ww zelf sterk gemaakt geloof ik… Is aangepast.
Mooie auto hoor, lijkt wel sport! Oeps, dat is het ook;)
geile tuning voor de R8 dat interieur :D
een geslaagde actie, een beest in het donker.
i like the black,,,,
mooi hoor,carbon velgen!
Iets waar je terecht schrik van krijgt. (In a good way.)
Toch één van de auto’s waar ik gaarne nog eens zou in rijden! Zelfs meerijden met een competente bestuurder zou goed zijn. :D
Erg vet alleen dat Oranje van binnen zou ik skippen (en die vleugel)
@Donstil: Oranje skippen en de vleugel???? Kan zien dat jij het duidelijk NIET snapt!
Echt wel mooi gedaan hoor…
Toen ik de titel las hield ik m’n hart al even vast… maar is echt wel mooi gedaan..
Kan die R8 wel hebben…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).