Video: Lamborghini LP700-4 doet revven in Berlijn

Auteur: , 49 Reacties

En nou niet allemaal tegelijk 'REPOST' roepen, want in plaats van een lousy 39 seconden kan je nu meer dan 8 minuten genieten van de gorgelende V12 uit Lamborghini's nieuwste, ondersteund door het immer pretentieuze Carmina Burana. Een megalomaan deuntje voor een megalomaan bouwsel zullen we maar zeggen.

In de aanloop naar zijn onthulling is de Aventador toch een beetje onderbelicht gebleven (slechts een bericht per 3 dagen voor een auto die we nog helemaal niet gezien hadden is toch een beetje magertjes), dus die schade halen we bij dezen in.

Als gezegd konden we jullie vorige week al de eerste openbare-weg beelden tonen, maar nu de Aventador zijn weg naar meer en meer dealers vindt neemt de kans op nieuw leuk videomateriaal ook toe. Onderstaande video werd in hartje Berlijn geschoten, waar een Aventador en een Murcielago op straat werden gesignaleerd. De man die de sleutels van eerstgenoemde in handen heeft doet het enige juiste ding en start de LP700-4 met een flinke dot gas (scroll naar 1:57 voor een lekkere sound).

Vervolgens kunnen we het ding uit alle hoeken bekijken terwijl hij een showroom binnengereden wordt. Verplichte kost voor petrolheads natuurlijk:

Met dank aan Thibault voor de tip!49 reacties

In lage toerentallen vind ik dat het nog steeds slecht klinkt. Net een nagelende diesel.
gedwongenleaser
@72bug: Doe mij een diesel die zo klinkt en presteert en dan hoor je mij niet klagen :)
@72bug: Blijkbaar ken je hele vreemde diesels….
@bowie: hij rijdt audi 1.9 tdi denk ik … :lol:
wat een werk om zo’n ding ingeparkeerd te kirjgen, dat gaat toch echt sneller met mijn TDI-gebakje :D
@TDI-goeroe: En wat mag jouw TDI-gebakje dan zijn?
Liever 39 seconden actie dan 8 minuten af en toe
Ik heb er gister 1 zien rijden in Rotterdam,
was onderweg naar Feyenoord – NAC en hij reed richting het ziekenhuis bij de Kuip. Een Zwarte, zag niet of hij een NL kenteken had!
@markietwo: Zeker weten? Een Avantador, nu al op de weg in Nederland?
@Maurice16: 100% ik kon hem absoluut niet plaatsten, ff op internet gekeken, maar die dakspijlen en die achterlichten met die tekst zo in het midden, ik zag dat het geen Gallardo of Mucielago was! En ik reed recht door en hij ging parkeren bij het ziekenhuis en iedereen die daar liep verdraaide zijn nek zowat, amar weet niet of hij al op NL kenteken stond, ben niet gaan kijken vond het voetbal van mij cluppie belangrijker :D
Wat een stom filmpje…ik hoopte op enkele flinke dotten gas. Maar dit is gewoon bijna 8 min stationair draaien :( Bummer!
Blijf het een geweldige auto vinden,
Ga in de meivakantie naar berlijn.
Wat zijn de leuke plekjes?! trouwens welke straat is dit?
@loopjes: Dat is op de kurfurstendamm. De ideale straat om dikke auto´s te spotten. Grappig om een filmpje te zien waar ik de omgeving herken :p
Het is wel een stoer ding hoor. Hebben ze beter gedaan dan Ferarri met de FF.
@Northwestern: Ferrari*
@Northwestern: Alles beter dan Poche.
@Northwestern: ja want de lambo is ook een GT natuurlijk.
@vincenzo: Ik had het over het algemene ontwerp, niet de functie van de auto. Duss…
Nou, ik dacht dat hij slecht klonk, maar volgens mij is dat eerder omdat de camera het geluid niet aan kan! Vergelijk hem maar eens met de Murciélago die je ook hoort. Ik moet hem gewoon een keer in het echt horen!
vind het gewoon nog steeds geen mooie wagen. teveel poespas. uiteraard is het een nekkendraaier maar echt mooi is anders.
@Pordon: Ik heb het zelfde. Vind hem mooi van lelijkheid.
– 1 rijkunsten
– 1 video
hoe geweldig ziet die aventador er uit! het lijkt nog steeds op een conceptcar :D
Vreselijk imposante bolide. Daar krijg ik tranen van in m’n ogen. Maar wat een onpraktisch gevaarte,terwijl iedereen vol respect aan de kant gaat op het voetgangersgedeelte en zelfs het openbaar vervoer maar moet wachten, duurt het toch nog veels te lang allemaal. Nee, sorry, dan liever een praktische snelle wagen. Herstel: liever 4 leuke handzame wagens voor dat geld.
@willemseles:

1.) Polo GTI
2.) Punto Abarth
3) Renault Megane GT (cup)
4.) Ford Focus ST

Totaalprijs (nieuw) ca. 100.000,- euri ! ;-)
De bestuurder kan niet omgaan met de koppeling
Het zicht rondom is natuurlijk uiterst belabbert. Er zou ook maar net een auto/fietser/motorrijder even niet opletten en die duikt er zo achterop :) Vind ‘m overigens echt niet mooi. Vind ‘m iets verouderds hebben, wat mij niet zo aanstaat. Toch wil ik er best een rondje mee rijden hoor ;)
@utr1984: Dit ding lijkt regelrecht uit de toekomst te komen en jij beweerd dat je hem ”Iets verouderds” vind hebben. Dan ben ik wel benieuwd welke auto jij wel helemaal van deze tijd vindt?
@xdoctorx: nja, ik begrijp ‘m wel….het is een auto die in tegenstelling tot de Murcielago geen blijvertje zal zijn in de toekomst, dus letterlijk gaat ‘verouderen’.
Staat ook gewoon een chick te filmen bij 4:40! :O Dan is het wel een héééle geile bak! :D Heerlijk rauwe V12, bij 8000 toeren moet je oorkleppen op! :P
Wie vind dit nou niet mooi. Als je deze niet mooi vind heb je echt een steekje los zitten
@jordy14: Ik heb er wel meer los zitten. Geef mij maar een échte Audi.
@240sx: ….. en ze kunnen jou nog kwalificeren als ‘mens’ ? :lol:
Wat is ie toch prachtig!
Klinken doet hij toch niet hoor…
wat een mooie wagen
Je ziet nauwelijks of ’t ding achteruit danwel vooruit rijdt.. Die gekke spitse kont had net zo goed de neus kunnen zijn. Wel lekker kleurtje.
Bij het opstarten klinkt het echt als een boosaardig & getergd beest!! De Murci klinkt (IRL helemaal) errug wreedt², dit gaat een tandje verder. Ik weet zeker dat vrijwel iedereen die nu klaagt zal bijdraaien als de Avé op volle toeren langs je raascht!
Wat een gedoe om dat ding binnen te krijgen….
Ze konden dit toch wel makkelijker maken hoor…
Beetje jammer van die hazelip, maar het achterwerk is wel erg wreed.
De wagen ziet er beestachtig uit in het echt, ongelofelijk eigenlijk. Lamborghini durft zoiets nog steeds te maken, een echte Lambo. Kijk, als je dit vergelijk met de nieuwe McLaren, dat is schijnbaar een zeer competente en bloedsnelle auto die voor dagelijks gebruik geschikt zou zijn, meer dan de 458 Italia. Maar hij mist gewoon uitstraling vergeleken met die prachtige Ferrari, en ook bij deze Lambo. Wat een beest is dit. Lijkt ontzettend onpraktisch en ik zou hem niet willen hebben al had ik het geld ( doe dan maar de wendbaardere Gallardo), maar het geluid en de looks zijn van een andere categorie. Als dit langskomt op hoge toeren weet je niet wat je meemaakt. En het is fenomenaal snel met 700 pk. Wat een bak, echt iets bijzonders.
Ik word altijd een beetje geirriteerd van dit soort kneuterige kijk mij filmpjes
echt he het lijkt wel een amerikaans filmpje
daar doen ze eerst heel langdradig
filmen
camera neerleggen
op slippers naar de auto en dan starten en er vervolgens
8 min over doen om de auto heel interresant van binne de garage naar buiten de garage te rijden
echt stelletje schijterds
600pk onder de voet en stapvoets that’s the way to go
gewoon rubber verbranden is er niet meer bij
@st33fie: Nieuw spel begonnen? Zoek de spelfouten?
Ondanks dat de bestuurder er nog aardig lang over doet om de auto de showroom in te rijden, toch wel slim bedacht van de nose-lift en de automatisch inklapbare buitenspiegels. Na starten draaien ze automatisch naar de normale stand en vlak voordat hij de showroom in rijdt, draait hij ze naar binnen om schade nog meer te voorkomen.
Echt duitse gadgets op een italiaanse auto!
Hij kan zo een bak kopen, maar niet een ietsjes grotere garage?
@130peeka:
Dit is een Dealer koekenbakker!
@JamesBond007: Shh, ik ben niet achterlijk.
Ga naar google.nl type in “humor” klik op google zoeken.
Beunhaas.
@BRT: bedankt voor je reactie hopen dat ie er dan staat in een andere kleur. nog meer aanraders?
Deze Aventador staat trouwens in Lambo’s eerste Europese Fashion Flagship Store aan de Kurfurstendamm. Even een paar willekeurige foto’s van de opening:

http://static.autoblog.nl/images/wp2011/Lambo-chicks-Berlijn-01.jpg
http://static.autoblog.nl/images/wp2011/Lambo-chicks-Berlijn-02.jpg
http://static.autoblog.nl/images/wp2011/Lambo-chicks-Berlijn-03.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).