Wegwerkers asfalteren om foutgeparkeerde auto heen

Auteur: , 23 Reacties

En nee, dit gebeurde niet in België...

Ook niet in Nederland trouwens. Het gaat hier om Britse wegwerkers in de stad Birmingham, die zich niet lieten stoppen door een grijze BMW. Volgens de Daily Mail zou de bestuurder een parkeerverbod hebben genegeerd. Op zich niet vreemd, de betreffende auto was namelijk onverzekerd achtergelaten. Zo’n onverzekerde auto kun je gewoon laten wegslepen. En ook al was de auto verzekerd, dan nog zou men de sleepwagen kunnen bellen. Maar nee, in plaats daarvan hebben de roadworkers er omheen geasfalteerd. Handig. De belastingbetaler mag opdraaien voor de extra kosten.



23 reacties

Hoopje incompetentie…
Ze hadden over die BMW moeten asfalteren…
@Merry: +1
Ambtenaren..
@matthisl: Sinds wanneer zijn mensen in de private sector ambtenaren?
niet dat ze de BMW weg laten slepen dit is irritanter voor de roadworkers en de belasting betaler
haha gelijk hebben ze zou ik ook doen
Tijd is geld, dus dan maar eromheen asfalteren. LOL!
Wat moet je dan als je daar in de ochtend staat met je asfalteermachine en een auto staat in de weg? Wachten tot de auto is afgesleept kost waarschijnlijk meer.
rare jongens, die britten.
@autoblogger: correctie: volgens het artieltje op dailymail.co.uk was hij niet onverzekerd achtergelaten, maar was er geen wegenbelasting (road tax) betaald.

Dus… geen wegenbelasting betaald…. dan krijg je ook geen nieuw asfalt!
@potver7: Daar wordt het verhaal een heel klein stukje interessanter van.
Voor de rest sluit ik me aan bij 130peeka
laat dat autootje dan wegslepen! GEEZUS!
Haha, best grappig, hoewel ze hem gewoon hadden kunnen wegslepen…
Ook Engeland bezuinigd!
@Johnnnyboy15nl: volgens mij is dit alleen maar duurder
Ik zeg gewoon de extra kosten op de bestuurder verhalen… Er lijkt me voor de wegarbeider niet irritanters dan steeds verkeerd geparkeerde auto vinden.
Wat dit zal echt niet maar 1 keer gebeuren….
@sanki: pff beetje snel getypt, wat een fouten.
Zo eenvoudig als je met 10 wegwerkers bent met z’n allen even die BMW op de stoep tillen.
Of eroverheen dat asfalt.
Dit is echt ZO engels.
Ik woon in Engeland, en die wegen zijn echt bout hier. Alle leidingen liggen meestal onder de straat, en ja, die hebben wel eens onderhoud nodig. Maar in plaats van de weg goed te repareren gooien ze gewoon een beetje asfalt in het gat. De weg ziet er dus uit als een ge-asfalteerde lapjeskat met verschillende lengtes haar; een goede klinkerweg is nog comfortabeler.
Heb hetzelfde paar week geleden gehad. Brieven gedropt dat we langs zouden komen etc en nog stond er van alles geparkeerd. Om 8 uur ’s ochtends deuren langsgegaan en paar mensen wakker gemaakt. Huid helemaal volgescholden maar meeste auto’s weg. Alleen nog een busje geparkeerd. Met een 2m asfaltvrees ontzettend dicht langs het loodgietersbusje gefreesd en zelfs toen kwam ie niet naar buiten. Heb politie gebeld, maar die kunnen alleen eigenaar bellen en vragen auto te verzetten. En dat wou ie niet…

Toen ie later op de dag weg was hebben we paar extra pionnen neergezet zodat we volgende dag dit kleine stukje weer konden doen.
@marcus: Het is toch schandalig dat dit zomaar kan? Iedereen moet z’n werk toch gewoon kunnen doen. Is het niet mogelijk een sleepwagen op te roepen? Behoorlijk egoïstisch van de eigenaar van het busje in kwestie.
Dom! Als je daar met 30 wegwerkers staat dan til je hem zo op en zet je hem aan de kant!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).