Interieurboer Vilner leeft zich uit op de M-klasse

Auteur: , 14 Reacties

De Bulgaarse veredelaars van Vilner kwamen hier al eens eerder voorbij, toen ze een Camaro hadden aangepakt. Daarbij beperkten de modificaties zich grotendeels tot het interieur, en ook bij hun laatste project, een Mercedes ML350, zetten ze die trend door.

Onder de motorkap verandert er dus niets, maar de maffiosi nouveaux riches kunnen dankzij Vilner nu wel met een ge-upgrade interieur door Sofia toeren. De stoelen zijn deels met wit leer bekleed, en verder is er royaal gebruik gemaakt van Alcantara. Het stuurwiel is opnieuwd bekleed en er is gebruik gemaakt van zilverkleurige carbon-elementen. Voor een goed overzicht zijn ze zelfs zo vriendelijk geweest de stoelen even in de naaistand te zetten. Tot slot zijn de portieren voorzien van een extra stukje sfeerverlichting.

Aan de buitenkant vallen de LED’jes in de nieuwe koplampen op en zijn de chromen elementen vervangen door zwart-chromen exemplaren, inclusief de wielen, die nog het meest doen denken aan Nismo-velgjes. Is dit een verbetering of hou je het zelf liever bij een standaard Mercedes-interieur?14 reacties

Te kleine wielen, verder lijkt de schade beperkt te zijn gebleven.
ik vind het wel een verbetering
ML-klasse in de titel toch?

Auto is geslaagd. Vooral het interieur. Wit interieur is altijd goed.
@bosnialove: Dat dacht ik ook al…
@bosnialove: Vroeger was het inderdaad ML. Tegenwoordig schijnt het gewoon M-Klasse te zijn. Anywho, die wielen zijn inderdaad schraal. En dat doet een wielen-man als ik geen goed… :cry:
@barney: What the hell..
Leuk dat ze dan ook de kaalste van de kaalste M hebben gepakt als Demo. Er zit nog net geen radio/cd in! Verder is het interieur niet verkeerd, geef het alleen liever uit aan mooie opties. Ik gebruik ook de term M-klasse.
Heel mooi maar ik krijg altijd een koud gevoel bij een lichte interieur.
he dit is niet eens de facelift :o
Wat een lelijke velgen.. Snap niet dat je voor zo’n bekleding zou kiezen..
het interieur is geweldig
maar aan de buitenkant hadden ze het van mij mogen laten
interieur zou helemaal perfect zijn als ze die alcatara meuk eruit halen en dat vervangen door zwart leer.
lelijjkkkk!:p
Alcantara dashboardje is wel erg mooi!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).