Ferrari California op Savini’s plus bonusbabe

Auteur: , 16 Reacties

Dubbelporno op autoblog: behalve het plaatsen van een flinke set lichtmetalo's, leek het de heren van Savini ook een goed idee om hier nog een betattoeërde gratenbaal in bikini aan toe te voegen. En met de California, niet bepaald moeders mooiste, is dat misschien wel een goed idee. Het leidt de aandacht in ieder geval goed af van de auto.

En laten we eerlijk zijn: wat staan ze allejezus lekker! De witte kleur sluit perfect aan bij de auto, combineert lekker met het geel in het velghart en op de remklauw, het spaakmotief is mooi en de wielen vullen de wielkasten perfect. Dat mag ook wel, want ze hebben achter een maat van niet minder dan 22″. De voorste exemplaren zijn een duim kleiner, en komen op 21″ uit.

Wat deze units echter helemaal af maakt is de carbon-look. Niet de gehele velg is uit carbon opgetrokken, op de website worden ze als “Carbon Fiber outer” omschreven. Mocht je benieuwd zijn naar het model, haar naam is Laura Elisa.

Meer Savini? Check dan ook deze Granturismo op 22-inchers, deze wat meer ingetogen 5-serie, of deze ontzettend foute Mulsanne die misschien wel als inspiratiebron voor deze Phantom heeft gediend. (via GTSpirit)16 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Laat ik het er maar op houden dat ze goed bij die auto past.
Je ziet niet zo heel veel van die Laura. Foto’s lijken voor haar te ver af te zijn genomen.
Jammer van de velgen, zonder de savinis is hij mooier.
Jammer van de tatoeages, zonder de tatoeages is zij mooier.
De california mist ballen,
en die vrouw ook…
De California is zonder twijfel de minst geslaagde Ferrari na de Mondial. Sterker nog: Ik vind de Mondial zo gek nog niet.

Laura Elisa. Ze heet bijna hetzelfde als m’n dochter. Alleen is m’n dochter naar een auto genoemd die wél mooi geproportioneerd is. Hopelijk laat ze zich niet zo verminken met tattoos…
@Klassiekerrally: “Alleen is m’n dochter naar een auto genoemd die wél mooi geproportioneerd is.” Dus je dochter heet Lotus Elise? Jij vernoemt je kinderen naar een auto? :?
@bosnialove: Waarom niet? Het zoontje van een goede vriend van mij heeft de doopnamen Bastiaan, Mattias, Willibrord, roepnaam Bas. Mag jij uitzoeken wat zijn initialen zijn.. ;) Hoe cool is dat.
De velgen zijn me net iets te groot (maar nét ;-)) maar dat is kwestie van smaak. En die babe mag er ook wel zijn! Parkeer die Ferrari maar voor m’n deur en die babe in mijn slaapkamer :mrgreen:
spijtig van die dame, dies zo on aantrekkelijk dat ze er net zo goed een man hadden neerzetten…. met dr tattoo’s bah
@spykerboy: ondanks die tatoo’s is ze nog lekker.
Zou je er liever een man met tatoo’s neer zetten??
@ascari15: Die tatoeages doen een beetje Megan Fox-achtig aan. Dus heet. Hoewel ik natuurlijk meteen even ben gaan Googlen zoals het een vies internetmannetje betaamt, en nu blijkt dat ze hele tekeningen op d’r lijf heeft laten zetten. Dat is dan weer jammer…
Wijf bij auto, prima, maar waarom kijken ze altijd alsof ze heel nodig moeten poepen…

Auto kan je alleen met fatsoen in rijden als je dat zelf niet hebt.
Stond er ook een auto op die eerste 5 foto’s dan?
@FourteenPercent: Dat witte ding waar ze met de bibs opzit.
Ik zou die auto wel willen zijn :)
Mja… Die velgen in het zwart zouden al beter bij dit ding passen… Ben er eigenlijk niet echt een fan van….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).